Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Marko Bulat i elita ne idu nikako u istu recenicu. A obzirom da ono sto vi smatrate elitom, pretstavlja najgori talog ovog drustva, ja ipak glasam za radnicku klasu koja je i izgradila ovu zemlju...
https://nsa37.casimages.com/img/2016/03/30/160330030648959725.jpg
Ko je elita ja sam
Ja glasam za karica, miskovica i djokovica jer imaju pare jbg sto se mene tice milioneri=elita
Ali mi imamo bazdulja
и горчина
Gorčin naš? Eh....
Mi imamo andreja vucica a on je najzajebaniji lik u zemlji rekao bih da je to sah-mat ali se plasim da bombi ima insajderske informacije da tramp navija za partizan. Sto je opet kurac jer je na tadasnjoj marakani a danas rajku miticu bio jedan jedini nepobedivi VLADIMIR VLADIMIROVIC PUTIN
Svi kul su kod vas. Kod nas deca koju su zadnju birali na fuci. Ali jbg, i tu ima neka draž
Na primer da na jedan tas stavis Bulata, Zoranu Pavic ne znam koga jos evo navedite jos sto imena, a na drugi tas Dragana J Vucicevica, Acu Lukasa i Truca, ova crna trojka bi zaparala zemlji, a manje elitni grobari bi odleteli u nebesa
Dragan J Vucicevic ponistava sve ko pelikan gumicom
Osim što ja nikad nisam ovako nešto ovde objašnjavao. Jedino što sam rekao da Žurnal brojem prodatih primeraka pokriva samo troškove štampanja.
Mislim da večeras u Žurnalu neće moći da spavaju, upravo sam zvao redakciju, kažu da dolaze vozila hitne pomoći da smire zaposlene, velika količina sedativa je u opticaju.
Sto, fin i postovan covek ovaj vucicevic. Stalno ga zovu na televiziju jer ima sta da kaze.
Dobro oni pobeđuju što se tiče zla, ali za krindž smo mi neprikosnoveni.
GTR
to die by your side...
Ne diraj mu gtr to je istetovirao preko zeninog imena
preko ženinog vimena sam pročitao isprva
гтр увек побеђује делије које носе тоне соли на косово.
Za gtr cu da te iskasapim da ne trepnem budalo
стварно, шта је било са том сољу? је л' се потрошило? и колико со може да стоји.
Kurac bi ih pobijedili da su zapravo noslili nego neelita glupava slala kamionom :-(