KK Partizan

  1. Дерби је бар дупло слабији од оног првог у сезони. Само је требало да нема Кинсија и Шилба и да се евролигашка кошарка претвори у друголигашку. И ништа чудно у томе што ће Цедевита и Цибона у ЕЛ.

  2. Види овог дирецтора, хистеричну бабу. Пробај да искулираш док те не прође та хистерија, па дођи поново. Ево ти кекс сад.

  3. Ma nije zbog njih dvojice, delovali su mi kao da nemaju motiva...kao da nije derbi nego obicna utakmica superlige.

  4. Добро, јесте да је пао дерби у невреме, али лоше се игра већ месецима, а играли смо одличну кошарку тамо некад прошле године.

  5. Ево ти кекс сад.

    dam ti kurac, a ti meni keks
    cicijo

  6. e stvarno, otkad se stavljaju ovi postovi tipa slika nivea i to na normalnim temama? :D

  7. imate temu veciti derbi jbt, tamo nek bude istovar :D ovde se diskutuje o ozbiljnim problemima kluba hehe

  8. pa jebote džoni je kod nas istovario iljadu paleta
    samo zato
    vraćamo

    ajd zdravo braćo srbi
    što ste na kraj srca

  9. Bolji su bili. Imali smo 15 prednosti i bacili sa 3 i po minuta bez poena. Nema Bogdana za sada. Opet, nekako sam doživeo ovaj meč onako kao nešto nebitno, osim u smislu da igramo sa Efempeom.

    Zasluženo su pobedili, a mi im omogućili to. Opet Pavlović dečko je nestvaran igrač i pored svih nevolja ove godine, mnogo mi je drago da je kod nas. Borac, ubica. Jaku je iskidao tako da ovaj nije smeo da krene ka košu.

  10. Niko da pomene Tepiceve 2 izgubljene lopte na pola terena lol

  11. Da, ali i Bogdan ne daje svoj doprinos. Sva sreća, na kraju će pored Pavlovića, koji je nezaustavljiv, odigrati svoje i Bogdan, tako da će razlika biti ozbiljna, ali mogao bi završnice utakmica već sada da odigra bolje, jer ne može Pavlović koji igra 30 minuta ful, da opet na kraju iskida jer umor ga, kao i bilo koga na svetu, stigne zbog svega što uradi i u napadu i u odbrani tokom tekme.

  12. Da ubio ga umor...kao sto rekoh ocekivano popustio u 2. poluvremenu...ne mozemo da ga krivimo jebiga...Bogdan ocajno sutao iz igre i to uglavnom neizgradjeni sutevi, da ne kazemo isforsirani sutevi...sudjenje onako, osteceni i jedni i drugi...mada kontam da su bili malo pogubljeni...mada me cudi, Belosevic je ipak koliko toliko ''priznat'' sudija

  13. Pa dobro, nije to bilo neko oštećenje. Po koja greška, ali nije to ono što je presudilo. Gadno je kada presudi, a košarka je sport gde je neminovnost po koja greška da bude. Gadno je kada se navlači jasno, a ovde to nije bio slučaj. Čista dosta tekma.

  14. Јеботе, па у овој лиги Павловић и Величковић после кратког уходавања благо речено доминирају. Блажич који је тренутно у одличној форми, поред Павловића изгледа као полу-аматер. Више не знам да ли ту има неких играча у које треба да се уздамо.

    Милутинов одиграо утакмицу сезоне у нападу, ваљда има наде за њега. Раденовић нас је опасно мучио, зајебан играч начисто. Бертанс мора да изађе из канала колико сутра.

  15. Jeste. Samo nek mi dobijemo kad bude najbitnije (plej-of)

  16. Radenović je dobar igrač. Često sam video da ga pljuju, ali mislim da je to do toga što izgleda blentavo, inače je duplo bolji igrač od Tadije "gej-striper tetovaža" Dragićevića.

  17. Sta znam, meni on nit smrdi nit mirise. A ima bas daunovsku facu. Dragicevic mi je upisavanje kad krene da baca kamenje sa trojke.

  18. Tadija je basketas a ne kosarkas. Radenovicu ovo nije prva tekma da vuce tim, ne znam koliko ste nas gledali. A da izgleda smesno to stoji

  19. Berta mora da izađe, mada moramo i da ga razumemo. Mislim da će do kraja maja biti OK skroz, jer će imati prostora da se vrati. Znamo svi šta mu se desilo i ono što izvuče za sada izvuče na srčanost jer je takav, ali treba mu vremena.

  20. Раденовић је далеко најинтелигентнији играч у Звезди. Уме некад да се укења и има константних проблема са повредом, али је важан играч и никад неће да усере целу утакмицу нервозом као што уме Катић, рецимо.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.