Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
bigassmessage.com/39001
nije spam ili virus, slobodno prekopirajte u adress bar :D
Od kada je objektivnost širenje nogu?
Drugo ne slažem se da je ijedan naš tim bio i približno skup kao ovogodišnji, a tvrdim da je posle više od 15 godina ovo prvi put da Zvezda ima skuplji tim od Partizanovog.
Ovo "limenkari" ukazuje na kontinuitet od FMP-a, tako da bi trebalo da se odlučite je l' u pitanju tzv. komšinica, ili su u pitanju limenke. Mnogo ste zbunjeni.
Kada izgubite onda je FMP, a kada ste prošle godine dobijali onda je Zvezda.
Kako kad je drugi PIB?
Opet kukate na besparicu. Ne dođe vam država ništa, nego rukovodstvo u koje se toliko zaklinjete. I dok su oni u Zvezdi drpali za sebe, a tobože ulagali u neka velika pojačanja, Partizan je imao veći budžet u ma šta vi slepo verovali.
I kamo nestadoše pare? Pitanje za Danilovića, Todorića i "svemogućeg".
Sada opet počeh da pišem "o struci", ali sam obrisao zbog onih osetljivih koji ništa ne mogu nepristrasno da komentarišu ili prihvate (da ne kažem - čisto košarkaški).
U subotu sam bio prijatno iznenađen odbranom koju ste pokazali krajem druge i tokom treće četvrtine, i odjednom se sve raspade kao mehur od sapunice. Ne znam šta je bilo u pitanju, ali sigurno nije pomanjkanje kondicije, a mladost ne može za to biti opravdanje, jer se upravo od mladih igrača i očekuje velika agresivnost u odbrani.
Da ne serendam opet previše, i sam volim da kažem - živi bili pa videli!
ТАКОЈЕ! ЗА СВЕ ЈЕ ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЋ КРИВ! ЗАШТО ВОЛИТЕ ВУЈОШЕВИЋА, ДЕЦХКО?!!1
I kamo nestadoše pare? Pitanje za Danilovića, Todorića i "svemogućeg".
Spicko Dule budzet na kurve, jebiga, niste se opirali zadnjih godina prilikom sexa, pa mu izgubilo draz. A i jebiga, kad pristane zvezda da je guzi,onda to vise nije silovanje.
Sad je FMP poceo da prica kako je komsinica, pa ce onda Dule da im pokaze koje su uloge bile izmedju komsinice i svemoguceg :)
СабФокусе, добио сам епи напад од овога. Напиши упозорење за епилептичаре, леба ти.
@Срета-Штета
Ako si samo to video iz celog posta, stvarno si u problemu.
Poznato je da ga ne volim, i to od "davnijeh dana" (neki od vas nisu bili ni rođeni).
Toliko ga se plašim da bih voleo da večito ostane trener KK Partizan.
Jedino što bi to bilo loše i za srpsku košarku, pa poslednju rečenicu shvati poluozbiljno.
EDIT: Za ovo protiv Splita nisam ni rekao da je kriv trener, nego samo da ne razumem toliki pad u igri. Nisam bio ni zajedljiv, ni ironičan.
Ја твој пост нисам ни читао, него ми је све било јасно чим сам вид'о да си уш'о на тему.
E bravo, ti si moj idol!
i računao sam na faktor iznenađenja ololo
Gazimudo, niti si duhovit, niti si nešto posebno bistar kao što misliš. Što se mene tiče ne moraš uopšte ni da se sekiraš, ni da se obazireš na moje baljezgarije. I što promeni sliku na avataru, nije valjda da se stidiš?
Živi bili, i nemojte mnogo da se sekirate. Ovde je jednostavno nemoguće objektivno pričati o bilo čemu.
Niste imali para, a imali ste najskuplje timove. To je slučaj za Moldera.
Kada vam ukažem na nelogičnosti u postovima koje pišete, vi okrećete na banalnosti i vulgarnosti.
