KK Partizan

  1. Ja sam barem asimetrican heheh

  2. ahahahahahahha, dobro, sad si malo porastao u mojim ocima, rasni

  3. Cekaj bre Rasni, nije ovo tvoja slika sto sam okacio, ono je neko nasumicno govno na nasumicnom zidu. Svaka slicnost je slucajna!!!

  4. Ako to kažeš zbog njegovog šuta na kraju Džeriko, nisi pod libelu.

  5. Ne zbog ovog zadnjeg, nego zbog svih njegovih suteva u odlucujucim trenucima, a sagoreo ih je SVE. Ne postoji igrac koga sam manje cenio u Partizanu u poslednjih 10 godina, ne racunajuci naravno centre invalide.
    Nije on kriv za sut, osim sto je picka po defaultu, kriv je Bogdanovic koji ocito treba jos da sazri psihicki i kao igrac. Zadnji napad, nemas herca - ne drzis loptu do zadnje sekunde i onda je kurvinski dodas, u onim okolnostima najnormalnije je bilo da se ide na ulaz. Ali dzaba sad sve.

  6. Па то је управо оно што ја причам и о АБА лиги и о Евролиги, не постоји никаква теорија завере да се екстремно талентовани Срби одстране из елите, једноставно све је у тв правима, парама, заради. Што неко рече, првак Евролиге, није првак Европе, него... Евролиге. Као кад се игра турнир у малом фудбалу па сви улете парама. Ко има, наравно. Лига у којој је до задњег дана нејасно ко ће играти и где се мењају правила, јеб'о ја то.

    Немам никакав проблем да гледам Еврокуп, Тању Војтеховски куп или било шта. Па биће свакако занимљивије гледати текме са, лупам, Банвитом, Билбаом него са неком Зјелоном гором, која, ето, добила вајлд кард јер Ђорди реко тако.

    Моја жеља је: На клупи Милоје, довести Дангубића, Миљеновића, да остану макар 3, 4 играча из ове екипе (изузев Муслигагатора), да крене да се игра плејоф АБА-лиге,много праведније, топ 16 Еврокупа, и да покуша да се докопа до евролиге. Све док се не приватизујемо, а онда освајамо све што постоји.

  7. Opet grešiš za Tepića, i protiv CSKA i MAkabija je pogađao odlučujuće šuteve, a za pogotov protiv CSKA u kontri kada je bio minut pre kraja. Za Bogdana se slažem, izabrao je najgoru soluciju u tom trenutku, bolje da je odapio sa 9 metara, dok bi ovi sakupili loptu, iscurelo bi vreme i u kurac.

  8. Meni su privukla paznju sirotinjska vrata.

  9. bolje da je odapio sa 9 metara, dok bi ovi sakupili loptu, iscurelo bi vreme i u kurac.

    Јебига, као што си видео, једини ко се код нас разуме у математику је и одапео, али је и једини који у тим тренуцима добаци само до првог обруча. Иначе, то што си рекао би добило утакмицу само да погоди обруч. Видело се да су се максимално погубили и да су очекивали фаул што је било логично решење, па чак нису ни звали задњи напад.

  10. Mi se šomi ni ne nadamo za razliku od vas koji ste na nekim drogama umislili da evroliga ne može bez vas pa će vas kao zvati

  11. Ne gresim za Tepica nikako, CSKA i Makabi nisu bile odlucujuce utakmice, vec "sta god da uradimo, dobro je", dakle utakmice bez velike tenzije i pritiska.
    S druge strane, ne mogu se ni izbrojati njegovi promaseni sutevi i izgubljene utakmice u presudnim trenucima bitnih utakmica. Ne govorim o ovoj polulsezoni, ne samo sto nije bilo puno presudnih utakmica, vec mu uzimam za olaksavajucu okolnost to sto je dosao pre nekoliko meseci.

  12. АХАХАХАХАХА ГРОБАРИ НАША ЦИБОНА ЈЕБАЛА ВАШУ ЦЕДЕВИТУ ПИШАЈ ПО СИРОТИЊИ АЛО БРЕ ОЋЕ НЕКО КУРЦА ХАХАХАХА

  13. Ako Cibona odustane od EL zbog raspada sistema idete u kvalifikacije, jupi jupi ja ja

  14. Truće čudna utakmica tj. kraj u svakom slučaju, a ne znam ni da li smo mi imali tajm aut. Ako smo ga imali, znam što ga Dule nije zvao, plašio se da naši ne izvedu loptu kao u Zg, u prvoj utakmice. lolo

    Stvarno ne znam koji problem imaš sa Tepićem, možda neki lični, ali stvarno nisi u pravu za to što pišeš, sećam se kada smo izgubili tekmu protiv Lotomatike zbog njega, sezona 05/06 ili 06/07, (oko 18 god) kada je tek došao, i pogubio jedno pet lopti u prenosu, ali je tada bio kao Dalo danas, a opet mislim da ga Dalo neće dostići po košarkaškom kvalitetu, jer da može i on bi danas igrao 20+ minuta po utakmici kao kada je Tepić došao. Nadam se da grešim zbog Partizana, jer ako sam u pravu onda će mlado crnče biti još jedna promašena investicija kao trio Musli, Milutinov, gagić.

