Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma poješće Dalo ovog njihovog fensi istetoviranog crncoa. :)
Neć morati Dalo, sve se jače priča da Pavlović ostaje.
POJEŠĆE IH SVE!
Što reče Džoni jednom ove godine je VERY HARD mod za osvajanje titule...ako i ove osvojimo, ja ne znam stvarno :D
Šta se dešava na centru?
Na centru ostaje MOĆNI GAGATAR
Vilijams je plej koliko i Dženkins znači niđe veze. Slični su i u odbrani. Mogu da strpaju i jedan i drugi 30 poena al mogu i kurac ako ih ne krene pa se ispucavaju u kurac. Može da im bude vrh pojačanje al može i kurčina, a trener će da mu Dejo.
Realno lik je vrh igrač kad hoće al je često lelemud. Da je ozbiljan igrač igrao bi za ozbiljne EL timove, ovako ga kupuju manji jer potencijalno može mnogo i sve se uzdaju da će baš kod njih da ostvari to mnogo. Ne znam još kako će to u Radonjinu filozofiju. Nelson je duplo korisniji i bolji igrač od njega
napisite koji je to izvor gde se "prica"...jebo vas Milton Palasio u guzicu...ako je fazon sportal.rs popuse mi tumbasa...
aha naso sam, trazi 20k mesecno, izgl. da neice u cajnu?
Saletov menadžer demantovao sve ovo što se piše za Saleta i nas. Najrealnije je da on ode uzme pare i vrati se za F4 ABA. Prvo mi nemamo 200k drugo ne verujem da bi on uzeo pare kad zna da smo u govnima, treće ko još odbija milion za 5 meseci.
Jos da mi objasnis razliku izmedju Blica, Alo i 24 sata, pa i da kazemo da nije isto.
Ma nema sanse da Sale ostane, verovatno ceka neku evropsku ponudu, pa ako ne stigne, onda ce te Kineze. Milionce se ne odbija.
Oće neko da se kladi da će ćoravi da otera i ovog kad ispuše u EL
Ne znam, coravi se mnogo ucutao, ocito je odjeban od strane radikala, koji hoce klub za sebe. Dogodine mu istice vaucer za ime kluba?
Coravi legenda, kupio vaucer za zvezdu na kupomanu.
https://www.youtube.com/watch?v=nRdHiK0WjF0
ne igra se F4 nego plejof ove sezone. Eto kad smo najtanji, tad cemo imati sistem koji najvise ide na stranu kvaliteta.
Inace, bila je ta prica da se vrati,al nece stici da bude registrovan za aba, a za domacicu nas zabole, ionako je nebitna da bismo ga dovodili.
Ili od pocetka, ili nikako, to je moje misljenje. A on sta god odluci, hvala mu.
Nego, vidite li vi da nam gasili svetlo u Pioniru dok treniramo. Oni nisu svesni da cemo nauciti i u mraku da sutiramo. vec vidim kako u sezoni 15/6 finalnu seriju igramo sa povezima na ocima i dobijamo naravno bar jednu tekmu sa 20+ lolo
EDIT: I da, sta je BRE OVO MAMU VAM VASU, 4 DANA ME NEMA NAPISALI STE 10 POSTOVA!
Ovo da se dovede
https://www.youtube.com/watch?v=5W0ybBGwPpg
To da li će da stigne na vreme zavisi od toga koliko daleko će njegov tim tamo da dogura. Glupost je odreći ga se čak i za domaćicu.
Nije to bilo ko jbt.
A da li ćemo imati kvalitet ili ne to je veliko pitanje, znaš koliko još vremena ima do početka sezone. Dva igrača mogu da okrenu sve, seti se samo Mekejleba i Robertsa, bez njih nas Cibona ubila u Pioniru raspadali se u EL a onda F4.
Kako god ja samo prikupljam ponovo izjave limenkara kako bi se ponovo smejao na kraju sezone kada ih bude punio ono fazon Dalo.
Dalo ce eksplodirati to je sigurno. Nadam se da je, kao i Westerman proslog leta, popravio sut pa da mozemo ozbiljno da racunamo na njega.
https://www.youtube.com/watch?v=HxjApF6G_1o