U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E, ali jedna stvar mora da im se prizna...Oni uvek, ali uvek ispostuju svoje legende maksimalno...Pazi ti cega se avangarda setila...Ma nema, i treba da nas jebu dok smo zivi...Ej, oni su izgubili istim rezultatom, ali pazi ISTIM rezultatom kao Fenerbahce, jer sto sam Zeljku da bude tesko, nego ce i oni da se solidarisu s njim...Ma nema, institucija je to..
Mirko Ostojić Tesko je razumjeti Trinkijerija nekad Pejdz i Jankovic svaku Sandy za dobru igru prospu I on ih ponovo gura u igru.Procijrni covjece nije mu Dan ostave one konima ide.Tako svaki put.I dijelis minutaze podjedbako nema to bas nigdje.starteri plus tri do cetiri igraca to je to.Ostali na Kasicu tako Mora pa da je Golden State a ne Partizan.
Rendom komentar bonbijevog kolege što gleda sa visine jelte.
Volim ovaj tim. Kupili su me ovom teškom pobedom na strani.
Mozli= Zver. Low budget Rodman.
I ko što reče neko... Nemanja Gordić: džordan ove igre
Kako je ovo lepo, došli smo do toga da se od "institucije" došlo do svršavanja na pobedu u cipiripi kupu.
Hvala Vučiću.. lol
Gordić odličan
Da, da, imali Bogdanovića, Lovernja, jednog Pekovića, Mekejleba, igrali F4...
Sad: Gordić solidan u cipiripiju. Haha
Jebote druže al si ti preopterećen Partizanom...
Jesam.
Odoh onda da pratim evroligu i ligu šampiona. Xd
Xd
Pobeđen Mornar, nisam se nadao ovome, baš lepo
Dobri ste ove sezone, nema šta.
Mene samo začudio broj slobodnih stolica, ne znam da l' si provalio Zap.
Osvajamo ovo
Dekker posle nekog and one poteza u trećoj kreće da fleksuje nešto u fazonu "alo bre ja sam odigrao 14 minuta za 3 godine u Roketsima, ko ste vi, jel i ovo neka Rusija lol"
Dečko, znaš li gde si došao jebeno, ovde su padali i hall of fame-ri.
Al u jednom momentu petorka Pejners, Parahovski, Pejdž, Birčević i Gordić - i prednost ne pada Lu di lo
Pejners je košarkaški akademik... nekako da trejdujemo Jankovića i Birču i to je to
Pobedili smo jednog od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa. Bio je jedan težak meč u kome smo pokazali karakter i odigrali na kraju stvarno veoma dobru utakmicu. Biti ubedljivo prvi u ovoj grupi nije lako, tako da očekujem lagani prolaz iste i naravno još jači pohod.
Dečko, znaš li gde si došao jebeno, ovde su padali i hall of fame-ri.
https://twitter.com/dekker/status/1186746862168133632
Dobar dečko ovaj Dekker...
umrla tema