KK Partizan

1. Vode oni jedan 68:67 o.O

2. Meni piše 68:69 za KKP. LoL

3. Koja smejurija jebem ti Srbiju i prenose. Mada kad Lš prenose samo jedan dan šta da se nadamo, ko jebe košarku

4. gotovo 80 - 75
    SAVLADAN JE VELIKI BORAC

5. Boga mi jesu se borili, i to muški, svaka čast, a Borac jeste veliki klub, koji je do skoro bio u velikoj krizi.

6. Dobili sa Gašićem na klupi?! Istorijska pobjeda!

7. Ček šalabe još nije gotovo treba dobiti crnokosu sa gašićemo lolo

8. Crnokosa je preozbiljan protivnik za Gašića. :)
    Nego, je l' moguće da nema nigdje prenosa KLS-a?

9. JEBI GAŠO GLUPE ČAČANE!

10. Имате на Арени специјална издања Единове и Колетове емисије поводом фајнал фора. Сваке вечери један тим, вечерас је био Радоњић, а Вујошевић вам је прекосутра.

11. Do jaja. Da pojurim strim kada bude Vujošević.

12. Прегазисмо Мораву лагано. Видим и Гаша лепо одморио Ловерња. Нема преноса гостовања Партизана у Чачку. Посерем се обилно на оне који су то допустили. Има ли бар каквих слика? Је л' била пуна хала?

13. 3000 ljudi kazu da je bilo. Ne znam kolika im je hala al ja mislim da je to puno lolo

Gasic madjija, nema tog tima od koga on ne moze da gubi. I dalje se cudim kako je uspeo da dobije Megu u Smederevu oko Bozica..
    Bitna je pobeda i od sledece nedelje se ocekuje mnogo bolja igra, napokon imamo nedelju bez obaveza u Evroligi. Nije to mala stvar. 3 dana se potrosi na pripremu i eventualno putovanje na utakmicu. Sad sve to vreme posvecujemo samo sebi.

14. hahaha kako je tužan dule u ovom boksu :D

15. Zanimljivo je i da je Partizan drugi najgledaniji tim kao gost, posle madridskog Reala, a upravo je meč ta dva rivala u Beogradu odlučio da crno-beli ne budu prvi i na ovoj listi.

Jebo to. Meni je ovo zanimljiv podatak.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.