KK Partizan

  1. Стеван
    Стил мјутант.

    Поред разлике у правним ситницама (замрзнут на 5 година - спојен с другим клубом, промена адресе - задржана стара адреса), суштина остаје иста - користи се име популарнијег клуба због маркетиншког потенцијала и навијачке базе, а мањи доноси играче, паре власника и евентуално хале за тренинг и слично.

    http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

  2. Kontam stevu šta želi da kaže ali to ne menja činjenicu da je CZ u zaleđena ko stalone u onom filmu.

  3. I LADNO RTS MRTVI ISPALIO ZA PRENOS ZBOG JEBENOG TENISA A U SPORTSKOM BLOKU U DNEVNIKU NI JEDNA JEDINA REC O KOSARCI

  4. Gazimudo
    I LADNO RTS MRTVI ISPALIO ZA PRENOS ZBOG JEBENOG TENISA A U SPORTSKOM BLOKU U DNEVNIKU NI JEDNA JEDINA REC O KOSARCI

    Pa oni kad smo bili u EL nisu na vestima govorili da igramo, što bi sad?

  5. Sramota, stvarno, i to ajd da igra neko naš pa da ne prenose, donekle bi razumeo polufinale GS, ali dva odvratna španca igraju i oni JOK!

  6. Koji je jebač Pavlović, koliko igra sa lakoćom, Belošević se vratio sa mora.

  7. Dionysio
    Znači ne smeta ti sadašnja Partizan vizura, i nije ti smetala Partizan igokea? To si u suštini hteo reći?

    Fuzija u sportskom smislu znaci da od dva ili vise klubova nastaje jedan novi, od cega najveci zadrzava najvece privilegije.
    Vi se niste fuzionisali sa FMPom, posto KK Crvena Zvezda i dalje postoji, zamrznuta je, i ne igra ni u jednom takmicenju.
    Takodje, to sto je vas vrhovni gazda pokusao ovo isto da spinuje pravljenjem FMP-a od Radnickog pa se tako taj klub zove RADNICKI FMP (iako sasvim slucajno mediji pisu samo FMP) ne menja cinjenicu da je KKCZT nekadasnji FMP zeleznik, koji je od zamrznute zvezde dobio grb na koriscenje.
    To je jedna jedina pravna istina. Tumacenje cigana me ne interesuje.
    Partizan Vizura u odbojci je proizvod FUZIJE a Partizan Igokea i Igokea Partizan su proizvodi partnerstva koje je bilo potpisano izmedju ova dva kluba,koje se pre svega odnosilo na razvoj igraca. Ne znam kako moze da bude fuzija kad dva kluba postoje i igraju u istom trenutku? Takodje, niko nije zamrznut, niti je ustupio grb onom drugom.

    Kad razmisslis, a i bez toga, prosto je. Jedino sto 15ak godina frustracije stavlja neke naocare preko ociju. Ne bih rekao ruzicaste, pre bih rekao pudlicaste

  8. DAJTE LINK NEKI GDE NIJE TEKST PREKO POLA STRIMA I GDE GLEDAM PLAFON

  9. KO JEBE BASKET DAJ DA VIDIMO ŠTA ĆE BITI U RANJENOM ORLU KOJI SE PRIKAZUJE PRVI PUT U OVOM DELU GODINE

  10. decko_koji_obecava
    Газимудо, ај искулирај се. Смараш превише.

    Znam da vam je dosadno da iznova slusate istu lekciju, al jebiga, kad necete da je naucite i ponovite, necete je ni preskociti.

    JEBI MUTANTA

  11. DAJTE LINK NEKI GDE NIJE TEKST PREKO POLA STRIMA I GDE GLEDAM PLAFON

    MOraš da ugasiš adblok na toj stranici da bi normalno gledao

  12. Ja ugasim AD BLOCK on nece da pusti klip jbt

  13. Па наравно да контате. Као што знате да је Фиорентина 2000 и неке прогласила банкрот, основала нови клуб са истим именом, па нико не спори пређашње трофеје, нити тврди да овај клуб нема везе са оним у ком је био Батистута. Клуб чине дрес, грб и навијачи, а не адреса у регисту за који-већ-курац.

    E vidiš, to što si uporedio ovo sada što se zove CZT i Fiorentinu, su dve potpune suprotnosti. Fiorentine se ugasila i počela od NULE, kao i Rendžer stim što se on nije ugasio, a vi ste uradili to što ste uradili i sada ste efempe koji se samo zove czt. Fiorentina i Rendžers su i dalje Fiorentina i Rendžers.

  14. Ponekad se pitam da li su stvarno toliko poremećni ili se prave. Mislim toliko je jasna razlika, da nema tu šta ni da se priča. Koji bolesnici jebeni.

  15. Dzoni ja ih razumem. jednom sam jebao neku debelu, gotivna riba bila, i valjda mi zbog toga nije bila toliko debela. Evo ortaci me i dan danas jebu da sam gicojebac, a ja kazem da je samo imala malo vece dupe.
    I da FAT CHICKS SUCKS BETTER!

  16. Brate Bač Stevan počeo lolo

  17. Dzoni ja ih razumem.

    Brate de ih razumem. Kad krenu da izjednačavaju Partizan Igokea, Partizan Nis i ostalo sa ovim, ja samo gledam i pitam da li su toliko retardirani da stvarno veruju u to što pišu. Ja se samo nadam da ono, svesni su za koga navijaju i šta rade i onda eto ajde ponavljaj bilo kakav izgovor, za deset godina će možda neko i verovati u to, zaboraviće se, ali brate, ponekad deluju kao da veruju u to i onda pomislim, brate koja gomila jebenih bolesnih ljudi.

  18. DEJAAAAN MUSLIII, DEJAAAAN MUSLI!

  19. Sve više gotivim ovog malog Etiopljanina majke mi.