KK Partizan

  1. Zabole nas za Dunđerskog i njegove igračke kvalitete.

    Inače, sva isključenja su na mestu, ali da nijedan igrač FMPa, ne bude isključen, smešno, prvo Dunđerski za onaj udarac pesnicom, i par igrača što je sa klupe ušlo na teren, znači dve ili tri igrača su trebala da lete napolje.

  2. Da, usla gomila igraca FMP-a...al nema veze

  3. Ono, verovatno im je Ćoravi rekao da i najmanji incident iskoriste da naprave sranje na utakmice, da se samo podigne tenzija.

  4. Nije ni to pomoglo :D

  5. Kasno Milutinov na Kosovo stize.

  6. Bila frka?Jel gagić dobio batina samo me to zanima lolo

  7. Bila tuca, Zofri cuknuo nekog pantera glavom, a onda oni nagrnuli na nj pa su malo oni sljapkali njega,malo on njih. Uletelo pola klupe FMPa, a iskljucujuce dobili Zofri i Dule. A Dule teo da bije tamo nekog pantera sa klupe, neki ekonom ili tako neki lik.
    Posle se zofri uvatio za kurac dok je izlazio, i cini mi se pokazao u pravcu cokija

  8. Sportski direktor. Nije Z ofri cuknuo glavom nikoga inace. :D

  9. Jeste dzanki jbt gledao sam. Sve je krenulo kad je on onog pantera gurno gloovom,pa onda uleteli panteri ko pickice

  10. cela fabrika na lovernja desetorica lolo

  11. Dobro, to da je suspendovao Bogdana odmah mi je bila kao neka priča iz fabrike plasirana, a džaba ceo fazon, kada nikada neće otići tamo. Ozbiljni igrači iz partizana nisu prelazili ni u Zvezdu dok je postojala, a kamoli u Efempe.

  12. Pa dobro i nije baš bila neka tuča. Ja rek'o letele glave
    http://youtu.be/HK0kzubdV9Y

  13. Trebo je tepić da pusti lovernja da ih iskida lolo

  14. Haha jel moguće da dunđerski nije isključen

  15. Misanovic je isto zasluzio iskljucenje, ali koga boli kurac. Meni je jedino krivo sto Coravi nije pipnuo Zoa otpozadi, da ga ovaj refleksno u okretu napuca u glavu. Coravi fingira spustanje tenzije, jebo te, sta jos necu videti u zivotu!

  16. Ćoki mirotvorac :)

    A čekaj malo ko je sve isključen?

  17. Od igraca samo Zo, plus Dule i neki iz uprave efempea, jebemliga da pamtim imena cokijevih statista, siste mi jajca.

  18. Jebote, ja mislio neko nekog udario kako valja, piše Lovernj udario ovog glavom, on njega pesnicom a kad ono samo neko šaketanje. Pih.

  19. Samo sad da nešto ne ošure Žoa od kazne.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.