KK Partizan

  1. Slazem se za ciganisanje oko Kinsija, stvarno smo ispali zvezda ona najgora.
    Sto se tima tice, sigurno idu i Bogdan i Pavlovic, kao i Lovernj. Slazem se da je trebalo jebeni Varda da se dovede, apsurdno je koliko smo utakmica izgubili zbog hendikepa na petici, i da Dule nije nasao za shodno da reaguje na vreme - a bilo je vremena.

  2. Jebem li ga, sačekaću da vidim ko ide, ko ostaje, ali sam siguran da ćemo imati makar pristojan tim i da će se truditi. Ima celo leto da se pojure pojačanja koja budu trebala, a ako neki igrač ide tako da kane neka lova klubu, onda neka ide. Znam samo da bi voleo Pavlović da ostane.

  3. Pa ko ne bi voleo, ali nije realno. Ali sigurno da Partizan moze da za najmanje para dovede najbolje igrace, samim tim sto svaki mlad perspektivan igrac zna koliko time dobija na kvalitetu, pa i ceni.

  4. Ако нам се не блокира рачун на време. :)

  5. Oxe, za post ti je sve na mestu osim Varde, elem, i sam Varda kada je gostovao kod Tegija je rekao, da je hteo nakon prošlogodišnje povrede ahilove tetive da prekine karijeru, pa je sasvim slučajno kroz rezgovor sa Milojem zajedno sa njim došao na ideju da pomogne Megi koja je ostala bez Bobija.

    Mislim da je Partizan pravilno postupio sa Vardom, jer dovoditi igrača od 36 godina posle teške povrede je vrlo, vrlo rizičan potez. A i ko zna da li bi on kod nas igrao kao u Megi, gde ima odrešene ruke skroz, ko je gledao finale KRKa zna o čemu pričam, kada je odapio tri trojke u poslednjih 90 sekundi, kod nas gde bi morao da bude mnogo podređeniji timu.

    Da je bio zdrav na početku sezone, spreman za nju 100%, u toj situaciji bi Varda bio pun pogodak.

    Ali ne zaboravite, možda i dođe, jer tu je uvek SLEDEĆA SEZONA! :D

  6. Dajte bre ljudi koji Varda, nemojte bulazniti.
    Jedino sto je ovu sezonu sjebalo jesu povrede pre svega Vestermana (za kog nemamo ni priblizno dobru zamenu) i Gagija (zamenio ga Pavlovic al i sa njim je ovo potpuno drugi tim). Ta dvojica , ili bar jedan, bi nadomestili nedostatak centara, to smo najbolje videli u prvim utakmicama sa Vestermanom kad smo bar na jadranu plodili lagano sa istim tim balvanima na centru..
    To su ipak preveliki pehovi da bi se resavali u hodu a da se to ne oseti na rezultate. Ipak i pored toga, 4 sekunde i splet nesrecnih okolnosti nas je doveo da od sezone sa ispunjenim ciljevima pricamo o kataklizmi kluba. Jednostavno ona poslednja lopta Tepica da se odbila bilo gde drugde , pa cak i da mu je ostala u rukama i da mu je protivnik uzeo u poslednjoj sekundi bi znacilo nasu pobedu.
    Cak i da je onaj kurvar ostao malo duze u skoku ili da je uradio nesto drugo sa loptom promasio bi ili bi isteklo vreme.

    Sta je tu je jbg.. Najveca greota je sto je tim projektovan da sledece sezone bude na vrhuncu i uz pojacanje na centru pre svega bili bismo pretendenti na minimum F8 Evrolige (pa kad smo ovako kljakavi do samog kraja imali sansu sad sta bi bilo da smo kompletni).

    I jeste nerealno,al svim srcem navijam da Cibona iskulira EL, da cigani udju direktno a mi da pokusamo kroz kvalifikacije.. Jednostavno, Evroliga ne ide bez Partizana,kao sto Partizan ne ide bez Evrolige.

  7. Dobro bre, jebemu mater, Varda je primer samo kako bez para može da se ima prosečan centar, oni su vazda bili najjeftiniji. Evo ovaj Bilan je magistar igre za ove naše.

    Gazimudo, ne vidim kako mogu bekovi da nadomeste nedostatak centara. Da se ova dvojica nisu povredili, ne bi došli Tepić i Pavlović. Sad, šta bi bilo bolje, ne znam, možda bi se ovakva utakmica ponovo svela na jedan šut.

    Ne treba Cibona da odustane, pa njih kad vidim, to je kao Partizan, isti problemi, ista borbenost. Nadam se da će igrati.

  8. Naravno...vajld kard ide kosarkaskim gigantima Bajernu i Strazburu lolo...upisavanje ovaj Bartomeu

  9. Gazimudo, ne vidim kako mogu bekovi da nadomeste nedostatak centara. Da se ova dvojica nisu povredili, ne bi došli Tepić i Pavlović. Sad, šta bi bilo bolje, ne znam, možda bi se ovakva utakmica ponovo svela na jedan šut.

    Ne treba Cibona da odustane, pa njih kad vidim, to je kao Partizan, isti problemi, ista borbenost. Nadam se da će igrati.

    Pa Westerman je klasican plej koga nemamo od kako se povredio. Njegova dobra organizacija igre, asistencija i sve bolji sut su otvarali mnogo mogucnosti koje sa Teparom bas i nemamo.

