KK Partizan

1. Divac, vreme je da se iskupiš bradata prijepoljska škrtice. Daj pola miliona bre!

2. I ? Gazimudo kad skidamo blokadu?

3. oćete registrovati Murića da znam da li da ga mičem iz tima na fantaziju alo aa?

4. Jebem li ga, BAT nas jebe k'o taoca, ali mislim da će Dule prodati SsangYonga i da ćemo razliku doplatiti, tako da će se nešto izvući. Dobar je inače džip, nije lupan, osim ono jednom sa tramvajem, vožen samo od garaže do Pionira. Prvi vlasnik.

5. fanaticni_hromozom
    oćete registrovati Murića da znam da li da ga mičem iz tima na fantaziju alo aa?

Ja koliko znam, Muric moze da igra. I onaj Kuzeloglu. Jedino je valjda Milutinovic upitan.
    BAT se odnosi na inostrane transfere, a ABA liga se gleda kao jedna drzava, dok mali grk nije igrao u profiklubu. Cini mi se da je tako.
    Na sajtu aba lige uredno stoji u timu KKP-a, tako da mislim da ce igrati sigurno u prvom kolu.

A sto se BATa tice, ne znam tacno. moja predpostavka je do kraja sledece nedelje. Verovatno cemo da skinemo blokadu, potpisemo pojacanja i odmah dobijamo sledecu.. Samo sto nas za tu drugu zabole brige bar 4 meseca

6. Nema veze, namlatićemo se para kad Gagulu budemo prodavali u NBA

http://www.dodaj.rs/f/c/sR/4WF4PtuZ/djordje-gagic13689903296.jpg

7. Macvana smo izduvali jer nemamo da mu platimo polovinu sume koju mu dugujemo od 11/12 sezone..

8. kad krece aba liga

9. Sutra. Uplatili smo Klobučaru 60k, ali Murić, Kuzeloglu i Milutinović ne igraju protiv Solnoka, jer neće biti registrovani. Dakle sve pare na Solnok. :D

10. Koja sirotinjsko muljatorsko averidžansko srpsko prevarantska priča sa ovim Partizanom Batovima dugovanjima časovima ljubavi i ostalim sranjima

11. Koja sirotinjsko muljatorsko averidžansko srpsko prevarantska priča sa ovim Partizanom Batovima dugovanjima časovima ljubavi i ostalim sranjima

Bullseye

12. Spinuje Dule, jasno je to svima. A jos je jasnije da postoji sukob na relaciji DV - PSD. Pre je Dule govorio uvek MI (misleci na KKP) a sad je poceo da razdvaja igracki i trenerski kadar od uprave. Tako je vise puta pozvao "ljude na poziciji u klubu" da se dozovu pameti, da pocnu bolje da rade svoj posao i obezbede sponzore i slicno..
    Ipak, da ima kinte u klubu, to bi se lako resilo a problema ne bi ni bilo. Elem

Higher-ups in city council 'recommended' Kaunas municipal companies to loan Žalgiris ~670K EUR to cover FIBA BAT debts, Kauno Diena reports.

Tako se to radi u Litvaniji gde se pomaze klubu da igra kosarku.

13. Ova ekipa koja će igrati protiv Solnoka nam je otprilike kao Zdravlje Leskovac, samo bez Slobodana Žuće Mitića.

http://kkzdravlje.com/wp-content/uploads/2013/10/Slobodan_Mitic.jpg

14. Boli nas kurac. U subotu svi gruvamo kintu na Solnok i onda kad puknemo tikete mozemo da se kurcimo da je Partizan neunistiv!

15. I evo vam definitivno info. SUtra se uplacuje ostatak para KLobucaru, Muric i Kuzeloglu ce moci da igraju od drugog kola. Znaci u subotu KEC U PAPRIKAS GULASU

16. Ako je provereno ko za ono Pavlović ostaje, crno nam se piše. :)

17. realno sve pare na szolnok, ako pobede ODLICAN INFO/POKLON/LAGANE PARE

ako izgube, NE MOSH SILOM PROTIV MAGIJE

18. Gazimudo sjebo si se. Pod BATom mozete da registrujete samo igrace iz srbije a ne i iz aba lige.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.