KK Partizan

  1. Sta gde ko? kostunica sam..

  2. Da vidis sad kad coki madjija smeni radonju i postavi jakova

  3. Sad imamo imperativ da ih pogazimo, da im lepo zagasimo i Efempe, pa da vidim za koga će sledećeg musavci da navijaju.

  4. Pa za sledeceg mutanta, zar je tu nesto sporno?

  5. Kad prilepe ime na Crnokosu lololo

  6. Bar ce imati Jebaca da im jebe majku milu na svakoj tekmi :)

  7. Nemoj Crnokosu da vređaš Džoni, pošten je to klub koji se isto gnuša mulja iz predgrađa. Al neki će se već FMP naći lolo

  8. Inace, mi njih sprdamo, a pominju se neke price vezane za Miska na leto,

  9. Nije fuzija ni gašenje to je bitno a i to su samo priče još uvek. Do nekih promena će doći sigurno.

  10. Pa dobro, ni fuzija nije problematicna , ja se ne bih bunio da se zovemo Mega Partizan, sa sedistem u Humskoj 1, istorijom dosadasnjeg kluba i svim trofejima buducim koji ce ici pored vec postojecih u vitrinu.
    A ako bude postojao tamo neki KKP koji ne igra nista, i bleji zaledjen, a Misko mi prosipa pricu o nekom kosarkaskom gigantu sa adresom u Vojvode Supljikca, bole ce me kurac da ih bodrim i zelim im uspehe.

    Inace, finalna serija protiv FMPa ce biti paklena, bukvalno rat. Mega ocigledno ne zeli nista ozbiljno da radi cim pusta Micica i Dangubica na kamp, tako da nama osta je da sa 2:0 spicimo Radnicki , odmorimo se i onda uzmemo titulu. A onda lepo istupimo iz lige, ostavimo je cokiju ili andreju vucicu da je osvoje dogodine i to je to

  11. Prenos na RTS2 za 15ak minuta, palite i uzivajte u kosarci.

    Malo da gledamo Daloa, Andrica, Bezbradicu itd..

    Ne igra Berta vcrs,a kod njih Novica.
    Inace igrajte keca u kladzi, kvota preko 2 na Megu, a red je da ih pustimo jednom :)

  12. Dione navijaš za lažni klub, Partizan i Vizura i Partizan i Igokea su se udružili, a zvezda se ugasila, pa je prodala grb i postala Fmp 2 sedište kluba Železnik, igra utakmice u Železniku, samo razlika je u tome što oni to neće da priznaju, mada polako neće večito Pudlica da bude sa ovima na vlasti, doći će neko ko će ga uhapsiti, a onda gašenje i Fmp 1,2 i zvezde u fudbalu, taj čovek je lizao dupe svakom režimu, jer se plašio da će ga uhapsiti. Još da dodam da je Anđus sam sebe tukao.

  13. Hehe, dobri su ovi cigani što veruju da je Partizan-Igokea bio isto što je sada KKCZVFMPDIVATELEKOMBGD

  14. Koliko sam ja čuo ne postoji ideja fuzije, KKP ostaje KKP. To vaše čak i nije ni fuzija, nego se vaš klub ne takmiči a vi navijate za drugi. Mutant.

    Dionisio

    KKP
    KKP Igokea
    KKP mts
    KKP NIS

    FMP
    CZ DIVA (dok uporedo postoji oriđiđi CZ koja se ne takmiči)
    CZ Telekom (dok uporedo postoji oriđiđi CZ koja se ne takmiči)

    Kapiraš razliku ti, nisi glup dečko. Samo vam je lakše da se lažete.

  15. Maxi

    Fuzija je jedno

    Стил мјутант.

    Поред разлике у правним ситницама (замрзнут на 5 година - спојен с другим клубом, промена адресе - задржана стара адреса), суштина остаје иста - користи се име популарнијег клуба због маркетиншког потенцијала и навијачке базе, а мањи доноси играче, паре власника и евентуално хале за тренинг и слично.

  16. Aj da đovak igra pa i da razumem ali kome puca kurac za nadala i ferera

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.