Uživajte u nastavku sezone!
Koju sliku? Ova mi stoji od pre nove godine.. ne znam ni koje sam imao pre..
EDIT: A na ovu mislis. E hvala ti sto me podseti. Ova ce biti aktuelna u narednih par meseci.
Ajde dobro, stvarno nemam nameru da se svađam.
Ja stvarno volim basket i da igram, i da ga gledam, a trudim se (bezuspešno) da budem objektivan. Problem je što kada nekoga ne volim postajem isti, ako ne i gori od onih koji se istom bespogovorno dive.
Živ bio!
EDIT: Taj rad, a i ovaj "novogodišnji" avatar ti je imao crveno-bele detalje. Ne ide ;-)))))
Dože to "živi bili pa videli" ne znači da će da se ostvari sigurno ako ga napišeš najmanje dva puta po stranici na našoj temi. Svaki put živi bili pa videli, živi bili pa videli. Skontali smo jaki ste mnogo i zajebani ne moraš više da ponavljaš.
Ako si već toliko siguran i ako ste svi vi toliko sigurni da ste jači zašto imate potrebu da to stalno ističete tamo gde vas niko nije ni pitao za mišljenje? Čemu potreba za tim dokazivanjem nečega(i to na netu) ako ste već sigurni da jeste tako i ako mislite da ste to i pokazali?
I shvatili smo da su Duletu poklonili sve što je osvojio to stvarno ne moraš da ponavljaš...
Zanimljivo da kad god RDog uđe na temu, nema nameru da se svađa, već samo malo podbode i onda proziva ostale da su klinčadija što se raspravljaju sa njim.
Čoveče, imate jak tim, mi smo u kanalu, idi na svoju temu i uživaj. Bićemo živi i videćemo šta će biti, shvatili smo.
Upravo to i ja pričam. Rado ću da dam podršku ovom timu, pod uslovom da je zacrtani cilj moguće ostvariti. Međutim, tim je loše vođen, to je ono o čemu pričam. Ako mislite da ne treba kritikovati ovaj tim, otvorite temu "SLEPI FANOVI KK PARTIZAN" pa tamo obasipajte hvalom tim posle poraza, i posle utakmica sa 50 postignutih poena.
Bolje da se otvori tema DULE VUJOSEVIC - DEBELI KRMAK I TRENERSKI ANTITALENAT
pa se tamo skupite ti (crno), Dog i velika vecina sa teme KK NAPOKON OVA SEZONA, VALJDA NECE DA USERU PA DA OPET KAZEMO DA NE PRATIMO BASKET lepo pljujte do mile volje.
Ispravite samo statistiku, stalno mu pripisujete nekih 11 titula, a osvojio je čini mi se "samo" 10 računajući SFRJ (za mene najvrednija), nazovi SRJ (Srbija i Crna Gora), i Srbiju.
Šta to znači da me niko nije pitao za mišljenje?
Ni ja ovde mnoge nisam pitao za mišljenje.
To je isto kao da mi kažeš:"Ćuti!", što mene ovako brbljivog poprilično iritira.
A danas sam rekao kolegi (ne neku ne sportsku temu), ne možemo ni da pričamo o tome kada se apsolutno slažemo. Uostalom ni svi navijači istog kluba srećom nisu istomišljenici.
Živi bili pa videli je neka moja uzrečica na temu sporta, najviše bazirana na bolesnom optimizmu.
Uzeo je i Mesina čini mi se 5 evroliga, pa ne moram ni da ga cenim, ni da ga volim.
Kada sam to rekao?
Od poslednjih 11 vezanih titula sigurno nisu sve uzete regularno, kao ni kupovi. Vi verujte u šta želite, kao što ću i ja.
Napisaću nešto pre nego što se pokoljete pošto vidim da je krenula priča o budžetima. Samo da naglasim, ovo što ću napisati su potpuno proverene informacije.
