Ne kapiram ovaj roster u kome imas 4 igraca ispod 23 gde niko ne dobija minute sem madara, sta kao RAZVIJAS ih lol. Ako vec tolko imamo love trebalo je jos dve neke stare kajle da zatvore ovakve tekme protiv zaista ocajne zvezde. Nema razvijanja ovde, rezultat mora odmah i sada, zoc nije dule i sl
Zvezda pobedila bas zbog tog iskustva u EL, pre svega u defanzivi i mrvu više clutch. Inace i oni besmisleni u napadu. Nama 90% napada Panter. Ne vidim ja šta je ovde Žoc uradio što ne bi neki nesrecnik tipa Čanak lol. Mozda malo veci respekt kod sudija
Jest i Dzekson da da ali mi nekako padne dzermejn prvi na pamet ne znam sto
dadada u poslednjem trenutku se okliznuo au kakva bi to full power bomba bila
Ciganje dobijaju ovo btw
Inače Artest i taj frajer što ga je pogodio čašom su mislim postali baš dobri drugari posle toga.
CHOKEBRADOVIĆ
Cestitke
Bili smo blizu, ima ta sledeca sezona hehe
Čas će to dođe
BONBI TVOJ KOMENTAR? ŠTA ĆETE VIŠE PA TRIBINE VAM ISPRAZNILI KOJ KURAC I OPET NE MOŽETE NEMA TO ĆOSAVO U RUKE
BITNO JE DA SU POBEDILI NAŠI OK? KAD POBEDE NAŠI TO JE UVEK RAZLOG ZA SLAVLJE!!
Provocirate radonju pa znate da se to uvek obije o glavu
pre 3 dana
:**
A dobro, majstorica na jednu loptu, nije moglo vise od toga u ovom trenutku nikako. Zagorac mora da ide
Al otici ce i Panter i Zoc vrv tako da ono
Nema, neke stvari ce biti dozivotne, a to su Covic i Vucic, sta god uradio, obrnuli su igricu i ne mozes im nista
Imamo jednog i po igraca.
Zoc nece nidje 100%
Cim sam video covicevu pokvarenu facu kako se smeje ugasilo se ovo malo radosti u meni
Neka nas se 17-to mesto u el ponowo plasi
Ne kapiram ovaj roster u kome imas 4 igraca ispod 23 gde niko ne dobija minute sem madara, sta kao RAZVIJAS ih lol. Ako vec tolko imamo love trebalo je jos dve neke stare kajle da zatvore ovakve tekme protiv zaista ocajne zvezde. Nema razvijanja ovde, rezultat mora odmah i sada, zoc nije dule i sl
Elem prva tekma kosarkaska koju sam pogledao za vise od godinu dana i uopste mi nije dobro
vidim bila sranja sa publikom. jel regularno pobedila dzvedzda ili bilo nekog sranja i namestanja?
Zvezda pobedila bas zbog tog iskustva u EL, pre svega u defanzivi i mrvu više clutch. Inace i oni besmisleni u napadu. Nama 90% napada Panter. Ne vidim ja šta je ovde Žoc uradio što ne bi neki nesrecnik tipa Čanak lol. Mozda malo veci respekt kod sudija