KK Partizan

  1. Evo ja bio na tekmi pa da napišem šta sam video. Igra očajna, na kraju mi nije bilo jasno kako smo pobedili. Solidno otvaranje utakmice, a onda oni ulaze u ritam, kreću da pogađaju, naše ispucavanje i očajna odbrana na drugoj strani i odosmo na veliki minus. U četvrtoj smo stisli odbranu, odigrali agresivno, pogodili neke šuteve i uspeli da preokrenemo uprkos greškama koje smo pravili i u tom periodu igre. Suđenje opet kritično, to je još više doprinelo da se naši igrači unervoze. Saša prenervozan, čini se ujedao bi. Bogdan se mnogo ispucavao za tri iako ga nije išlo, Berta isto očajno šutirao do pred kraj kad je vezao dve trojke iz dva napada za -1. Četiri tehničke smo dobili, Dule za neki prigovor ne sećam se, Saša za prigovor posle koraka, Žo jer je gađao konstrukciju koša posle nekog njihovog ofanzivnog skoka i koša i Bogdan za prigovor. On kad je dobio tehničku svirana mu je peta lična iako je faul napravio Musli, zbog prigovora je dobio tehničku i onda ga je Dule ono odgurnuo. Nije da razumem Duleta, al tenzija je bila ogromna, Bogdan je veći deo utakmice odigrao baš indijanski, napravio je tehničku u delikatnom trenutku jer smo bili u naletu i taman prišli na -4/5, a i drugarica koja je bila bliže reče da joj se učinilo da je dobacio nešto Duletu u lice kad je u besu krenuo ka klupi. I pre te situacije je jednom Dule ušao na teren posle neke pizdarije koju je napravio da ga priupita šta učini, tad ga je i izveo iz igre al ga je vratio posle minut otprilike. Pri kraju, na jednom tajmautu navijači su počeli da mu skandiraju, on otpozdravio nekoliko puta i onda je poslat u svlačionicu.

    Ostao sam posle tekme ispred hale pošto je drugarica htela da se slika s igračima. Motali se tu Toša i PSD i kad izašo Bogdan, priđe mu PSD i kaže nešto u fazonu "čućemo se posle ako treba nešto da se sredi, jel sve ok?", a Bogdan "nema potrebe, sve ok".

  2. Ja na Sosu uhvatio cetvrtu cetvrtinu, Bogdan odigrao sasvim solidnu odbranu na covicu do tad, i u napadu imao cini mi se 2,3 dobra poteza. Cetvrta cetvrtina mu je odlcina bila, ostalo nisam gledoa pa necu da pricam.

    Videlo se da je bilo zapaljivo u vazduhu, sudije, nasa losa igra.. Al opet, nije Bogdan zasluzio ono.. pa eno Pavlovic u Zelezniku uradio istu stvar, mozda cak i goru - kos faul, njegova peta licna, pa tehnicka i iz toga primamo 8 poena od Blazica, vratili cigane u igru tad. A i znamo koliko je Dule tekmi usrao tehnickim (iako je bilo naravno i onih koj e probude ekipu), tako da hvatanje za gusu nije na mestu.

    Ako je to Bogdan rekao, njemu hvala, pa makar samo sportski istrpeo do kraja sezone. Iskreno, jedva cekam da se zavrsi, i cak i ako uzmemo trofej, bice mi ovo najmucnija sezona, najruznija, od kako ja gledam KKP, a to nije malo godina..

  3. Dule: Plasim se da me nece kazniti sto sam smrsao, pa ce pravi navijaci morati da menjaju ono 'svinjo debela'.

    Pobeda.

  4. Brate Mlatoni ti si realan čovek tebi verujem.

  5. Jeste Dule preterao nije mu ovo trebalo, i nema opravdanja. Nadam se da će Bogdan biti bolji od njega i odraditi posao do kraja sezone profesionalno, a i ovaj bi mu se mogao izviniti na sledećoj konferenciji.

    Mogao je da mu se iserenda za sve pare u svlačionici ili za vreme utakmice, ne ovako.

