KK Partizan

  1. Sa odlaskom Duleta zavrsava se jedna era, to je jasno,al isto tako moze da pocne neka druga.. Jbg, cinjenica je da je Dule bogotac u ovakvim uslovima za rad,al ako dodje neko bolje stanje, doci ce i neki drugi trener koji ce nizati uspehe..

  2. Al stvarno je puko jbt.. Aj u svlacionici pa i da shvatim,al pred celom halom..
    Nismo cigani jbt

  3. Da ali za sada, ovako na ciganski okupiranoj teritoriji kada rade to što rade, Dule je najbolje rešenje i dokazani penicilin za njih. Kada ode Vučitelj i govno malo buđavo metalno najzad ode u zatvor, onda može Miloje da preuzme, pa da nastavimo normalnim putem.

  4. Стварно си сероња, Туцани.

    Верујем да ће коментар да ми буде обрисан, али морам да напишем.
    Све што је до сад радио Вујошевић је могло, из навијачког, тј. вашег угла, да се правда скидањем терета са екипе, прављењем притиска на судије из нашег угла и сл. И свако би гледао на Вујошевићево понашање као екстра, суперкул и све то, да је његов тренер. Исто тако и ви би причали да је свиња итд итд да није ваш, него да је тренер Радничког, Меге, нас, свеједно.

    Али ово хватање Богдана за врат данас је јасан знак да нешто није како треба. Јеботе, кол'ко треба да пукнеш да ухватиш клинца млађег 30 и кусур година за врат због јебене утакмице?

  5. Прс'о човек начисто. Против Металца је судију у сред терена одгурнуо лактом, као фол показује му како је одбрана направила фаул. Ужас живи. Јебига, толико посвећени људи су и успешни у спорту, али није свако ни за спорт. За њега би било боље да више и не гледа утакмице.

  6. Što sam seronja što sam rekao da vi ne brinete za naš klub kad debeli ode?!

  7. А, то што си сероња нема везе са овим што си писао на теми. Онако ка'ем. :Д

  8. Него, има ли где клип Бертансовог лепљења Нелсона за под? У преносу није било поновљеног снимка уопште. Или ако има негде цела утакмица, па ћу наћи?

  9. SAd odgledah na sosu.. bogdan dobio licnu, pa tehnicku, i dule ga na sekund uhvatio za vrat. po govoru tela deluje mi da ga je bogdan nesto odjebao, i posle je dule polako odsetao tamo ka njemu..

  10. Bogdan je preterao, ono nije smeo da uradi nikako! To i dalje nije opravdanje debelom, niti je ono smeo da uradi. Da se privede sezona kraju pa da vidimo šta i kako....

  11. Inace, manje strasno izgleda na snimku nego na slici.. uhvatili su momenat, svaka im cast..

    Al cujem da je dule posle oterao bogdana sa parekta jer jer on otpozdravio publici koja mu je skandirala..

    Imamo li nekog ko je bio na tekmi da nam kaze sta je bilo, da ne spekulisemo..?

  12. Ау јеботе, нећу сад да кењам, ал оно, баш зајебано

  13. Al kako niko ne stize da objavi snimak Gurovica kako gura Daloa, al je zato davljenje uveliko na internetu

  14. А брате јебо гурање Далоа, у односу на ово, да се не лажемо, капирам да је то било нешто ниђе везе

  15. Јеботе јел ви чујете Тегелтију? "Вујошевић критикује Богдановића" лололо....Иначе био је мој ортак на текми, истина је да га је послао Дуле у свлачионицу после овога јер се јавио кад су му скандирали...

  16. Oterao ga je u svlačionicu jer je ovaj otpozdravljao navijačima u vreme time out-a, to i razumem i podržavam. Ovo guranje nije smelo da se desi bez obzira na debilnost Bogdanovog poteza.

  17. Стварно ми је мука више од Дулета и његових живаца... јеботе ајде смири се мајмуне, ниси једини у јебеном клубу, нити клуб постоји због тебе да плаћа казне и губи углед нон стоп за твоје идиотарије и срања по изјавама. Фала богу сад ће да буде суспендован па ће да се врати попижђенији него икад, и да направи две техничке и по ко зна који пут тражи да се прави јебени фаул на одлучујући напад, јебо га фаул у дупе да га јебо ако ништа друго ево због тога га не волим.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.