Problemi Partizana sa novcem pre svega nisu u tolikoj meri ogromni koliko pokušavaju da ga prikažu, ali definitivno postoje. Kružile su proteklih godina priče kako neko stopira, odnosno maltene zabranjuje kompanijama da ulože kintu u KK Partizan. To je bilo tačno. U par navrata zaista je bilo blokiranja firmi koje su želele da sponzorišu košarkaški klub, a za blokade su naravno zaslužni Žika Pauk i Vesić (pretpostavljam da ovaj podatak nije neko veliko iznenađenje). Na žalost ne mogu da napišem o kojim je kompanijama reč, jer ni sam ne znam to.
Međutim, kako svaka medalja ima dve strane tako je i ovde. Na žalost po Partizan kao klub (u smislu finansija), češće se dešavalo da su kompanije htele da budu sponzori kluba sa sasvim solidnim novčanim sredstvima za naše uslove, ali pod određenim uslovima. Uslovi su bili jednostavni, da se i predstavnici tih kompanija nađu u UO i učestvuju u radu kluba kroz taj isti UO, što je valjda i sasvim očekivano kada dajete svoj novac. Međutim, Danilović i Dule to nisu želeli (pretpostavljam da svako ko navija za Partizan zna da je Šilobad u klubu samo za ukras, a čak ni Todorić nije daleko od toga). Uostalom odavno je poznato da se ova dvojica za sve i pitaju u klubu (ako grešim neka me neko slobodno ispravi). Kakvi su njihovi motivi za to odbijanje mogu samo da ga nagađam.
Ovo priča i te kako ima smisla jer je neverovatno da klub koji je čitavu deceniju šampion svoje države, pet puta uzastopno osvaja Kup i pet puta uzastopno osvaja ABA ligu ne može da pronađe sponzora. Uz sve to standardan je učesnik Evrolige, a došao je i do F4 2010. i izgradio je od imena Partizan apsolutni brend u Evropi. Da u takvoj sitruaciji ne postoji niko ko bi hteo da uloži novac i da mu se ime kompanije nađe na dresu Partizana je prosto neverovatno jer je potpuno logično da se firme otimaju oko toga koja će Partizanu dati novac, naravno pod uslovima koji vladaju bilo gde u Evropi.
Ovo sam baš nedavno komentarisao sa Kurajberom, tako da može da potvrdi da nisu ovo nikakve moje fikcije obzirom da nije tajna da navijam za Zvezdu.
I da ponovim ovo nije napad na Vujoševića i Danilovića, već sam samo hteo da napišem kakvi su problemi Partizana oko novca. I još nešto jako bitno, trenutno ne postoji nikakvo stopiranje bilo koje firme koja bi eventualno htela da uloži lovu u Partizan. Za sada deluje da je to ostalo u prošlosti zajedno sa DS-om. Samo molim da ne počne pljuvačina, jer sam smao napisao ono što ja znam ili što sam iz najnormalnije radoznalosti saznao od kolega.
ne moras, al onda se nemoj smatrati poznavaocem evropske kosarke. Da je tako lako osvojiti EL, uzeo bi je vas Vukoicic do sad jednom, ipak je on uber extra sasvim vrhunski mlad trener.
ovo je verovatno jer je Dule malo sizofrenican po pitanju sistema, pa verovatno misli da iza svega toga stoji neko ko hoce da sjebe KK iznutra.
EDIT: Samo mi nije jasan onaj detalj oko toga da je normalno da sponzor dobije fotelju u upravi.. Nesto mi nije poznato da Karlsberg ima svog coveka u Liverpulu, ili da je Milan imao Bwin-ovog coveka u svojoj upravi kad su im ovi bili sponzori.
Ne vidim kakve veze ima uprava sa potpisivanjem sponzorskog ugovora. Zna se sta je sponzorski ugovor, u njemu su sve obaveze na koje obe strane stavljaju potpis. Svako krsenje je razlog za raskid.