KK Partizan

1. Mutirane limenke vidimo se u Cipiripi kupu ad vas išutiraju iz evrolige. Onda ima da pratite ta takmičenja. :-)

2. faca isti pavlović

3. Ja sam očekivao da će imati žestok bol u kurcu da prave lica evropskih igrača al ovoliki bol nisam očekivao lolo

4. Ma to jadni NBA Live, 2K kud i kamo bolji.

5. Boban baš ima karakterističnu njušku a pogle kakvog su ga napravili
    http://static.mondo.rs/Picture/365708/jpeg/Zvezda-u-NBA-2K15.jpg

6. jebem li ga, onda jeste, ali su menjali stvari što se grafike tiče u odnosu na 2K14.

7. Brate ovo su genericke face. Sta se lozite?!

8. Kako li će Bobiju uši da urade?

9. Trebalo bi mi jos 8 giga ram memorije da uchitam to. hehe
    zhajk apruvs

10. Bogdanovicu je ponudjena neka smesna minutaza, uloga i minimalac na koje je on pristao, jos Misko da aminuje i potpisace otvoren ugovor. To valjda znaci da moze da ode ako nadje bolju ponudu, a iz naseg ugla to znaci da kupujemo vreme da nadjemo cetvorku.

Sasa sutra odlucuje, nikad nisam imao ovoliku tremu i nesigurnost u svoje pusacke sposobnosti :D

11. A pominje se i Jaka Lakovic kao pojacanje na kecu, mada mi to ne deluje kao realna opcija.. Sto bi rekao Djura - kafanske price, al ne znam ima li tu istine..

EDIT: I posaljite svi po kilo masne prasetine na Macvanovu adresu! Da se malo ugoji ovih par dana, da ga ne uzme niko, pa ce lako Dule da ga oljusti na treninzima :)

12. U jbt, Tripković batalio košarku.

13. Трипко, хвала ти за све!

Јебаћемо Кркоа у твоју част.

14. EDIT: I posaljite svi po kilo masne prasetine na Macvanovu adresu! Da se malo ugoji ovih par dana, da ga ne uzme niko, pa ce lako Dule da ga oljusti na treninzima :)

Aj apruv.

15. dajte neki link da jebemo Krkoa i uz moju nazočnost

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.