Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Čakara će se rešiti lako jer ako ne ode na kraju sezone neće nikad u životu moći da dobije solidan ugovor, ovo mu je zadnja šansa. Gordić će vrv biti prodat za bilo koji keš a Lučić ide 99% to se znalo i na početku sezone. Gagić će ili da ode za džabe ili da proradi a Musli ima mnogo potencijala i zna da odigra dobro, u odbrani je generalno naš najbolji centar a u napadu jedini zna da zida sebi poziciju samo što ima jebeni problem sa glavom. Mi smo uvek prodavali nosioce igre pa ne znam šta ti je sad tu čudno? Neće niko da kupi rezerve jbt.
I šta si se koj kurac uhvatio Đekića kad je on tu samo da popuni mesto koje je nastalo zbog Lovernja koji ne može da igra jer je jebeni stranac viška? Dobio je danas neki minut, možda dobije još neki u polufinalu i to je to. Ističe mu ugovor i ide.
Večeras previše zajebancije u nekoliko navrata. Mogli smo makar da im ubacimo 80 poena ali u zadnjoj četvrtini kao da nismo ni hteli da igramo. Od onoliko izgubljenih lopti bar pola je bilo na neuspele alley upove, jebali ih oni da ih jebali. Ne mora svaka akcija da se završi tako u pičku materinu.
Ovo je ipak bilo otaljavanje posla i ništa više, brine me što ekipa nema želju da izgazi nekog mada ne bi voleo da smo ove nabili 40 ili 50 poena razlike jer oni su ipak daleko slabiji protivnik i to bi mi delovalo kao klasično seljačenje i iživljavanje.
Prvi meč posle ko zna koliko vremena da je ekipa bolje delovala sa Vestermanom nego sa Gordićem.
Dobili smo 20 i nešto razlike a odigrali slabo i nemotivisano tako da to i nije toliko loše.
Laktaši su bili prevara vijeka što se tiče Gagića, ali ne može se reći da nije napredovao u posljednjih 3-4 utakmice. Ako nađemo pare, neće se niko prodavati. A taj tvoj Raduljica je ispao pederčina što je tražio pare u baš ovom trenutku, a i pederčina je otkad je došao u Partizan, a nije drugačiji ni otkako je otišao. Nek' traži pare, ali kako ga nije sramota da tuži klub koji mu je pružio mjesto da igra, kad ga niko bogatiji nije htio, pogotovo evroligaš. Da ne spominjem tu čast što je imao da igra sa jednim od najboljih centara na svijetu - Nikolom Pekovićem.
И са Рашком Катићем!
Ima li barem prenosa polufinala, ili mora da čekamo da se KKLGBTFMP plasira (eventualno ) u finale da bih gledao Partizan.
Ima prenos na Areni, bilo je i večeras.
P.S. Teslićki magu, pićemo ;)
Nema svako arenu.
Je l' nam ozbiljno odlazi Lučić? Ako je tako onda ebeš sve, on je jedini na mene ostavio nekakav utisak, baš se istakao... ne mislim na ovu tekmu nego onu protiv zadra pošto ovu nisam gledao zbog dragog nam Tijanića
Ma zavisi sve, ovo prvi put čujem, tako da nije baš pouzdana informacija, više nagađanje. Bez uvrede Tucan Kamen! Keš se mora naći da se održi ova ekipa na okupu.
Lučiću ugovor ističe sledeće godine što znači da mora biti prodat ove ili ide za džabe. Nama pare trebaju a on jedini igra i jedini može da se proda. Sem ako nam sa neba ne padnu neke ozbiljne pare (a neće) Lučić ide. To je pričao i Dule Vujošević još na početku sezone...
Ima li barem prenosa polufinala, ili mora da čekamo da se KKLGBTFMP plasira (eventualno ) u finale da bih gledao Partizan.
Ja gledao preko streaminga, jebem tijanica u dupe, dabogda mu niko ne platio pretplatu od vremena pa do uvek!
Ja ne mogu ni preko neta zato što mi je komp u fazi raspadanja, dok gledam neku tekmu ono secka ko nenormalno a brzina neta 4mb
Danas Mega. Trebalo bi da dobijemo pa da karamo mandove u finalu, ako prođu Radnički.
Necemo mi uopste lagano preci preko mege. Mi forsiramo igru na centre, a oni tamo imaju Novicu i Marjanovica. Prvi je TATA, a drugi je VRATA. Zamisli malog Milutinova kako pokusava da sacuva Marjanovicemo Uvo.
Al dobicemo ih sigurno. Mada mislim ne vise od 8 razlike.
Musli će da sabije Marjanovića bez većih problema a mogao bi i Gagić ako nastavi da igra dobro, Novicu samo treba čuvati od koša pošto on ovako rovit neće da se rve u reketu sa životinjom ko što je Gordon i rizikuje eventualnu povredu a pitanje i koliko će igrati. Mene više brinu Vasilije i Dangubić jer ako se raspucaju mož svašta da bude.
Sve u svemu imam osećaj da će da bude baš dobra tekma. Odgledaću i drugo polufinale jer će i to biti odlična utakmica. Fino košarkaško veče. Nadam se našem dobrom rezultatu večeras. Favoriti smo, samo to i da pokažemo.
Majku mu, mora da pobedimo.
JEBI VIZUROA!!!!
http://i46.tinypic.com/28smyw3.png
Počelo je.
Gagić nije uspeo minut da provede na terenu da ne napravi grešku