    A nisam rekao da treba Cibona da odustane, slazem se to za borbenost , al zbog Partizana bih voleo jer je to jedini nacin da eventualno i sledece sezone igramo EL

  10. Da sam Bartomeu, isto bih razmišljao. Pazite, Evroliga u Nemačkoj se ne prikazuje na TVu! Nema jebote, iako imaju dva kluba tamo. Prikazuje se uživo na sajtu. Ako uguraš to nekako na TV, to su pare, to je tržište. Nasuprot uvreženom mišljenju, njih ni najmanje na zanima koliko neki klub ulaže u tim - šta imaju od preskupog tima Budiveljnika kada su očajni? Evrokup, rođaci, nadam se da nećemo biti salonski navijači i da će Pionir biti pristojno popunjen na svakoj tekmi.

  11. Evrokup, rođaci, nadam se da nećemo biti salonski navijači i da će Pionir biti pristojno popunjen na svakoj tekmi.

    Тако некако. Овај тренутак је могао доћи и раније, могло је да се деси и у Подгорици ове или у Загребу прошле сезоне. Или би се десило следеће у неком другом граду. Ако функционисање клуба зависи сваке сезоне од полу-финала Ф4, онда је све ово било неминовно. А ако не зависи, него смо већи клуб од тога, онда сад то треба да покажемо. Па макар и кренули од друге лиге из почетка.

  12. nije sramota Evrokup, sramota je praviti od Evrokupa sampionat sveta.
    Ja cu ici u Pionir borio se Partizan u EL ili u drugoj srpskoj ligi.
    A evo kopiracu jedan post sa drugog foruma sa kojim se 99% slazem , shvaticete poentu

    Ne mogu da čekam rasplet oko licenci i već sad vrtim scenarije po glavi:
    Ako nam dopadne Evrokup, mi kao višedecenijski evroligaš i bivši šampion Evrope moramo da se postavimo i osećamo kao favoriti u tom, realno drugorazrednom takmičenju.

    To uopšte ne mora da bude loše po PArtizan... mislim da su se Dule i klub sa neprestanim igranjem Evrolige i spektaklima (u koji su uživali sigurno i više nego mi) više kurčili po komšiluku i lokalu kao nezvaničnom titulom najboljeg tima hraneći tako sujetu i Ega, što im se i moglo jer su u tome stvarno i uspevali, nego što je to imalo toliku važnost u funkcionisanju i opstanku kluba, kako se u „marketinškim“ istupima Vujoševića i co. potencira.

    Igranje Evrokupa, posebno u poziciji favorita može da bude mnogo produktivnije, jednostavnije i normalnije s obzirom na niži i ujednačeniji kvalitet eventualnih protivnika i tok takmičenja u odnosu na Final Four-ove.
    Ispostaviće se da je za mlad tim koji se uigrava i drastično diže kroz sezonu mnogo korisnije da više i stalno pobeđuje (mad ni ABA ni U EC-u nisu nimalo loše ekipe niti je lako ostvariti ih), što neminovno vodi ka stvaranju pobedničke ekipe koja zna, hoće i može... ionako smo svi bili smoreni maskrima u EL u nadljudskim naporima da skinemo skalp ponekom favoritu u grotlu Pionira... a zbog te nejednake borbe često smo ostajali tužno iscrpljeni, isceđeni, istrošeni po svim parametrima, neki i (ozbiljno) povređeni...

    I tempiranje forme je mnogo lakše u takvom programu, jer ne bi imali potrebe sa prevelikim oscilacijama i čuvenim podizanjem i spuštanjem tonusa igre, već bi gađali da vrhunac ekipa doživi od početka do kraja Aprila kada bi se desile završnice oba takmičenja koja bi napadali... a gde bi po meni; uz pametnu selekciju (sa više mladih, talentovanih, snažnih ili u zamenu za njih iskusnih ali svakako upotrebljivih igrača i forsiranje brže igre u napadu uz zadržavanje standarda odbrane); te uobičajeno naporan ali kvalitetan individualni i timski rad; uz dobru priču i odnosu unutar ekipe i svlačionice (a ove godine ona nije dobra) i opasnu podršku sa tribina mogla da se napravi sjajna sezona Partizana, po meni čak i sa evro trofejom... U stvari, za mene kao dugogodišnjeg navijača i pratioca Partizana to je prosto očekivanje, skoro po ultimatum.

  13. Ма све је то небитно у односу на то како ће клуб да настави финансијски и играчки. Какав евро-куп у таквој ситуацији? Уосталом, пре тог евро-купа нас чека завршница клс-а што је сигурно важније такмичење од евро-купа.

  14. Inače, stalno kukaju kako ne mogu u kalendar takmičenja da uguraju plej of, što stvarno deluje teško s obzirom da svaka državica insistira na domaćoj ligi, koja ničemu ne vodi. Jedna ideja bi bila da se u ABA samo u polufinalu igra na tri pobede, a finale da bude jedna utakmica. To je suludo, ali je pošteno jer ko jebe finale. Mada, kakvi su ovi u EL, možda smisle od sledeće godine da imamo samo jednog predstavnika.

  15. Из овог интервјуа Бертомеуа ја закључујем да је франшиза Њукасл Иглс близу вајлд карте.

  16. И иначе, ако се неко још сећа... Оне године кад је било бомбардовање смо бриљирали у Сапорта купу (после краћег континуитета у ЕЛ и пораза од ФМП-а у полу-финалу) и са само једним поразом смо стигли до четврт-финала где смо налетели на прејаки Жељков Бенетон (Хенри Вилијамс, Ребрача, Никола...). После тога су кренули да нас бомбардују.

  17. Eto tada nas nije pustio Željko. lolo

  18. Tad smo mi pustili Zeljka on nam u stvari sve ove godine vracao zbog toga

  19. Ђорђе Матић ‏@DjordjeMatic 55s
    Belgrade mayor Sinisa Mali met with Jordi Bertomeu: Belgrade interested to organize Euroleaue final four and qualitication tournament...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.