Ne prizivaj đavola sinovac. Biće tu sigurno nekih iskopina iz NCAA lige i slično, a ja lično bih voleo nekog belog evropljanina ponovo u našim redovima, poput Berte, Žofrija i Lea.
Od povratnika jedino što mi pada na pamet je Tripković.
Ma bre samo klinci dolaze u obzir i eventualno neko ko je fizički spreman kao Tepara pa da može da izdrži treninge, ne nadam se povratnicima pogotovo onim koji su prešli 30-u
Tucani, je sam neozbiljan. Mislim kakav Tripko i Slavko, ovaj prvi operisao kuk i teško će on igrati ozbiljnu košarku više, a div se bavi selfijima svoj brade tako da, ne.
Inače bih voleo da ostane Tepara, i njemu i nama je najbolje kada ovde.
Nisam ni ja sve gledao. Bilo mi zanimljivo na početku onako malo da ih sve vidim. Uglavnom, delovalo je baš onako kao jedna lepa manifestacija, puno nekih kul likova oje nisam video sto godina po terenima i pozdrav za Kecmana legendu, koji je ispraćen kako valja.
Produženi dvokorak, koš protiv Efesa u zadnjoj sekundi u Pioniru i to se zaboravlja. Lepo reče Pakao, ne može samo ta trojka jer je i pre nje lagano bio legenda.
Kad je dade sa pola danas ja izneverovao, sipao ko blesav.
:) morao sam malo...xixix
al bila bi fora da dovedu nekog veterana tipa Vule EJ!
Ne prizivaj đavola sinovac. Biće tu sigurno nekih iskopina iz NCAA lige i slično, a ja lično bih voleo nekog belog evropljanina ponovo u našim redovima, poput Berte, Žofrija i Lea.
Od povratnika jedino što mi pada na pamet je Tripković.
A Er Slavkoni, da jebe Uvo u uvo? Hm
Može Tripko. :D Ionako čovek nije odigrao celu prošlu sezonu zbog kuka. Taman da budemo rehabilitacioni centar. :)
Najviše bih voleo nekog novog Blejka Stepa da vidim u Partizanu, tj odličnog šutera iz Amerike.
Ma bre samo klinci dolaze u obzir i eventualno neko ko je fizički spreman kao Tepara pa da može da izdrži treninge, ne nadam se povratnicima pogotovo onim koji su prešli 30-u
Tucani, je sam neozbiljan. Mislim kakav Tripko i Slavko, ovaj prvi operisao kuk i teško će on igrati ozbiljnu košarku više, a div se bavi selfijima svoj brade tako da, ne.
Inače bih voleo da ostane Tepara, i njemu i nama je najbolje kada ovde.
Da imamo pare za neku iole pristojnu platu od 150-200 k godišnje da ne kasnimo sa isplatom ja bih Tepari ponudio ugovor do kraja karijere.
Ja bih voleo da Tepara postane novi Pera Bozic.
Ma voleo bih i ja al teško, ipak je Tepara dosta bolji košarkaš i ima veću cenu na tržištu.
Još tri sata.
Ne mogu da idem :(
У ал је Пера додао неки килограм :D
A Мића берић гађа као најбољим данима
Одгледао сам прво полувреме, лепа манифестација. Кецман је господин и цар. Како га је угњавио Тумбас, умро сам.
Nisam ni ja sve gledao. Bilo mi zanimljivo na početku onako malo da ih sve vidim. Uglavnom, delovalo je baš onako kao jedna lepa manifestacija, puno nekih kul likova oje nisam video sto godina po terenima i pozdrav za Kecmana legendu, koji je ispraćen kako valja.
Trojka na kraju poluvremena sa pola terena, Kecman, BOGOTAC!
Začudo kad kažu Kecman, meni nije prva asocijacija ona trojka, nego Kecman kao Kecman, kul i skroman lik, pouzdan košarkaš, stara škola.
29p protiv Makabija
Produženi dvokorak, koš protiv Efesa u zadnjoj sekundi u Pioniru i to se zaboravlja. Lepo reče Pakao, ne može samo ta trojka jer je i pre nje lagano bio legenda.
Kad je dade sa pola danas ja izneverovao, sipao ko blesav.
У курац, ја скроз заборавио на ту утакмицу. :(
jebo vas kurac niko da spomene onih 7 trojki koje je uvalio makabiju u gostima...da nije bilo toga ne bi ni bilo fajnal fora