KK Partizan

1. bas me zanima jel kasne plate vodjama navijaca ikada? a verujem da imaju veca primanja od mnogih igraca

2. A gde je to i kad je debeli popljuvao Bogdana?!

Gmudo milion na ruke i milion u ratama nije isto, to je velika razlika. Ogromna. Sa milionom na ruke bi rešili dugovanja sa milionom na rate opet moramo da se krpimo nešto ovima što igraju nešto bivšim igračima. I na kraju smo opet u dugovima i opet sve u krug.

3. Lol, sad će da ispadne da ste dobili siću za njega. Ako NBA daje rukijima 500 hiljada, a vi dobili 1.3 miliona, onda biste trebali da znate da su to velike pare, bar za košarku. Niko nije ni očekivao da će leći sve odjednom. A on računa da pare kojima plaća zaostala dugovanja nije ni dobio, hahah. A ako vi imate godišnji budžet od 2 miliona (kako kažete), majku mu 1.3 miliona od jednog igrača i 600 000 od drugog, pa vi ne morate nijednog sponzora da imate, koji će vam. Ili je budžet malko veći?

DV kaže "Samo Bogdanoviću dugujemo 106 hiljada za ovu godinu", ako računa 2014. godinu to je 17 666, 67 mesečno, što je objektivno nemoguće, a ako računa poslednjih 11 meseci (jer je rekao da je dobio jednu platu ove godine) to je 9636.36 za mesec. Majku mu, ako je to stipendija, koliko li ima crnac na pozicijama crnca? Neko (opet) laže, ili koza ili rog.

4. Kecman nas tuzio? lol what?

5. Jeste vi malo retardirani ili šta?! Debeli platu naziva stipendijom, je l' može to vaš mozgić da skonta jbt?! I Kinzi je dobijao "stipendiju" i Bo i svi ostali. Znači plata=stipendija, kapiš?! Tolke godine ga slušate i gledate a ne možete da ukapirate. Unikaha je Huventud a plata je stipendija.

Zar ti misliš da je Bogdan igrao za onaj početni ugovor? Dobio je novi tokom leta, jbt pola Evrope ga htelo. Normalno da ima preko 100k za sezonu najbolji mladi igrač EL i veliki potencijal. On je odigrao EP i više nego dobro. Završnicu plej ofa pokidao važi što će posle toga da igra za 10k za celu godinu.
    Ako smo od Žoa uzeli 210k kako debeli kaže i od Bogdana sad dobijamo 400 k kako je to blizu 2 miliona?! Ajde računajte malo, znam da jebe matematika al ovo mu dođe sabiranje najobičnije.

Niko ne kaže da su male pare al bolje je i 800 k odma nego dve godine po pola miliona.

6. Tucani čoveče moraš da skapiraš da ih je Dule unakazio i obeležio njihov pogled na ovaj sport za sva vremena. Šta god da kaže, oni će to da gledaju kroz mržnju, jer ih je jebo i to jebo ih je dobro, a ne prestaje nikako. Zgutao specijalnu vijagru pre više od deceniju i ne spada mu, a kurva stalno oćna.

7. E sviđa mi se ovo samo da nas ne kupi neki domaći govvedar koga će napredno picousto govno da nađe

8. Ja bih voleo, ali znam da nema ništa od toga, jer potrudiće se određeni ljudi da do toga nikada ne dođe čak iako je u planu stvarno. Siguran sam zato da nema ništa od toga.

9. Voleli bi da budete filijala i rasadnik mladih talenata?

10. Mi rasadnik talenata već jesmo pseto a što ne bi bili i panatenajkosova filijala.Sto puta bolje rešenje nego da gasimo klub a mega da postane partizan lolo

11. Što da ne budemo filijala. Meni je dosta vas da jebemo svake godine i da gledam kako pizdite. Jebo ostalo.

12. A i u EL bi imali dva tima da nas puštaju kad treba lolo

13. To bi bilo i više nego dobro. Kupio bi nas čovek koji je navikao već da jebe cigane.

14. A kupuje klub koji takođe ima dugu istoriju jebanja cigana.

15. Pa to, da nastavi tradiciju.

16. Debeli platu naziva stipendijom

Hahhahahaa, STIPENDIJA!

17. Šalabajzer, AHAHAHAHAHAHAHA

18. STIPENDIJA KRUTEJE, PA ZAR NE UMIREŠ OD SMIJEHA?!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.