KK Partizan

  1. ZASLUZENA POBEDA FMPA, KAKO SU SAMO STVARALI VISAK U SVAKOJ AKCIJI

  2. Nismo imali rešenje za njihov power play.

  3. Ja sam istinski srećan što sam rođen u srbiji. HOĆEŠ DA GLEDAŠ KOŠARKU? 3V5. HOŠEĆ DA GLEDAŠ SPOCKU EMIZIJU? DEJAN ANĐUS.

    NEBESKI NARODDDDDDDDDDDDDD

  4. Ali ozbiljno, od svega umemo da napravimo komediju. Nemci samo mogu da ga dudlaju

  5. Da plačem posle ovoga?

    Hvala ti Bože što sam Grobar.

  6. Али најјачи је Симоновић даје тројку три на пет и радује се к'о Реј Ален кад дао ону пре годину дана лолол

  7. Ma veruj mi Zapata mi imamo privilegiju da navijamo za Partizan. Toliko sam srećan zbog toga posle ovoga večeras da ne mogu da ti opišem.

  8. KARAJ GROBAROE!

    STA SE BUNITE SAD, POSTENO STE IZGUBILI

  9. NE UMETE NISTA DRUGO NEGO DOLAZITE DA VREDJATE NAS OVDE

  10. Nahranite majmune bananama, vidite da su došli po to.

  11. Naravno. Neka slave "pobedu" u krugu porodice. Ne moraju ovde.

  12. Daj mi link, ne sećam se kako se zove Šljivorade.

  13. što ne banuješ celt-a i obrišeš mu post šijeeeet

  14. Ne može da se banuje moderator. Ne postoji ta opcija.

  15. Zašto Dženkins govno gađa trojku 2 sec. pre kraja a igra se 4 na 2?

  16. Celt je plus i gastos, njima se toleriše neinformisanost i glupost.

  17. Ljudi, ja sam mislio da ce sudije malo da navlace, al ovo je od starta bila tekma 8na5, ovo sto se zavrsilo 5:2 je u stvari zbog pet licnih nasih i njihovih igraca.

    Ne treba vise igrati utakmice sa ovim mongoloidima..
    Mada se dvoumim da li da se sad iscimamo jako do kraja i da im je opet uzmemo i pored svega, ili da im je prepustimo bez borbe, pa da pricaju unucima kako su drugu i trecu utakmicu dobili sjajnom odbranom gde nisu primili kos , i to na dve uzastopne tekme i odrali nas po 20 razlike..

    Vec zamisljam

    Godina 2034.
    Grobosi opet tovare musavce u svim sportovima.
    Internet prepirka. Cigani pevaju Toletu da je lopov. Derbi resio neki tadasnji MEsi u dresu Partizana tako sto je postigao dobuble-hat trick ciganima za koje igraju neki iz okoline Mladenovca.
    U kosarci stanje redovno. Dule se javlja sa onog sveta i podjebava musave.
    I onda cigos kaze " PICKE JEDNE, KAKO SMO VAS SAMO ODRALI TE 2014. GODINE KAD SMO POSLEDNJI PUT UZELI TITULU, U POSLEDNJE DVE TEKME NISTE MOGLI NI KOS DA NAM DATE, HAHA 40:0 U DVE TEKME BOTOVI! AL JEBIGA, ZAMENILA SE VLAST, DA SU OSTALI VUCIC I COVIC DRALI BISMO VAS I DALJE U 5na3 AL DOSLE OVE GROBARSKE PICKE SNPRSSDS (neka stranka roma ili tako nesto), PA OPET OTIMATE IGRACE I TITULE

  18. zamoli ga da se samobanuje hahaha

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.