KK Partizan

1. Ne znam da li si video edit, malo sam okasnio:

EDIT: kada kažem ovo "mu" mislim na svaki isprdak koji kotrlja lopte a odbije da nosi grb srbije na dresu. Ranije je bila Jugoslavija pa su kenjali da nemaju osećaj svoje zemlje, sad je Srbija-nema izgovora osim zdravstvenih.

Mada ovo nije za ovu temu al aj da se nadovežem.

2. Nea veze, igraće za reprezentaciju Raško Katić. I Simon Kapiten.

3. http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1632

Usta ga jebem nenormalna, skenjao sam se ko nikad. Car, ljudina, grobarčina i kapiten! Sve najbolje majstore.

4. Toalno i Luka i Bobi, imaćemo najpobjedničkiji mentalitet na svijetu.

5. Bolji smo bili sa Muslijem i Tripkovićem

6. Ne nego će nekom klincu da pušimo kurac i tritkamo jaja da bi igrao za zemlju u kojoj živi. Nemoš igrač biti veći od reprzentacije. Daćemo nekom crncu državljanstvo, kao vi Kleu i igraće on boli nas kurac.

7. Ajde bre odjebite više sa tom pričom o Bogdanu, svi vi kolektivno treba kurac da mu popušite. Vi ste našli o reprezentaciji da pričate, sve vrhunski asovi i profesionalci Rakoč, Jarić, Radmanović, Miličić i ostala gamad ne pričaju međusobno neće da se dodaju na terenu i bole ih kurac za Srbiju. Šukurac bre.
    Ovo nije tema reprezentacija Srbije, mršte.

8. Evo ima ko će da mu puši. Odlično, igraće kapiram.

9. Ajde smorili ste jebote...ispusili ste karingtona u finalu stisajte se par dana...

http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1632 suza krece

10. Bila bi forica da on odigra jednu sezonu za himki i klape ga ameri njima u inat

11. Ajde bre odjebite više sa tom pričom o Bogdanu, svi vi kolektivno treba kurac da mu popušite. Vi ste našli o reprezentaciji da pričate, sve vrhunski asovi i profesionalci Rakoč, Jarić, Radmanović, Miličić i ostala gamad ne pričaju međusobno neće da se dodaju na terenu i bole ih kurac za Srbiju. Šukurac bre.
    Ovo nije tema reprezentacija Srbije, mršte.

Neću da odjebem, kuliraj ako ti smeta. Ne prozivamo nikoga i normalno razgovaramo a to što tebi/vama smeta različitost mišljenja jer si/ste navikao na jednoumlje tj kopiranje mišljenja vašeg gurua to je druga stvar.

Svi oni koji se izdrkavaju preko reprezentacije poput nekih navedenih zaslužuju vešanje na Terazijama iz kojeg god kluba da dolaze. Reče Bohor da nijedan igrač nije veći od reprezentacije i to je tačno. Koliko god mi trebali da budemo zahvalni nekim Bodirogama, Danilovićima, Divcima(namerno grobari) što su nam dali to što su nam dali toliko i oni treba da budu zahvalni reprezentaciji jer im je dala priliku da postanu veliki igrači i REPREZENTUJU svoju zemlju i nama koji smo ih zakovali u legende.

I Stojaković je bio igračina, možda i jedan od naših najboljih igrača ali da li je legenda? Jeste kurčinu moju u usta ga žvalava jebem baš kad mu je bilo milije da juri pičke nego da igraza repku.

Oni što glume povrede da ne bi igrali su tek sise i kada bih znao da lažiraju povredu otišao bih i stvarno ih povredio da sam tako u mogućnostima a nažalost nisam.

12. Baš zabole Stojakovića k00rčina što nije legenda u Srbiji, u zemlji u kojoj nemaju lopatu da se odbrane od poplave. I ja da sam neki kurac ne bih igrao za reprezentaciju Srbije ni lud, i ovi su za mene kompletni ludaci što igraju i rizikuju povredu.

