KK Partizan

1. Sramota za Vujoševića nemača pojma, toliko odvratan basket igramo da smo tek drugi po posjećenosti na gostovanjima

2. Problem je u tome što smo svake nedelje bili u TOP 10 poteza EL. Mislim da nismo to smeli da dozvolimo.

3. Evo tri igraca nam kandidati za RISING STAR Nagradu.. Dule nemacu pojma, Dalo je 16x bolji prospekt od ovih debila koje si forsirao..

Nego, jel mi igramo neku tekmu gajbi u ovoj superligi ili samo gostujemo lolo?
    Gle igramo ladno sutra tekmu.. pa onda u subotu..
    Ocemo li mi docekati da igramo jednu tekmu nedeljno ove sezone :D

Zato smo mi i najbolji tamo na kraju.. Fazon dok ostali disu na skrge, nasi poletnim koracima i sa leprsavoscu uriniraju po protivnicima..

4. Што се тиче "рајзинг стар" све честитке.

Anarchyst

Sramota za Vujoševića nemača pojma, toliko odvratan basket igramo da smo tek drugi po posjećenosti na gostovanjima

Што се тиче овог изнад, не бих се хвалио тиме. У задње две године имате једну победу у гостима, нормално да сви воле да гледају унапред добијене текме свог тима.

5. Ja sam ga odstranio na 3 dana, od mene dosta, sad je neko drugi na redu

6. Inače Tilmo i dalje je na 99%, ovo te je banovao neko za nešto sasvim drugo.

7. Ćilmo ako je to u pitanju što onda vas nema na listi? :)

8. Inače Partizan je cenjeniji u Evropi i svetu u svakom segmentu ove igre nego što bilo koja limenka može i da zamisli. Mislim da čak ni mi nismo svesni veličini kluba, a milion stvari govori u prilog tome.

Inače kada se na sajtu EL ili na nekom stranom portalu, govori o Vujoševiću, stavlja se epitet "legendary" ispred njegovog imena.

9. evo od mene samo mala retrospektiva dela sezone koji je pred nama:

http://i.imgur.com/95L6X9r.png

10. Ako Gašoni veže dve pobede, ja ći to smatrati većim uspehom nego osvajanje KŠ 1992. :D

11. Gašoni će da jebe Crnokosu jer je opšte poznato da on voli da jebe devojčice sa crnom kosom.

12. Kako bez Gagule ja pitam? Ono protiv Borca je bila puka slučajnost.

13. Ljudi, znam da vam je tesko al razmisljajte racionalno. Gagula je veoma bitan sraf u nasoj igri i jako je bitno da ga sacuvamo za F4 ABA lige.
    Pa makar to znacilo i da mora da se pukne od crnokose..
    Jer na F4 su mnogo kvalitetniji timovi i ne mogu oni toliko lose da igraju, koliko gagula moze da zasere pa da tekma bude egal.. Uostalom, nije ni pravedno da Musli i Milutinov sve zasluge preuzmu na svoja pleca

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.