KK Partizan

1. Glasajte za 5 sa liste: http://marketing.euroleague.net/alleuroleagueteam/results.php

hint: Bogdan, Zo, Teo, Krle i peti po vasem izboru.
    Bogdan trenutno 10, Erceg 7, Krle 14, Zo 16..

hint br. 2: NE GLASATI ZA: Maciulisa, Diamantidisa, Spanoulisa (mada ko normalan bi i glasao za Grke kosarkase), Lazmea, Dzista, Aroja, Rodrigeza (mada ko normalan bi i glasao za Spance), Skorcianitisa.

HINT BR. 3: Glasati samo za nase + Lovernja i nema glavobolje

2. Što ne glasati za ovog kako se zove, Lamza, pardon, Lazme?

3. Ja ne mogu da prezalim Leovu povredu ove sezone.. Jbt kako sam samo uzivao u onih 10ak tekmi sto je odigrao na pocetku sezone. Navezbao sut, ubrzao izbacaj, pojacao kontrolu lopte.. I onda se setim koliko smo problema imali i koliko smo tekmi izgubili zbog nedostatka pleja i skenjam se.

Al dobro, Berta44 se vratio jos jaci naprzeniji, isto ocekujem i od Lea a pogotovo od Kapitena.

EDIT: I Milosav se juce zagrevao sa Leom.

4. Pa Lazme vise nije nas, kako da glasas za njega?

5. Pre ću da glasam za Lamzu, Kurtu i Boa nego za čupavog majmuna ili Ercega i Štimca božemeprosti.

6. A onda da se podsetimo i ove sjajne izvedbe
    http://youtu.be/1Tp5zOP-res

7. Lazme je bratčina, i naravno da ću za njega da glasam. Iz jednog prostog razloga, slikam se ja sa njim na Kupu Radivoja Koraća 2009, i u tom momentu se gase svetla u hali, od čoveka su se videli samo oči i zubi. Nemam više tu sliku. :(

8. Jebe klip, a ima i nasih, zato kacim ovde:
    http://youtu.be/P63RmwTWwBo

9. kako jezivo deluje ovaj rez na draganovom kolenu. smrzo sam se

10. A pogledajte kako mu je desni list manji od levog. Fazon atrofirali misici jer nije mogao da ih optrecuje ko zdravu nogu :(

11. Vidi se atrofija, što je i normalno kod ovakve povrede. Jezivo izgleda, ali to bi do početka oktobra sve trebalo to jest moralo da se ujednači, ako hoće da igra. A znamo da hoće, tako da će da se izniveliše.

12. Ma u to ne sumnjam, nego samo sam primetio.. A opet uliva mi nadu ovo "rano" treniranje da je sve u redu i da ce Kapiten biti jos bolji kad se vrati

13. To što on sada trenira je posledica Duletove mentalne bolesti, sprema ga ludak za F4. lolo

14. Tako sam i ja cuo. Kazu neki da je razgovor izgledao ovako:

DRAGANE, JEBEM LI TI KRSNU SLAVU DA TI JEBEM, IGRAS MI FAJNAL FOR JADRANSKE INACE CU I LEVU NOGU DA TI POKIDAM LIGAMENTE, SCUO?
    -ali Dule, povre...
    -NEMA ALI JEBO TE MUHAMED ALI!
    - Pa ne mog...
    - O LJUDI STA SAM DOCEKAO DA ME KAPITEN IZDA JEBEM TI SUDIJA MAJKU MRTVU U DUPE! ZAR I TI SINE DRAGANE LEBAC TI KRVAVI? TOSO, ZOVI PALATU PRAVDE, TUZI KINZIJA STO MI JE UBACIO KURCOBOLJU U IGRACE, BITNIJE IM ZDRAVLJE OD PARTIZANA SVE IM JEBEM, IMA MALI DALO DA MI IGRA KRAVA GA UBILA!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.