Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://static.mozzartsport.com/img/news/4/2/4/13606172889683.jpg
Kako im je Dule jeb'o mame.
Ti si bas neki opasan lik.
Dionisijo, Sevastokrator, tema za to je stajala dva dana i baš iz ovog razloga.
Koji moj vi pitate kako ćemo vas razmontirati?
Čestitke neke su OK i to je normalno, ali ajmo da ne preljevamo, opet ponavljam da za to služi ona tema.
Da smo mi dolazili kod vas na temu koliko smo vas ubijali ovih godina, sami bi zatražili lok, zato se ne palite.
Opet se otvara tema, dan pred utakmicu koja je za koji dan.
Teme KK Partizan i KK Zvezda služe da navijači tih timova razmene međusobna mišljenja o svom klubu. Koliko je teško to ukapirati. Nisam mod, ali da jesam sada bi vas banovao obojicu na po sedam dana kao upozorenje jer nema razloga da upadate.
Ako želite sledeći put da tema "Derbi" bude duže otvorena recite, lako će se srediti.
KAo što sam napisao, nemojte da preljeva, nema potrebe. Imate temu KK Zvezda. Tamo slavite.
Nema lagano....
LIMENKE, MRŠĆTE SA TEME!
Ovdje jedino može Rezervoar dož da postuje jer je nerealno subjektivan i volimo da ga trolujemo (i čovjek zna košarku, na stranu što je paljevina) i naravno Gonzo koji je čovjek normalan, veliki Efempeovac (lololo) i čoek novinar.
Ostali ste govna (da, to ste) koja se nisu javila do prije 3 dana, kad ste i počeli da gledate košarku i vaterpolo.
Ajmo, tornare!
Ocigledno imas amneziju. Secas li se zeleznika iz prve polovine 2012?
Ono kad ste bili toliko blizu naseg trenera da ste mogli da ga pljunete ( sto ste naravno uradili i tad, a nije vam promakla prilika ni sad ).
Ono kad ste drmali konstrukciju kosa, a covek iz publike gadjao naseg igraca loptom..
I da, ono kad je u sali za fizicko bilo barem 2x vise ljudi nego sto je kapacitet..
Ne seća se, tad nije pratio košarku.
Pa je l' sad treba da se ponavlja Železnik svake godine?
EDIT:Gledao sam ja to kad su pljuvali trenera Partizana. Normalno je da sam protiv toga. Ali je'l to treba da se ponavlja iz godine u godinu? Ne treba tome stati na kraj?
Pa što ponoviste i ove godine? :D
TAKOE! Pljuca se pljucom ispira.
A vi ste bas stali na kraj. Ono bukvalno ste prekinuli tekmu i napravili od nje kraj.
I da, pitao sam sevasta, ono gore je njegova recenica.
EDIT:
Znaci ipak je mozda samo najmanje malkice bilo uslova koji su sve samo ne sportski? Koliko se secam, vi ste se hvalili hukom sa tribina i vatrenom atmosferom koju ste napravili? :)
Duleta umivali ove godine?
A da, promakao vam je taj detalj. Gospodin koji se nalazi u pratnji gosn Cokija, koji je ubr i vodio navijanje jedno vreme u nedelju, je pljunuo Duleta. Konkretno u lice, na naocare tacnije.
Gazimudo, nemoj mene trpati u to "vi". Ja sam samo simpatizer, nisam navijač. I trenutno sam više neutralan po pitanju svega toga što se desilo danas i juče.( Nisam čak ni Remca zajebav'o.)
Ko sto neko napisa. Nema potrebe bilo sta analizirati,kad je ovo danas bilo sve samo ne kosarka.
Gazimudo, od kad znam za sebe znam da je pljuvanje je ciganski manir, i to onih roma cigana. Ovi 'navijači' samo opravdavaju nadimak.
Pa svi se bave prepucavanjima, a niko ne spominje to pljuvanje.
Jel to neki kompleks ović ćoravaca, pa sad hoće da se tuku pošto su bili tučeni u školi? Daj jebote, čude se što se omladina bije, pa imaju na koga da se ugledaju.
Ne seća se, tad nije pratio košarku.
ahahhahahahahhahahahhahaha Mlatoni objasnio!
Pojeo mi bio post pre jedno 2 sata pa me mrzel oda čukam opet, elem ovaj sevast koji vrv nije bio na tri tekme pokojne kurave zvezdane jer ga nisu pustili iz kuće zato što je još mali i maloletan (a i nije tad pratio basket razume se) i sad je možda otišao na par utakmica ovog mutiranog govneta iz železnika je našo da nama ovde svima soli pamet i da nas ubeđuje da smo mi debili a on pametan i kaže da ne provocira. Znači sevaste dete 95-o godište, pošto si maloletan opet ti napominjem ne svraćaj na temu jer je zabranjeno balavurdiji da se javlja a spem se kažnjava bananom, naše tolerišimo al vas garagane nećemo i ne moramo. Verujem ti ja da si huligančina (internet naravno) i da imaš virtuelna muda (mudakca) i da si zato moro da mi odgovoriš na post kako bi dokazao da si zajeban momak(na internetu naravno). Kad odrasteš i želiš da napišeš šta smisleno a ti se javi pa te možda i pustimo a dok o košarci pišeš te tvoje nebuloze RAZLAZ!
I DA: SKOČKO ZA PRECEDNIKA OVE TEME!
OOOO SKOČKO LE
JEBI MUTIRANE CIGANE!!! LOLOLOLOLOLO
Добро, бре, људи.. Имали смо тему за препуцавање и имаћемо је опет за пар дана. Одморите мало. :Д
Aj da ponovim šta je generalni plan.
Ona tema (košarkaški derbi) služi za ono za šta je i poslužila, znači za vatru povodom utakmice.
Ovo je tema KK Partizan, znači tema gde navijači tog košarkaškog kluba diskutuju o svom klubu, takmičenjima, timu, protivniku, rivalu i tako tim stvarima, bez da nekoga sa druge strane puca neki kompleks pa da upada ovamo i obrnuto.
Zamolio bih sada navijače Partizana, ako je moguće, da ne idu tamo kod njih i ne postuju ništa. Ni "Vi ste EFEMPE" ni "Čestitam", ma ništa. Tačnije, da ne kliknu na tu temu uopšte, a zamolio bih navijače suparničkog tima popularne "Fuzioniste" da ni oni ne dolaze ovamo.
Tema "Derbi" koja je otvorena za sve i svašta je sasvim dobra, kada se dođe do međusobnog obračuna, da se i ispljujemo i ispričamo i isprozivamo i sve što treba.
Poenta je da ako ja ovde napišem "Puši EFEMPE KURAC MOJ!" protivničkog navijača treba da za to boli kurac, jer što uopšte i čita Grobarsku temu. Ako neki Efempeovac napiše "Puši Partizane kurac moj", nas to ne treba da je briga.
A sada stvarno ga duvajte EFEMPEOVCI SELJACI, ne znam da li može jednostavnije od ovoga da vam se objasni da ovo nije vaša tema.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&dd=11&nav_id=685954
Lučić objasnio.Kako to da se sa jednim kapitenom raspravlja da li da se prekine a drugog niko ništa ne pita