KK Partizan

  1. Zašto je govno govno? Filozofsko pitanje.

  2. Jericho, meni je to previše nisko čak i za cigane...

  3. Kelte ukucaj 11 postova za redom i naknadno cu ti odrediti ban lololo

  4. Zar nisu utvrdili da ga gusi i Dule?

  5. Jesu lololo

    Ugušen čovek. Ali ja mislim da su im se tresle gaće kada smo ih skoro stigli 3na5 ahahaha

    Ništa, igramo novu. Da završimo ovu farsu, mada treba da se traži neki izlaz da igramo samo ABA, a pigmej iz Železnika neka igra ovo.

  6. Inače vidim da su zaboravili da se igra na 3 dobijene, a čisto sumnjam da će svaku imati ovoliku pomoć od sudija. Tačnije, da će im svaku ovoliko značiti ovolika pomoć. Već u sledećoj će da vide zašto.

  7. HAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAAH Komentar na bogdanovu izjavu

    Ne mogu da verujem da taj covek uspeva da posadi toliko zla u glavama ovih mladih igraca. Bas me zanima sta misle roditelji ovog malog kad cuju kako zlo sikce iz njihovog deteta. Psiholozi kazu da ako bijete svoju decu i oni ce kad porastu da biju svoju decu jer smatraju da je to ispravno. Ako ih davite, pa davice i oni posle...

  8. Drug Raja _-_

    Ja sam istinski srećan što sam rođen u srbiji. HOĆEŠ DA GLEDAŠ KOŠARKU? 3V5. HOŠEĆ DA GLEDAŠ SPOCKU EMIZIJU? DEJAN ANĐUS.

    ja jebeno ne kapiram ove likove tipa "aaaa kakvi su retardi andjus i telegija teletina kako vec" a jedno 20 godina uzivaju uz prenose cuvenog milojka pantica

  9. IGRAJ BOGDANE ZA REPREZENTACIJU! SARANIĆEMO BAGRU! PONOVO! JEDAN SMO IM KLUB ISPRATILI NA VEČNI POČINAK! I OVAJ IZ ŽELEZNIKA ĆE TAMO!

  10. budimo objektivni, koliko god se mi trudili (a izgleda da se trudimo) nikad necemo biti bolji od zvezde.

    telegija pristrastan? ma milojko nije.

    zeka krao? dzaja legenda

    milan karadzic sudio? aj ovde moze jedno 20 imena. ipak neka bude babarogic.

    tole lopove? miljanic i piksi posteno 15 godina u totalu

    mi kimija oni onog moronka iz djenove, mi pseta oni stevana, mi tadica? (lol) oni vucica...

  11. Ma ko ih jebe. Ostale su ozbiljne posledice nakon 12 godina jahanja. Mi postojimo i u ovakvoj situaciji, oni čim im ode Vučić, mogu da se pozdrave sa sportskim društvom koje dokazano samo može ovako da funkcioniše. Čim se završi ta politička priča, odzvonilo je i njima jer u iole normalnom sportskom okršaju, nemaju šta da traže.

  12. nece taj da ode bez 4 godine na vlasti to potpisujem. a to treba izdrzati.

  13. http://sport.blic.rs/data/images/2014-06-14/481571_kosarka-derbi140614ras-foto-aleksandar-dimitrijevic-41_f.jpg?ver=1402777733
    Olicenje ciganluka, Tejic u civilki se junacki pruza da udari protivnickog igraca koji je na zemlji. To je inace onaj mali za kog mi je zao sto mu Cekovski nije prosuo zube onomad. .

  14. Izdržaćemo. Poenta je da im pravimo što veće probleme, jer se u principu iz aviona vidi da smo bolji, a da su oni kolektivno neizlečivo bolesni. Prođe ovo i onda ih ne pustimo kao prošli put olako da prođu, nego čim dođe neka vlast koja se ne meša puno u sport, satremo im svaki trag postojanja.

  15. ja jebeno ne kapiram ove likove tipa "aaaa kakvi su retardi andjus i telegija teletina kako vec" a jedno 20 godina uzivaju uz prenose cuvenog milojka pantica

    Ne ubrajaj mene u tu grupu.

  16. To je inace onaj mali za kog mi je zao sto mu Cekovski nije prosuo zube onomad. .

    Nemoj tako, njihov odgoj je normalan. Jesi video Simona junačinu 3 na 5 i Nelsona kako baca decu, a kad mu je prišao Pavlović i grun'o ga, stao k'o pička.

  17. Немојте тако, саћу дуиграју Нелсона, Липовија, Џенкинса и Симоновића па ће их Сале у репрезентацију звати....

  18. ajde sto je sudjenje bilo ocajno i sve to, ok, ali KAKO su oni odlucili koga da iskljuce? po kom objektivnom kriterijumu nama ostala trojica a njima petorica?!

    ali paj sad ovo http://mondo.rs/a701448/Sport/Kosarka/Radonjic-Proletale-su-nam-stolice-pored-glave.html

    "Partizan je ostao sa tri najbolja igrača, a mi smo došli u situaciji da nam odlučuju igrači sa klupe", požalio se Dejan Radonjić.

    da l je covek jebeno realan...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.