    EDIT:

    I da ljudi, nije sve tako crno što se što se tima tiče, poneki igrač će otići, neki će ostati, mogu se dovesti i dobra pojačanja, npr: Novica, koji teško može u nekog jačeg evroligaša, Tripko je operisao kuk, i on je polovan, ponovo formiramo TNT, lolo. Od Marića sada verovatno ništa, ali dobro, možda Đoko sazri, pa igra bolje od trenutne centarske trojke. Tu je uvek Vraneš, i tako.

  15. Truće čudna utakmica tj. kraj u svakom slučaju, a ne znam ni da li smo mi imali tajm aut. Ako smo ga imali, znam što ga Dule nije zvao, plašio se da naši ne izvedu loptu kao u Zg, u prvoj utakmice. lolo

    Могао је једино да га тражи после или пре Павловићевих бацања, али зашто би у том тренутку? После тога је лопта била све време у игри. Против Шпанаца у Турској је Ивковић цртао акцију да Теодосић шутира са 8-9 метара. Само, екипа која је толико погубљена да ни не зове напад не може ни да размишља довољно трезвено. Ја сам мислио да смо добили утакмицу кад ови не праве фаул. Ето, јебига, вратило нам се у најгорем тренутку. Ваљда ће нам се вратити једног дана и оно Чилдресово закуцавање Теовог отпатка.

  16. Jedan moj drug je, na pitanje šta bi uradio da ga riba vara, rekao mrtav ozbiljan: DUGO BIH RAZMISLIO. Nije to tolika budalaština kako zvuči. Ja sam posle Smitovog koša dobio momentalno temperaturu, preznojio se u sekundi, a onda sam dugo razmišljao i evo šta sam zaključio:

    Bila je sjajna utakmica. Da je takva bila u regularnom delu, baš bih bio srećan što se takva košarka igra u ABA. Ne bi mi smetala ni ova trojka, i to je veliki potez. Ne vredi pričati o Gagiću (koji je odigrao bolje nego što realno može) jer se sve svelo na taj jedan napad. I bez tajm auta su dovoljno bistri da shvate kako je napad trebalo odigrati - dati loptu Pavloviću da ide na prodor i eventualni faul. Zašto Bogdanović nije o tome mislio i zašto Pavlović nije izašao da uzme loptu kao najsposobniji igrač i igrač koji imao vruću ruku te večeri - ne znam. Opcija B bi bila da Bogdanović odapne sa 9 metara. Opcija C čak, da Tepić (koji je realno uvaljn u govna u ćošku terena) ne uradi ništa, da istekne vreme. Sve je bilo bolje od šuta iz ćoška, gde onda ne može ni da se brani kontra. Takođe, lopta je od obruča pala u ruke (bukvalno pala!) jedinom čoveku koji je mogao da izvede onakav šut za pobedu.

    Što se tiče ove sezone, ne može se kukati na Gagatara i Nuslija - Vujošević je znao šta ima pod košem. Da li je mislio da će jedan od njih eksplodirati, a da će Milutinov uvek moći da odigra pristojnu rolu ili je rešio da trpi ovakve centre - ne znam. Činjenica je da je gotovo besplatno mogao da ima pristojnog centra, recimo Vardu. Dakle nekog ko će da odradi posao. Druga stvar što se tiče rustera je apsolutno pederski odnos prema Kinziju - nije slučajno da su njega stiskali baš kada se Bertans vratio, po sistemu - neka samo on ode u SAD mi ćemo da ga kaznimo i taman da mu ne platimo one dve plate što dugujemo. To je otprilike rezon Kokeze i Stojadinovića iz FK Žlezde. Tužno mi je što se moj Partizan tako poneo.

    Što se tiče sledeće sezone, ne treba praviti radikalne rezove. Ovo je mlada generacija sa ogromnim talentom, nema smisla sada ponovo kretati ispočetka. Uz jačanje ABA lige (imaćemo dva evroligaša protiv sebe, Zvezdu, solidni Levski, Budućnost i MZT, verovatno Olimpiju koja ne želi da bude fenjeraš) i taj Evropkup može da se izgradi solidna ekipa za solidna takmičenja. Odlazaka će biti, ali oko toga ne treba lupati glavu jer realno ne znamo da li bi bilo odlazaka i da smo izborili Evroligu. Verovatnije je da bi, jer ti imaš ekipu u kojoj su svi dobri igrači zapravo plaćeni manje nego što vrede. Ako im ugovori nisu čvrsti i ako ne dobijaju pare, onda neki od njih odlaze. Setite se kako je otišao Lučić (odmah posle lige) iako je rečeno da će ostati ceo tim. A Lučić je bio najbolji igrač Partizana prošle godine. Evo kako ja skiciram tim, daj Bože da sam u pravu:

    1: Vesterman, Tepić, Dalo
    2: Milosavljević, Bogdanović/Pavlović (jedan sigurno odlazi)
    3: Murič (iz Krke), Andrić, Dangubić (iz Mege)/Kalinić (Radnički)
    4: Lovernj/Veličković (ako ode Lovernj), Gagić
    5: Solidni stranac, Milutinov

  17. Setite se kako je otišao Lučić (odmah posle lige) iako je rečeno da će ostati ceo tim.

    Slažem se sa skoro svim sem sa ovim. Mislim da je bila baš frka Paći za pare, da je čak i Dule jedno prilikom rekao, na foru "Lučić je mene pitao jel bolje da ostane, ili da se uzmu pare", tako nešto, pre nego što je bio u pregovorima da piči u Valensiju. A o tome ko ostaje, još je rano pričati.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.