Pa pazi, nije da je skroz nebitno ko je prvak države u basketu, iako trofej ne donosi ništa i sve to prati 40 ljudi ukupno. Meni ni evroliga nije bitna lolo, al kapiram da je to kao neki cilj, koji, jebiga treba tražiti za pregovaračkim stolom lolo
Rade Zagorac - najveća košarkaška prevara Srbije, još jedan večiti talenat kome će najveći uspeh u karijeri biti pogođen šut za pobedu protiv musavaca; uz šut iz igre 1/8..
Гледам оног Давидовца, 23 године има а са пола главе изгубио косу још пре пар година. И онај Бориша има залиске са дваес ко неки маторац. Чоки, Чоки пусти ту дјецу.
Ćoravi Jr. generalno izgleda kao oni bivši studenti s primenjene koji sa 30 godina života imaju par nekih izložbica iza sebe i ponosno rade kao "profani" na nekim novonastalim amerikanizovanim privatnim fakultetima koji traju 2, najviše 2 ipo godine.
Znam ljude koji su oćelavili s 20 godina, ali način na koji Davidovac ćelavi izgleda kao da je negde najkasnije sa 15 već krenula da mu se pomera hairline
Gnjezdaši u toku serije: Da da nebitno je ovo zaista, slažem se s grobarima u tome, mi osvojismo ABU igramo Evroligu dogodine, paćo ga izduvo i dogodine u cipiripi kupu hehe
https://media.giphy.com/media/l3V0AYbDjTVOO4zF6/giphy.gif
Also gnjezdaši nakon titule: hahahah dobijsmo partiszana lololo ehehehahahahahah muuuuuuuuuu mazanje govnima po faci
Ahahaha ala pene musavci već po raznim portalima i forumima pa ovo je uvek milina za gledati kao mentol kad ga podjebavaš tako što ga bockaš nekom grančicom pa se raspizdi i krene da balavi, slini i da sere svuda okolo ispuštajući kakve neartikulisane zvuke.
Glodari kad izgube:
Uh uh ovi gnjezdaši pobedli pa su sad neprijatni :(
sto pises onda na temi kk Partizan?
Ono govedo Janković napravi faul za tri na Beronu taman kad smo trebali da preokrenemo i to sekund do isteka napada.
svejedno u ponedeljak limenkari nece zivi izaci iz dvorane ako pomisle da se nesto kurobecaju, a onda vidimo u petoj kako i sta...
Ali bukvalno.
Pa pazi, nije da je skroz nebitno ko je prvak države u basketu, iako trofej ne donosi ništa i sve to prati 40 ljudi ukupno. Meni ni evroliga nije bitna lolo, al kapiram da je to kao neki cilj, koji, jebiga treba tražiti za pregovaračkim stolom lolo
Rade Zagorac - najveća košarkaška prevara Srbije, još jedan večiti talenat kome će najveći uspeh u karijeri biti pogođen šut za pobedu protiv musavaca; uz šut iz igre 1/8..
Gagić + Janković = IQ 47
Гледам оног Давидовца, 23 године има а са пола главе изгубио косу још пре пар година. И онај Бориша има залиске са дваес ко неки маторац. Чоки, Чоки пусти ту дјецу.
SVI SU ĆELAVI OD DROGE ZATO JE I ĆOKI JUNIOR ĆELAV DOPINGUJE GA OD MALENA
Ćoravi Jr. generalno izgleda kao oni bivši studenti s primenjene koji sa 30 godina života imaju par nekih izložbica iza sebe i ponosno rade kao "profani" na nekim novonastalim amerikanizovanim privatnim fakultetima koji traju 2, najviše 2 ipo godine.
Znam ljude koji su oćelavili s 20 godina, ali način na koji Davidovac ćelavi izgleda kao da je negde najkasnije sa 15 već krenula da mu se pomera hairline
Gagić je najgluplji košarkaš u posljednjih 50 godina evropske košarke. Toliko nizak nivo sportske inteligencije dugo nisam vidio.
Hahaha
jebi karaj prdi
Šta, opet smo uzeli titulu? Zev..
Gnjezdaši u toku serije: Da da nebitno je ovo zaista, slažem se s grobarima u tome, mi osvojismo ABU igramo Evroligu dogodine, paćo ga izduvo i dogodine u cipiripi kupu hehe
https://media.giphy.com/media/l3V0AYbDjTVOO4zF6/giphy.gif
Also gnjezdaši nakon titule: hahahah dobijsmo partiszana lololo ehehehahahahahah muuuuuuuuuu mazanje govnima po faci
https://media3.giphy.com/media/uIzOXILP1giw8/giphy.gif
Koga boli kurac. Ali bukvalno.
Karao vas Bili,sportski pozdrav
Glodari kad pobede:
Glodari kad izgube:
Najgore od svega je što je ovako upropašten Partizan iznjedrio Filipa Čovića kao košarkaša.
Filip Čović=beli Ajzea Tomas hahaha