  6. kakav smrad od bogodanovica jebem ga

  7. Ko nije bio u hali ne može da zamisli koliko je tenzije tu bilo. Svi na ivici pucanja, ne ide nam ništa, oni ubacuju sve i još nas sudije jebu. I onda ovaj sukob na sve to. Odvratna utakmica, kao i cela sezona uostalom, jedva čekam da se završi.

  8. Ma ne sporim tenziju i sve što ide uz nju, ali mogao je da drugačije postupi sa njim, toliko.

  9. http://mondo.rs/a697792/Sport/Kosarka/Vujosevic-i-Gurovic-objasnili-sta-su-hteli.html
    Дуле у фазону ЈА САМ ТЕ СТВОРИО ЈА ЋУ ТЕ И УБИЈЕМ МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ. лололо

  10. Ma slažem se, sraman potez, ne može se naći opravdanje.

  11. Nema opravdanja, slazem se, ali je i Bogdanovic drvio kurac, kao da nije hteo da se smiri dok ne dobije tehnicku - e pa neces majci! Sad se vidi da je i onomad protiv MZT-a, ili koga vec, Bogdanovic pravio sranja.
    S druge strane, tesko je samarati igrace i jebati im mater ako im istovremeno dugujes 6 plata, ili koliko vec. No svejedno, Dule od vecine njih pravi daleko bolje igrace nego sto bi ikada bili bez njega, tako da je igranje za Partizan ulaganje u sebe, pre nego nacin da se nesto zaradi.
    Gurovic je ovo namerno uradio, videlo se, verovatno je vec pre utakmice planirao neko sranje, pa je prvu priliku iskoristio - vidi se da nije ni iznerviran, niti je situacija imala veze s mozgom. Teska pizdurina je Gurovic, dokazao je nebrojeno puta.

  12. nzm, al kako je onomad potopio Majkla Finlija, pa i da je Daloa natako na kurac sad, covek da mu ne zameri :3 Cica Milan

  13. gurovic je govno to se zna

  14. Ja sad čitam unazad i tripujem kolika su licimerna govna zvezdini i efempeovi navijači. Jedni te isti. Strašno.
    "Dokle više da se ubijamo" lololo

    NE PRIČAJ SA NJIM UDAVI GAAAA!

  15. Sve, sve, ali moralisanje ljudi koji navijaju za to što navijaju, nema više ime to i koji pravdaju svaki postupak tog njihovog govneta od kluba i usranih muljara i pedera koji im rukovode tim vučićevim toalet papirima od klubova, je nešto najgore što postoji na svetu.

  16. Slazem se, i iako sam ranije analizirao situaciju i tvrdio da mi ne mozemo znati kolika je ceznja godinama ne osvojiti titulu i biti redovno podjebavan u mozak, mogu ruku u vatru da stavim da ne bih aktivno navijao za KK Partizan na cijem celu bi bio neki covic, a koji bi raznim kanalima gurao vucic.
    Ali opet, treba imati malo morala u sebi, ne prodavati veru za veceru. Jedno je jebati gabora kad nisi jebao godinama, a ovo je otprilike kao da jebes rodjaku - zmuris na to da ti je rodjaka i ubedjujes sebe da je trece koleno dosta daleko, i da tu nema niceg pogresnog.

  17. Ja takođe znam da ne bih navijao za takve mutant-đubretarske projekte. Ako se ikada desi da bude gotovo, gotovo je. Ovu ljagu sa svog obraza neće moći da operu kao one pre jer su suviše zaglibili, a usput i moderno je doba. Sve je zabeleženo, tako da ono njihovo izmišljanje neće više prolaziti. Kurčina. Stideće ih se potomci.

  18. Mada je meni i manje trebalo za takve odluke, npr. barem 5 godina, ako ne i duze, ignorisao sam Partizan u basketu kada je presao Tomasevic da igra za nas. Toliko sam ga mrzeo, da mi je neoprostivo bilo tako nesto uraditi. Izvalili me ovi moji kad idemo da gledamo basket, da aplaudiram samo kad protivnici daju kos :D

  19. hehehe pa dobro, aj ja zbog jednog igrača nisam prekidao da navijam. Samo onda kad aje bio bojkot uopšte nisam gledao Partizan.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.