KK Partizan

1. Marko Bulat i elita ne idu nikako u istu recenicu. A obzirom da ono sto vi smatrate elitom, pretstavlja najgori talog ovog drustva, ja ipak glasam za radnicku klasu koja je i izgradila ovu zemlju...

2. Ja glasam za karica, miskovica i djokovica jer imaju pare jbg sto se mene tice milioneri=elita

3. Mi imamo andreja vucica a on je najzajebaniji lik u zemlji rekao bih da je to sah-mat ali se plasim da bombi ima insajderske informacije da tramp navija za partizan. Sto je opet kurac jer je na tadasnjoj marakani a danas rajku miticu bio jedan jedini nepobedivi VLADIMIR VLADIMIROVIC PUTIN

4. Svi kul su kod vas. Kod nas deca koju su zadnju birali na fuci. Ali jbg, i tu ima neka draž

5. Na primer da na jedan tas stavis Bulata, Zoranu Pavic ne znam koga jos evo navedite jos sto imena, a na drugi tas Dragana J Vucicevica, Acu Lukasa i Truca, ova crna trojka bi zaparala zemlji, a manje elitni grobari bi odleteli u nebesa

6. Dragan J Vucicevic ponistava sve ko pelikan gumicom

7. ovoliko nedoslednosti u jednom postu nisam video još od kako je Gonzo objašnjavao kako Žurnal posluje tržišno bez donacija vlade.

Osim što ja nikad nisam ovako nešto ovde objašnjavao. Jedino što sam rekao da Žurnal brojem prodatih primeraka pokriva samo troškove štampanja.

Da, zaboravih Gonzu da kazem, svi grobarski forumi i sajtovi su krenuli ili ce krenuti u bojkot tog propagandnog smeca od Zurnala, ono ne da vise nije profesionalno nego je bolno gledati...

Mislim da večeras u Žurnalu neće moći da spavaju, upravo sam zvao redakciju, kažu da dolaze vozila hitne pomoći da smire zaposlene, velika količina sedativa je u opticaju.

8. Sto, fin i postovan covek ovaj vucicevic. Stalno ga zovu na televiziju jer ima sta da kaze.

9. Dobro oni pobeđuju što se tiče zla, ali za krindž smo mi neprikosnoveni.

GTR

to die by your side...

10. Ne diraj mu gtr to je istetovirao preko zeninog imena

11. preko ženinog vimena sam pročitao isprva

12. гтр увек побеђује делије које носе тоне соли на косово.

13. Za gtr cu da te iskasapim da ne trepnem budalo

14. стварно, шта је било са том сољу? је л' се потрошило? и колико со може да стоји.

15. Kurac bi ih pobijedili da su zapravo noslili nego neelita glupava slala kamionom :-(

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.