KK Partizan

1. KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    JEBE METALCA U VALJEVA SRED?

PAR TI ZAN!

2. JEBAĆE VAS EŠTOOON MIČEEL!!!!

3. Jeste i Misanovic ce da nas jebe. I Popovic . I svi ce da nas jebu. JAKO.
    DUPETOM OKO KURCA

4. Svi će nas jebati, jeste, evo dosad smo sve izgubili pa će tako biti i do kraja Superlige. Taj metalac, je jedva izašao na kraj sa Konstantinom kući, timom bez centra, kako misle da to urade protiv Partizana, tima koji u svojim redovima ima Muslija? A?

5. gazimo vas danas bre Bo jan Ba kić ale ale o!

a možda nas pustite da se lakše protera Miško iz prve 4

6. JEBEMU OCA NAŠO SAM LINK, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

7. AHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH AU ASAM SE VALJAO HAHAHHAHAH

Lovernj ide i zamalo da padne onda Bogdan prima loptu i prokliza 2 metra hahahahhah au

8. Iz navedene vesti.

U prvom napadu "crno-belih" po parketu su se "isklizali" Bogdanović i Bertans, posle čega je sudijska trojka u razgovoru sa trenerima i delegatom odlučila da odloži početak meča.

Ako je tako stvarno, veliki minus za organizatora, ogroman. I ako ne može da se igra, lepo se registruje utakmica za nas i ko ih jebe, bolje to nego da nam se još neko povredi, a kakvo je stanje na terenu ne bi me čudilo.

9. А ко преноси текму, ако се настави?

10. volim ovo samo što se pokazao valjevski seljački mentalitet došla stoka sad da gleda, tako se delom i stvorila vlaga

11. Ma ko ih jebe, što su prepunili halu? Ako je kapacitet 500 do 1000 manji, a hala nema klimu, primaš toliko i ćao. Klub treba da snosi posledice što ne može da obezbedi teren za igru i toliko, ako se bude danas igralo povređuje se jedan Partizanov igrač gotovo sigurno.

12. slažem se, elem, nije ono bilo ništa da su pali Bogdan ili Bertrans, bezopasno potpuno i pre početka je sudija hteo da odloži

13. Bezopasno je izgledao i Bertin doskok prošle sezone pa je pokidao ligamente.

14. Ladno izašli igrači na teren.

15. Kažem ti samo za ono što se desilo sad, ni nalik tome

16. Samo da svi ostanu čitavi i ja sam zadovoljan.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.