KK Partizan

1. svaka cast, iako je bilo preko one stvari, vazna pobeda za partizan i za srpsku kosarku.

2. Напокон да не правимо глупи фаул у задњем нападу. Поправили нам Дулета на ВМА.

3. Krstić je novi Erazem Lorbek, napred puni tako što mršavim centrima priđe dupetom na po metra od koša i onda mu ne mogu ništa, a u odbrani je rupa. I onda je potpuno neverovatno da Mesina traži NBA solo u zadnjem napadu, umesto da igra na Krstića, na faul. Ako je baš hteo 1 na 1, pametnije mu je bilo da pusti ono govno cigansko, on bi možda ubo. I još o Mesini: je li on ljut na Parga nešto, koj kurac, manje igra od Daloa?

Što se Partizana tiče, ja i dalje ne verujem da ne može neki podeblji centar da se uzme umesto Gagule. On polako postaje Milivoje Ćirković, ništa ne zna, sam je sebi ogavan, ali kad ubode navijači padaju u trans. Jebeš ono zakucavanje promašeno, nego brate njegov pokušaj za tri poena i ona duga dvojka što nije dobacio - odakle mu muda? Mene da trener onoliko psuje, ja bih samo zicere gađao. Počinjem da se divim Gaguli, ali da mu se divim u smislu da mu želim srećan nastavak karijere u Ostendeo ili Azovmašu.

Ovo što se piše o Dairisu Bertansu je sasvim logično, pa gde će ako ne kod nas :) Ali to ujedno znači da Vesterman sigurno neće više igrati ove sezone. Dule samo da smisli varijantu da Davis Bertans igra četvorkicu kad se vrati, a Lovernj povremeno peticu i to je to. Neće znati odakle puca.

I na kraju bih pohvalio Milenka. Potpuno bezopasan po svoj tim, ne gubi lopte, ne ispucava, mnogo manje prestrašen. Potrebno je da neko 20 minuta tapka loptu po tekmi, da odmori Bogdana. Bogdan je prvu trojku ubacio na Tepićevo dodavanje, iz bloka, i onda idemo.

4. I na kraju bih pohvalio Milenka. Potpuno bezopasan po svoj tim

Lolo, Milenko prelimio bre, skupio muda u onoj kontri.

5. mogu partizani dalje.sa svim ekipama ce moci na domacem terenu da se nose.real je bauk za celu evropu,a ne za partizane.

6. Znam da ne treba žaliti za prosutim mlekom, ali... Bajern, brejk... da je bila pobeda bilo bi mnogo, MNOGO zanimljivo do kraja. :)

7. meni suze krenule posle one duge dvojke Gagića

8. Brat Tepara je dao koš na minus 9, ono oko bacanja što je bilo iz naskoka. Posle daje onaj za vođstvo iz skraćenog kornera, on te koševe kad se lomi nije davao ni kad je bio u vrhunskoj formi u prvom mandatu kod nas al ga sad ubode lagano. On samo pod Duletom može da igra dobru košarku. U odbrani dobar, i samo je jedan napad zasrao kad je do pred kraj držao loptu pa onda dao Lovernju koji nije ni gledao u sat ali i tad su svi naši bežali i krili se od lopte nije da je napad bio idealan a nije ni Tepara Teodosić pa da izmisli dodavanje. A jedan napad je ništa.
    Jeste izvalili koliko je Kinzi podigao nivo igre od dolaska Tepića? Taman to malo što mu se minutaža smanjila je dovoljno da on podigne nivo igre, za njega bi bilo idealno da igra nekih 25 minuta po meču i tad bi nered pravio šteta što Berta nije tu.
    Vesterman sigurno neće ove godine igrati košarku jer je oporavak od povrede između 8 i 9 meseci pa vi izračunajte kad se to pada. Plus što mu je ovo drugo kidanje a to znači i mnogo problema sa psihom, moraće on na dvojku i na mnogo manje arčenje kolena nego do sad. Bojim se da on neće moći da napravi nešto ozbiljniju karijeru od Pere Božića.

9. Biće to naš novi kapiten, mislim na Lea. :)

A da li si primetio koliko je Milosavu opao nivo igre od kad ne igra 41 minut po utakmici. :D

10. YouCantHandleTheTruћ
    Напокон да не правимо глупи фаул у задњем нападу. Поправили нам Дулета на ВМА.

Nemoj tako truce, seti se tekme protiv Barcelone u Bg one sezone kad odosmo na F4. Zna Dule vrlo dobro sta ko moze.. Onda se branio jer nismo mogli barci da damo kos, sad se branio jer je znao da govna sudijska nista ne bi svirala,a srecom nisu svirali ni ovamo.
    Ja sam inace nekog misljenja da bi CSKA dobio faul da nisu cekali poslednje 3 sekunde da krenu na kos,al ko ih jebe..

11. Ali to ujedno znači da Vesterman sigurno neće više igrati ove sezone.

Brate to se znalo onog dana kad su rekli da su ligamenti pokidani..

12. Dobro suđenje bilo juče, štaviše Kaunu izmišljen faul, i ona Fridzonova borba za loptu, a koih jebe što su usrali poslendji napad, crnja k'o crnja

13. S obzirom na to koji AntiVIrus imas, cudi me da ti dozvoljava da upalis komp lololo

Nači da brišem? Ja se te stvari ni malo ne razumem

14. Ал Банди
    Dobro suđenje bilo juče, štaviše Kaunu izmišljen faul, i ona Fridzonova borba za loptu, a koih jebe što su usrali poslendji napad, crnja k'o crnja

Dobro. Ali bogdana su ubijali svaki put na sutu. 3 puta mu nisu svirali kos faul. Dva puta na polaganju, jednom na sutu na trojci iz coska (a pre toga su ga gurali guzicama isto bez faula , dok su recimo milutinovu svirali ta sranja). Pa onda recimo 2 faula na vimsu kad je isao na prodor a nasi centri mu isli na sut, dok recimo to isto nije svirao kad su pokusali Musli, Milutinov, Kinsi i Zofri.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.