KK Partizan

1. Bio je to trijumf iz izgnanstva, bio je to Partizan iz Fuenlabrade.

2. Na današnji dan, kako dobre ove hrvatice na polovini videa.

https://youtu.be/dn1tAMvHmk4

3. svinjo debele dukljanska, ne bojis se Boga, na naseg precednika si udario neka ga neko zaustavi molim vas
    https://direktno.rs/sport/kosarka/269297/vujosevic-vuciceva-kampanja-usred-korone-je-za-ustavni-sud.html

4. Čujem igraćete Evroligu sledeće sezone?

5. Ne treba nam privatna liga

6. Možda neko simpatično takmičenje u recitacijama, pesničke večeri?

7. Partizan nece videti EL dok je psiho na vlasti, sto je donekle lose, ali smatram u perspektivi mnogo vise i dobro. Objasnjavati zasto je bvz, samo ce se kasti.

8. kosarka je ionako postala kurcina od sporta na svkaom nivou, a nekad je bila tik iza fudbala

nba - izrezirana predstava, pritom je rezija na nivou ispodprosecnog holivudskog blokbastera

evropska kosarka - kvalitet igraca ni 30% nego pre 15+ godina

repstacije - izgubilo svaku draz, jos se samo mi pomalo lozimo na to, bar dok nas ameri ne nakantaju 30 razlika

9. sve u sluzbi marketinga i profita

10. To je donekle tacno, Bartomeu je na putu da upropasti kosarkuu Evropi. Na drugoj strani, on je trenutno i neki spas ako se pogledaju one nakaze iz Fibe, kakva je to skupina nesposobnjakovica to je strasno... sve je manje ekstra igraca, jebeno pola Evrolige se igra pred hiljadu-dve ljudi. Mozes misliti Larkin prva zvezda. Nema para, neprofitabilno do bola, zatvoreno takmicenje kome 99% timova u Evropi nema pristup naravno da ubija potencijalne investitore.. realno koga boli kurac u Bugarskoj recimo da gleda Unikaha - Armani. Nema kvaliteta i to je to.

11. realno ako se pogleda, da nije Partizana i mutanata, koga bi ovde boleo kurac za EL i EC.... Ligu sampiona svejedno svako gleda, iako nas ima tamo 2 puta u 20 godina.

12. zvezda najjaca ua partizan

13. mada sve vise i fudbal pocinje da lici na cirkus, s tom razlikom da je i dalje ubedljivo najpopularniji sport i da ima para ko blata

ali to i pokazuje da kvalitet i pare ne vodi nuzno dobrim stvarima; liga sampiona u fudbalu i nba su najbolji primer - imas najbolje igrace koji se bave tim sportom na jednom mestu, ima para da vise ne znaju sta ce s njima, popularno je, visemilionska gledanost, a opet imam osecaj da i fudbal u evropi (a pogotovo nba kosarka) gube svoju draz i smisao; sve vise to lici na jednu reziranu predstavu, na entertejnment

mozda je to i moj subjektivni utisak ili imam idealisticka ocekvianja od sporta, al sve cesce mi se desava da ne mogu da uzivam u utakmici koliko mi neke fejk stvari bodu oci

14. Шмекери дрогирају пичке се тренирају

15. haha liga sampiona kaze brr

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.