KK Partizan

1. Presek stanja prodaje karata koji je napravljen u utorak u 13 časova nam govori da je za utakmicu između Zvezde i Cibone za sada prodato 2.158 karata, a duel između Partizana i Cedevite 2.700, a za finale 2.828. Što se kapaciteta tiče, pravili smo analizu i dogovor sa ljudima iz Kombank arene, kao i sa bezbednosnim strukturama da kapacitet za polufinalne mečeve bude 22.394.

Срећа да су смањили капацитет Арене, иначе би нам претио нови Хејсел.

2. A dobro, najveci broj karata ce se prodati danas, sutra i u petak.

3. Alo bre, ajmo malo lozenja, ne mozemo mlohavim kurcem u sex poci
    http://www.dodaj.rs/f/9/hR/APKdumy/1234.jpg

4. OĆEMOL RAZMUĆKATI CEDEVITU?

5. Hahahahah, kolko do jaja slika! Jedino vam se Dule ne bi uklopio u ovu postavu čupavih...

JEBI CEDEVITOAAA ŠTO BISTE REKLI!

6. Samo da se cedevita razmuti kako joj i dolikuje, i mnogo rasterećenije će se igrati u finalu.

7. KECMAN I VLADA VUKOICIC NA RTS1

8. Dobro Kecmana su sigurno zvali zbog one penetracije u Zagrebu za 0,6 :)

Zajebano će nama biti sutra. Sedevita je jaka ekipa ipak očekujem pobedu. Mi smo najzad malo odmorili i sigurno smo spremni. Lepo je rekao Nurkić, da smo pravi gazda ove lige. Opet ovde smo treći favorit. Efempe je prvi, Cedevita derugi i mi treći. Cibona je autsajder.

9. Na teletekstu piše da nema.

10. Na netu isto nigde osim Arene.

11. Za sutra me bole brige idem na tekmu, nego 'teo danas da gledam, a neću sa strimovima da se zajebavam verovatno.

12. Nezgodna ova Cibona, predvidjam da cemo ih tuci sa jedva 10 razlike.

13. To, bez 10 ne priznajem.

14. Jerikone, da se mi ne zalečemo ki elita iz železnika, prvo cedevita pa cibona. :)

15. TOOOOOO CIBONO LJUBAVI :*
    KAKAV POKLON KLADIONICA, HAHAHAHA PRSKAJ

16. CKM, pa mi smo ozbiljna ekipa sa tradicijom, ne igramo par godina u predgradju pa da nam se desavaju iznenadjenja. Necu da malerisem, ali ajde neka neko proba da se seti nekog ozbiljnijeg kiksa u poslednjih...pa recimo 12 godina? :D

17. IDEMO KLADIONICA:

KOLIKO CE POBEDA IMATI CIBONA U GRUPNOJ FAZI EVROLIGE (IGRA SE 14 UTAKMICE, PRETPOSTAVLJAMO DA NECE MENJATI PRAVILA)

GRANICA JE 0,5

PLACE YOUR BETS, FELLAS

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.