KK Partizan

  1. хахахах а види се колико га поштују, исто би вако и мене чували

    Realno. Još omaši 2 slobodna za redom, štaš dati jebo ga ti!
    Onaj Katnić zanimljiv, ali zato što ga nisam gledao do sad. Kalinić je odličan, trebao je da dobije onaj faul kad je bio na ofanzivnom, sad u 4/4.

  2. Pa pazi da ih Bogdan nije vratio u život onom namernom ličnom ne bi bilo ispod 30 razlikem. Umesto sa 18 na poluvreme su otišli sa 13, ovi se popalili vezali tri ili četiri trojke u prva dva tri minuta drugog i došli u neočekivani egal za nas, a i njih bogami, nastavili da igraju ko retardi i izgubili.

    Mada je Partizan imao jednog raspoloženog igrača Bogdana, donekle Tepića mada i ja bi bio dobar da su me onako čuvali.

  3. Vujošević: ..., vole da se kockaju, da ostavljaju namerno neke igrače...

    Puštaš igrača koji je brz, a "slabiji" šuter, puštaš ga na korak, da bi mogao da braniš ulaz, u nekim navratima nikog, ni pogledom da pazi Tepića. Bukvalno im rek'o ovaj, neka ga, nek šuta.

    Ne znam da l se nekad zapita Muta, majku mu da nije mnogo 50 puta po tekmi šutnuti trojku? Pa povezali su sedam osam trica za redom. Prođu na ulazu do koša bacaju kroz reket nazad loptu...Onaj Mlađani 5 trojki sam za redom šutnuo, prve 2 dao, pa se naložio, pa omašio još 3.

  4. Ukrarko, indijanska ekipa.

  5. Mada je Marinović bio mnogo smešniji sa onom "frizurom", ako je tako mogu nazvati. Ono talasasto što mu je bilo na glavi.

    Ovako likom deluje na igrača, ali samo likom.

  6. Нема, стварно су индијанци. Греота да оно игра у АБА лиги, а не једна Црнокоса хехе.

  7. Muta seljak, Saša životinja. Igrali smo ko kurac u 3/4 i to je razlog što nije bilo 20+. Sve u svemu pobeda se piše.
    Bogdan najbolji, odličan meč. Tepara 50% za tri. Musli dobar, Nikola isto. Dalo sve bolji.

  8. nek se napuse kurca svi koji su pljuvali tepica jbt...kako neko moze da njega pljuje...kao da zaboravljaju sta je radio u partizanu...kad nikog nece sut drzi nas u igri kako u odbrani tako u napadu iako nije neki suter...poceo sam da pisem ove tri tacke kao Big Dipper jbg

  9. Ja sam ga pljuvao, i uvek cu ga pljuvati, jer samo protiv malih ekipa i moze da igra.
    Nebitan je, necu da se bavim njime, evo jedne zanimljive vesti:
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=07&nav_id=858239

    Osim prozivke Franje Udovicica, coveka koji je BEZ BLAMA I OJEDA GUZE rek'o da su ga "zvali i iz Barselone da zele da pomognu srpskom narodu u poplavama zbog velikog postovanja koje imaju prema premijeru vucicu", najzanimljivija mi je ova Duletova recenica:

    Očigledna je namera da se ja organizovano izguram iz sporta

    Moram priznati da mi se dopada ovaj stav, znaci da je Dule cvrsto resio da ih tvrdim kurcem jebe i nadalje, i da ga ovi pritisci samo dodatno ucvrscuju u nameri. Eto, da mu nisu tresli kavez, verovatno bi se zbog bolesti povukao na kraju sezone, ovako ce se verovatno povuci sa drugih funkcija u SD i ostati samo u KK. Jebace ih jako barem jos nekoliko godina, ako treba i sa pionirima.

  10. Dionysio
    Sve u svemu ovu bedu od ekipe, totalno seljačku ekipu ste trebali odvaliti 20 razlike komotno, a ne strahovati da će Muta da vam ga mune na kraju. Možda i bi on, da ume.

    Ima on koga ume da dobije xexe

    Ne znam da l se nekad zapita Muta, majku mu da nije mnogo 50 puta po tekmi šutnuti trojku?

    Pre neki dan lik izjavio ladno: Sut je kao zena. Danas je tu, sutra nije. Tj on je rekao "Fut je fao fena, famas je fu , futva nie" al kontam da su novirani lepo preveli.

    А колко су сви кукали како Партизан има лошији тим од Звезде... Лицимури јебени.

    Pa i jeste bio losiji. Izgubili smo Lea i Dragana, Pavlovic je stigao kao neko ko godinu dana nije odgirao utakmicu, a Tepic kao otpadak iz Ritasa.
    E sad, to sto je Pavlovic klasa a Tepara vrlo zahvalan igrac, i sto se u KKP koristi nesto pod nazivom "tempiranje forme" a kod nekih ne, to je vec druga strana price.
    I da, Lipovij zamena za Silba hahahahhaha
    EDIT: I Berta koji posle teske povrede uskace mesto Kinzija koji je realno bolestan

  11. А јебига, Мута има у екипи Бирчевића, Саву Лешића, Мариновића.... Једина тактика која може дупали против неког јачег јесте - шутирај тројке па куд пукло да пукло....
    Раднички је говно од екипе, једино са Калинићем као пристојним играчем....

  12. Au kako je Pavlovic nabudzio formu i snagu u takmicarskim utakmicama, rekao bih da nema ni najmanje sanse da ostane sledece sezone, moze komotno da uzme milionce po sezoni.
    Da ne bi cigani sad zakrestali po temi, evo male tabele gde se vidi koliko je to realno - http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=303938

  13. Sergej Monija 1.6 mil. ahahhaha

  14. Хахаха, како их јебу ови амерички НБА фанови на тој теми.

    Euroleague is desperate for American talent. They'd offer Wesley Snipes and Woody Harrelson max contracts if only to expose their rosters to a higher level of basketball.

  15. Sunce ti jebem, na merenjima na Adidasovom kampu Dangubić imao odraz 94cm iz mesta.

  16. Ja se samo nadam da onaj dogovor ostaje i da je Dangubic nas od leta.
    A iz mege mi se jos svidja i onaj Jokic. Dobar sut, ima mozga a ume i ledjima

  17. Kazu da nam se onaj Kravic sto je pozvan u repku "nudi".

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.