utisak veceri, nisam stigao od pocetka da gledam, jeste sledece
1. kaze pudla grobari imaju tri puta vise para (iako posle dva dana kaze samo od drzave i grada dobili 5.5 miliona, kao sta igramo el, normalno da imamo vise)
2. musavci kazu Zeljka doveo sns
3. musavci kazu Partizan drzavni projekat
4. Sudije u majstorici navlace za Partizan
5. Jebeno im prazne halu u mecu za EL
6. Niti recju da se pomene zvala. Jebene napredne pickice. "Opoziciona mladez". Pickice.
Nezamislivo bukvalno bilo gde. Možda NCAA sa napaljenim udrogiranim frat retosima, ali i tamo je ta masa zategnuta i ošamućena. Možda neki Čikago ako rade akciju besplatan ulazak za geto crnje.
Ehhh dobra stara vremena, neće tako nešto da se ponovi nikad više. To što se tad desilo je bila baš savršena oluja de su se sve kockice poklopile, opičen igrač, rivalstvo, retardirani navijači.
Dobar onaj dokumentarac što izašo prošle godine, topla preporuka. Drakonske kazne koje su popili Artest i Džermejn O'Nil su stvarno promenile mnogo toga. O'Nila mi više žao, karijera mu propala načisto posle toga.
одлично запажање колега
A realno ima više smisla nego nemačka, francuska liga
има више смисла али зато има и мање пара нису ови из ЕЛ будале да убацују стално сиротињске клубове ео примери дарушафака и галата
vuzi, kurcine se maste
Asterisk na titulu groblje
масти масти уживај у ел хахах
utisak veceri, nisam stigao od pocetka da gledam, jeste sledece
1. kaze pudla grobari imaju tri puta vise para (iako posle dva dana kaze samo od drzave i grada dobili 5.5 miliona, kao sta igramo el, normalno da imamo vise)
2. musavci kazu Zeljka doveo sns
3. musavci kazu Partizan drzavni projekat
4. Sudije u majstorici navlace za Partizan
5. Jebeno im prazne halu u mecu za EL
6. Niti recju da se pomene zvala. Jebene napredne pickice. "Opoziciona mladez". Pickice.
samo ti trci vuzi, kad te budu naguzili nemoj da places
Misljenje: u kom mecu nba lige su najvece sanse da lete upaljaci ka sudijama, tipujem neka Indijana
Nezamislivo bukvalno bilo gde. Možda NCAA sa napaljenim udrogiranim frat retosima, ali i tamo je ta masa zategnuta i ošamućena. Možda neki Čikago ako rade akciju besplatan ulazak za geto crnje.
Mada... jedino u nba sam video da igrac bukvalno uleti da se ŠIBA sa publikom.
I to ne jedan, dvojica su uleteli
Ehhh dobra stara vremena, neće tako nešto da se ponovi nikad više. To što se tad desilo je bila baš savršena oluja de su se sve kockice poklopile, opičen igrač, rivalstvo, retardirani navijači.
Nikad vise... Indijana te sezone bila favorit da izadje iz Istoka...
Kako se dzermejn o nil zaleteo i zabo lika juuu
ako na to mislite ako ne nebitno :>
Msm da je Dzekson imao najbolji udarac bas ono skolski. A Meta je poleteo kao Ork
Dobar onaj dokumentarac što izašo prošle godine, topla preporuka. Drakonske kazne koje su popili Artest i Džermejn O'Nil su stvarno promenile mnogo toga. O'Nila mi više žao, karijera mu propala načisto posle toga.
I posle, ovi sad crnci sto KLECE, su kao osvesceniji. Meni su to podanici, a ovi pravi borci
Kako se dzermejn o nil zaleteo i zabo lika juuu
Da se nije okliznuo kad je zatego ruku na onog debilka odgovarao bi za ubistvo sig (sig), dobro je još i prošo