Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Је л' нема неки бољи стрим? Ова досадашња говна све коче.
Meni je dobar strim onaj što je Lari okačio.
JEBI BRE LAKTAŠOE!!!
Što me nervira ovaj Brkić sa ovim ciganskim forama da se žali kod svake odluke sudija.
I ovo govno crnačko samo provocira.
JEBI ALEKSANDRVCOA!
како стоји сад? време до краја и резултат?
Koja je ovo sramota za sport! Prvo što se igra u jebenim Laktašima, a drugo jer je ovo uvreda za svakog ko je platio kartu da gleda.
jedno 6 minuta i 6 za nas.
Crnac debeli odvratni samo provocira govno jedno debelo.
S vama nijedan ne može meč da prođe normalno. Šta je ovo sad i panduri opet.
P.S. Džabe ste napravili tehničku, nikoji klinac vam nije trebala. Imali ste ih, sad se možda vrate.
P.S.S. Šta bi sa onom drugom četvrtinom?!
MIŠA TUMBAS OSTAO NA RAČI, NISU GA HTJELI PUSTITI.
Стварно сте бре јадни, стока, на свакој се утакмици побијете међусобно. Мука ми је више од тога.
LADNO MI RIKNO STRIM.
Dajte neki link.
EDIT: Koji je ovaj Lovrenj monstrum boktemazo.
Prebaci na tom istom na drugi kanal, u donjem delu tog šatro televizora.
EDIT: probaj http://tv.utakmica.rs/kk-igokea-kk-partizan/2
MILOSAVE CARE
Evo Džoni http://www.firstrow1.eu/watch/183018/1/watch-kk-igokea-vs-kk-partizan.html
Šta će vam stream, imate na ARENA 1, lol.
idi na streamhunter
Nema ličnu, a kamoli pasoš. Meni radi ok, mada ja slušam kao radio, moram nešto da otkucam za sutra, jbg, a opet hteo sam malo i da gledam.
Sta bilo?
Fala ljudi.
Dobro je sada. Samo treba održavati, međutim tripujem da će ovde biti još šou i da će nam malo prići, mada delujemo dosta stabilno.
JEBI MILOSAVLJEVIĆU GLUPE IGOKEE!!
Jebi Gago aba liguou!!!