Ko je rekao hvala Joroviću kad je povređen došao da igra i trenira 3 meseca u kampu repke i time sjebao čitavu karijeru i svoju porodicu?

Ja ne znam sine u kojim ti snovima živiš, kakve reprezentacije, kakvi kurci, mnogo ste vi ljudi na internetu, zaboravljate realan život. Da ja svaki dan treniram po 8 sati ne bih ni vezan išao da igram za reprezentaciju ove zemlje.

Dečko, Srbija je lepa, al samo u pesmi.

Što se mene tiče ne moraš da mi odgovoriš ništa, a ako će ti jedini argument biti "nja nja brišeš postove pa neću ni da ti odgovaram" onda bolje i nemoj ništa pisati.

Onako iskreno sam rekao, iz duše. Nema ljutiš. :)

13. Pa dobro normalno je da pričaju o Bogdanu i da se vataju za neke izjave njegove, ali bolje bi bilo da odlede klub, nego što misle o reprezentaciji.

A zbog ovoga se vataju za tu izjavu. Boli.
    http://youtu.be/mPDjIPOTuaQ

14. mislim na svaki isprdak koji kotrlja lopte a odbije da nosi grb srbije na dresu. Ranije je bila Jugoslavija pa su kenjali da nemaju osećaj svoje zemlje, sad je Srbija-nema izgovora osim zdravstvenih.

Slažem se al čovek nešto reko u afektu posle utakmice nema potrebe da ga sad vešamo zbog toga.Što se tiče stojakovića odbijanje za onu reprezentaciju je bila zaista pametna stvar sa njegove strane.Da je bilo suprotno pojo bi govno i još bi ga gađali govnima ko trenerčinu koja nas je vodila.

15. Nego brate Žofrijevo pismo....naježio sam se.

16. Sad gledam ove poene što je dao, pa on je Lazića ugazio k'o vašku lolololo

17. Ali mi se čini kao da Simona voli da jebe. Da u tome više uživa nego kada jebe Lazića.

18. Što se mene tiče ne moraš da mi odgovoriš ništa, a ako će ti jedini argument biti "nja nja brišeš postove pa neću ni da ti odgovaram" onda bolje i nemoj ništa pisati.

Hahahaha, do jaja :D

Odgovoriću ti opušteno, meni bi bio ponos da igram za reprezentaciju uvek i svuda ali to je neko pitanje nacionalne svesti i pripadnosti. Bez dileme bih trčao do zadnjih granica izdžljivosti, ujeo protivnika za uvo ili mahao peškirom-šta god može da možda pomogne ekipi. Sada ću zvučati možda debilno ali to neigranje za reprezentaciju je poput pitanja ko bi pušku uzeo(malo karikiram i preuveličavam al jbg). Pogledaj Turke npr kako ginu u reprezentaciji. Šta je sa Gasolom, Novickim, Parkerom...šta će njima reprezentacija?

Slažem se al čovek nešto reko u afektu posle utakmice nema potrebe da ga sad vešamo zbog toga.Što se tiče stojakovića odbijanje za onu reprezentaciju je bila zaista pametna stvar sa njegove strane.Da je bilo suprotno pojo bi govno i još bi ga gađali govnima ko trenerčinu koja nas je vodila.

Ne vešamo ga brate, te postove koji se na njega odnose postavljamo više iz sprdnje ili da pecnemo vas grobare ovde jer se mačujemo godinu dana... Ja sam prvi cele godine pričao da će biti igračina i da jedva čekam da ga gledam u repki pored Nedovića i da mislim da će biti dva razbijačka beka. (samo što je Nedović stagnirao jbg)

To za Stojakovića se ispostavilo tako i ako nije znao to unapred(a nije) onda je ispao smradina kao što i jeste.

Pljuvanje Žoca je debilizam najviše vrste i stvarno neću da ga komentarišem.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.