Postoje dva košarkaška kluba na ovim prostorima koji imaju tradiciju i koji se smatraju ozbiljnim klubovima.
Partizan i Cibona. Ostalo su mutanti i sokovi neki, tako da će sutra Cedevita da popuši kurčinu od nas, a onda da repriziramo mi lepo finale iz Zagreba kada je Kecman karao Cibonu jako.
I POSTAVITE ULOGE HEEH TIPA 200 POENA OD DEFINICIJA. AKO POGODIS ODE DEFKA U ODABRANE AKO PUKNES BRISE SE DEFKA OD 200 POENA PLUSA HAHA KOJI SAM INOVATOR HJU HEFNER NO.2
http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezda-vas-zove-dodjite-na-fajnal-for-176349.html AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Evo ja im kao Grobar obećavam da ću doći na finale! :-)
Želeo bih samo da im vidim face kada sutra mi u finale odemo, da im čitam komentare kada opet budu veličali ULEB kupove i baba Juline memoare!!!
A ŠAMPIONI, GOSPODSKI , IGRAJU E V R O L I G U !!!!!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Postoje dva košarkaška kluba na ovim prostorima koji imaju tradiciju i koji se smatraju ozbiljnim klubovima.
Partizan i Cibona. Ostalo su mutanti i sokovi neki, tako da će sutra Cedevita da popuši kurčinu od nas, a onda da repriziramo mi lepo finale iz Zagreba kada je Kecman karao Cibonu jako.
Ne znam koga treba žaliti limenke što su još jednom izduvali ili cibonu što će im rescvetati čmar u el
pa ne možemo i fudbal i košarku da osvojimo, lepo svima da se raspodeli po malo
pogrešio sam temu jebo me pas
Definitivno si pogrešio temu.
ODE MI POST NA ZADNJU STRANU AUKURAC
KOLIKO CE POBEDA IMATI CIBONA U GRUPNOJ FAZI EVROLIGE (IGRA SE 14 UTAKMICE, PRETPOSTAVLJAMO DA NECE MENJATI PRAVILA)
GRANICA JE 0,5
PLACE YOUR BETS, FELLAS
Cibona će kožda sledeće godine srušiti rekord zamrznute Crvene Zvezde kada je onomad igrala EL devedesetih lololo
Sada Dule treba da da neku izjavu tipa: "Nema puno vremena za slavlje, moramo da odigramo maksimalno dobro našu utakmicu" :)
I POSTAVITE ULOGE HEEH TIPA 200 POENA OD DEFINICIJA. AKO POGODIS ODE DEFKA U ODABRANE AKO PUKNES BRISE SE DEFKA OD 200 POENA PLUSA HAHA KOJI SAM INOVATOR HJU HEFNER NO.2
Ahahahahahhaha
0 u 500 pojena
http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezda-vas-zove-dodjite-na-fajnal-for-176349.html
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
Evo ja im kao Grobar obećavam da ću doći na finale! :-)
Želeo bih samo da im vidim face kada sutra mi u finale odemo, da im čitam komentare kada opet budu veličali ULEB kupove i baba Juline memoare!!!
A ŠAMPIONI, GOSPODSKI , IGRAJU E V R O L I G U !!!!!
Товарите нас сваког дана са по 5 страна спема, имате моју безрезервну подршку, до краја наредне сезоне.
едит: а већ оне тамо сезоне ће бити боље, нећу да кажем следеће јер смо већ подували курац за следећу, хехе
Pošteno.
Mada moramo mi sutra to da opravdamo.
I ja podržavam jebanje nas gdje god i kad god se dokopate neta.
Kad vas Cedevita iskara sutra jel igrate za treće mesto sa svojim komunističkim blizancima u limenka verziji?
Ne, ako nas iskara Cedevita izborili smo ekspresno bez kvalifikacija ULEB kup.
Da ne likujemo mi mnogo nad porazom Zvezde, daj da mi prvo sjebemo Cedevitu, lako ćemo trolovati cigane posle toga lolo
I ja podržavam, neću svraćati tamo, tako da slobodno!
Ima Cedevitu da raskantamo ozbiljno sutra.