Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
SVE!!!!!!!!!
JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BRAVO!!!
TAKOEEE
MILENKO HORRY
:)))))))))))))))))))))))
Šaljem sestru Bogdanu na kućnu adresu.
Ma da li je to moguće?
Haha Dule jebe uzivo
ahahaha kako dule piša po novinaru, neveruem lololo
DULE INSTITUCIJOOOOOOOO!!!!!
PIŠAJ DULE PO GOVNIMA OPAAAA
JESAM JE LEPO REKO DA JE DULE ŽELJAN JAKOG SEKSA I IŽIVLJAVANJA NAD CSKA I EVROLIGOM!!!
JEBALI SMO EVROLIGOAAAA!!!
Partizanu (==Duletu) treba cela kosarkaska nacija da da blowjob posebno njen gicanski deo, jer je jos jednom napravio zverinu od igraca taman kad smo poceli da gubimo konce i zaostajemo u evropi
Ojebace bogdan kod Saše sve što se ojebati može. da imam sestru mogo bi i nju pride, bila bi mi čast
ladno bismo bili među 4 da smo tukli buđavi bajern. uglavnom ima ovde još da se igra, ne bih nas ja otpisao još (: uglavnom, pravo je uživanje ovih dana navijati za partizan, gledam jebeni top 16 bez ikakvih očekivanja, uživam i srećan sam ko kuče sad ((:
kakav igrač Bogdanović nevera... a Vims džabe onako izdrkao na kraju moglo je ono mnogo bolje, ali dobroe. Tepić dade onaj bitan šut.. svaka čas'
šta ti je, mesina naš čovek, grobarčina
pustio nas mesina koj vam kurac
+1
IN STI TU CI JA!!!!
Dule jebo Mesinoaaaaaa