KK Partizan

1. Mene smara što GTR ne dozvoljava ni pretpostavku nekog grobara mog profila "seljak iz vr koji sluša juzni vetar"

2. zato sto ne postoji jebeno sta ti nije jasno

3. Znaci ja nisam podoban da navijam za partizan? Nije li to fasizam, nešto protiv čega se paća bori?

4. kakonti ne kapiras da je to istina, ja ne znam mozda nisam pricao, odem po dete u skolu i sad aa razglasa na odmoru se zacula neka muzika koju je vrlo verovatno moguce cuti na pinku, naravno da sam odmah otisao u kancelariju direktora i pitao da li je ona svesna u kojoj skoli radi i to, sutradan sam opet otisao sa namerom i cuo aj dzst kent get inaf, aj dzst ken get inaf... bio sam zadovoljan, proveravam sad redovno

5. Ovo je za onu temu ispovesti bombi lepi

6. Ja sam odrastao u Vr koji je tradicionalno ciganski grad, dok je Donje Vranje bukvalno cigani 99%, u odeljenju sam jedini bio grobar. Ali se ni po čemu nisam isticao jbg, običan lik koji navija za Paću.

7. Pa fasisti ko i realisti frankovi...propagiraju jednoumlje i nedemokratsko pravo na izbor

8. hahah drzao bih bombasa gajbi i posmatrao ga kako se ponasa i sve

9. Sizofrena cepanja jbg

10. Jep Gambardella
    Ja sam odrastao u Vr koji je tradicionalno ciganski grad, dok je Donje Vranje bukvalno cigani 99%, u odeljenju sam jedini bio grobar. Ali se ni po čemu nisam isticao jbg, običan lik koji navija za Paću.

pa kako se nisi isticao, i kod mene je bilo masovno cigana, ali u prirodi mladog čoveka ako je normalan i samosvestan postoji urođen bunt, težnja nečemu drugačijem, instikt za preispitivanje većinskih odluka... ako prosto prihvatiš šta ti porodica i okolina serviraju, dobro ili loše, ništa si drugo do amorfna masa

11. Ne, ne bombi je i dalje u pravu da je zvezda veće zlo (mi značajno manje, ali opet zlo) ali taj gtr je veliki minus za svaki klub. Pa zamisli neke skauzere da tako prave majice sa bodlerom, ubili bi ih

12. e s ovim se slazem 100%
    od svakoga mozes cuti nesto pametno pa evo i od bombasa

13. A nije brt bunt ćalo mi navija za pfc a ja volim svog ćala

14. ne znam nisam citao ovaj proliv od teme samo sam usao da napisem komentar na ova 2 posta bombaseva

15. kod mene isključivo bunt, novine sam čitao od predškolskog uzrasta, slušao radio i to, Partizan bio tipa 14 na tabeli tih godina, samo nešto Zvezda, mislim se čekaj bre pička vam materina

16. pa kako se nisi isticao, i kod mene je bilo masovno cigana, ali u prirodi mladog čoveka ako je normalan i samosvestan postoji urođen bunt, težnja nečemu drugačijem, instikt za preispitivanje većinskih odluka... ako prosto prihvatiš šta ti porodica i okolina serviraju, dobro ili loše, ništa si drugo do amorfna masa

Osvesti se čoveče, praviš jebenu filozofiju od navijačkog opredeljenja. Kakvi instinkti za preispitivanje, kakav bunt radi se samo o tome da je neko izabrao Zvezdu ili Partizan kad je fazon imao sedam godina, o kojem ti buntu pričaš.

17. Pa ja sam rekao da si ti poseban

18. Ma celokupan koncept toga da navijaš za klub van svog grada je sranje, a posto je Srbija binarna po tom pitanju, još veće sranje, nikada tu neće biti pravog rivaliteta i animoziteta, van Bg-a svakako

19. dobro i deda pokojni Bog da mu dušu prosti, ogorčeni grobar i pametan čovek, sećam se kad je ono Sloba dobio tipa 90% na izborima prvim cele kuće idu da ga glasaju, on kaže komšiluku nemojte zaboraviti da je on na prvom mestu samo komunista, a zatim sve ostalo... nikad se nije zajebao u proceni.

20. Ne mogu više da izdržim hahahahahahahaha gonzo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.