KK Partizan

1. Znam da svi pričaju kako nije bitno, EL je obezbeđena i tako to, ali nije da nije. Jesmo to regionalno takmičenje izotvarali i ne deluje mi ni bitno ni grandiozno kao finale kada je Kecman jeb'o ustaše, ali opet protiv konzervi je uvek bitna tekma, a još kada je trofej u pitanju, bilo koji, onda ne može da bude nebitno. Zato zgazi bagru, ostavi im odbojku samo.

http://www.kkpartizan.rs/vesti/613.jpg

2. Kolko dobra slika :))

3. Kolko dobra slika :))

Tražio sam pravu da upotpuni onaj moj post, kacam je vid'o, rek'o ta je :)

4. Zato zgazi bagru, ostavi im odbojku samo.

Žao mi je što i to imaju, Žao mi je što nisu ispali u zadnjoj sekundi protiv Radničkog, al iskreno želim da ih razbijemo u poslednjoj sekundi finala sutra, pa da se jedu do naredne sezone... I kad ih gledaš, vidiš jednu veštačku tvorevinu , koju u suštini boli kurac dal su FMP il Cigani, samo dok ćoravi uplaćuje lovu...To im sad pravi i od FK...

5. Nemate pojma koliko bi mi srce puno bilo kad bi pobedili.

6. Žao mi je što nisu ispali u zadnjoj sekundi protiv Radničkog, al iskreno želim da ih razbijemo u poslednjoj sekundi finala sutra, pa da se jedu do naredne sezone.

Problem je što se oni "ne bi" jeli. Jer oni su ti čuveni navijači "Izgovor 1989".
    Ako izgube rećiće da ih bole kurac jer su samo hteli da izbore EL, tako d aim nije bitno, a ako pobede onda će da slave i da seru. Pa oni su ljudi koji su 10 godina govorili da ne gledaju košarku, čast izuzecima kojih je vrlo malo. Tolika trauma je u srcima da svaki musavi kog sam pitao za finale kaže da ga baš briga, jer misija je obavljena. A samo pre mesec dana druga pesma bila.

Nema veze, naravno da je bitna tekma. Ako pobedimo slaviću, ako izgubimo smoriću se do jaja, ali nema šanse da mi bude nebitno nikada.

7. Јао, јао како ће ми јебено бити драго кад Ракоч испрска свињу дебелу, после свих ових ваших коментара. Видимо се комшије сутра, спремите гооозе ;)

8. Ne vidim ja da ima razloga za nervozu ili preteranu radost ma koji rezultat bio. Nas nekada najveci rival je izgubio svo moje postovanje, o navijacima tek da ne pricam. Grupa koja sebe naziva delijama je progutala i podrzava sledece:

„Saglasni smo da se ustupi pravo korišćenje brenda Košarkaškog kluba Crvena zvezda košarkaškom klubu FMP – Beograd, kako je predviđeno Sporazumom koji je usvojen na sednici Skupšine KK Crvena zvezda, održane 12. Avgusta 2011. godine.

Dok je Zvezda postojala, oni bojkotovali, sad izgibose za FMP.

O vaterpolu da ne pricamo. To je do prosle godine bio sport koji se igra u dve zemlje. A onda naprasno postaje najgledaniji sport na svetu. Pri tom, ponovo:

Klub za vodene sportove Crvena zvezda osnovan je u četvrtak u Beogradu.
    Osnivači novog kluba insistiraju da sa starim nemaju nikakve veze, samim tim poriču bilo kakvu finansijsku odgovornost za delovanje prošlosezonske Crvene zvezde.

Jasno je ko dan, delije ne navijaju za Zvezdu, vec za bilo koga ko eventualno moze pobediti Partizan. Gde je tu karakter, gde je ljubav prema klubu? Kako ja sutra ako izbije rat da verujem tim ljudima u svojim redovima, jasno je da prodaju guzicu za sitno, trunke dostojanstva ni rivaliteta tu vise nema.

Ali razguzicemo limenke, naravno.

9. Јао, јао како ће ми јебено бити драго кад Ракоч испрска свињу дебелу,

Ciganine, taj FMP-eovac vam je toliko mator da nema više šta da mu se digne da bi bilo šta isprskao...

10. Pa zar vi stvarno mislite da je to propadanje SD CZ samo posledica lošeg menadžmenta samog društva? A da je SD Partizan, s druge strane, sve svoje uspjehe u poslednjih 20 godina zaslužio isključivo svojim mukotrpnim radom i ni čim drugim?
    Jebote, ljudi, budite realni.

11. Ciganine, taj FMP-eovac vam je toliko mator da nema više šta da mu se digne da bi bilo šta isprskao...

лололо бацио си га наглавачке, пензосе

12. Ma silovaćemo limenke.

13. KACMO DRŽAVNI PROJEKAT!

14. Како си се ти упалио, дечко. А бојим се да ћеш вечерас после текме прогутати ове постове.

15. Како си се ти упалио, дечко. А бојим се да ћеш вечерас после текме прогутати ове постове.

Hahahahahaha... :)))

16. Dionisijo, otvorena je tamo tema za to, čija je svrha baš da se ostavljaju postovi kao tvoji, da bi se izbeglo na temama KK Partizan i KK efempe baš to što radiš.

17. Šteta što je ona tema zatvorena, ali Zyclon je u pravu.
    Da ponovim.

Poenta one teme je da se prozivamo i tamo pišemo ono tipa "Glodari, limenke, državni projekti, čović vesna, debela svinja bla bla bla", baš da ne preljeva na temama Partizan i Zvezda.

Lične uvrede nisu dobrodošle. Ako napišeš "pušite kurac glodari" OK. Ako napišeš "Puši kurac Džoni." Nije OK. Mislim zna se u kom tonu mislim. U tonu uvrede.

18. Bio sam malopre u kladži i vidim da smo tamo mi favoriti. Jesmo blagi. Okrenulo se. Dobili smo ih poslednju tekmu, u finale smo ušli pobedivši laganije najbolju ekipu u regionu (u ligaškom delu), nego oni Radnički, promenili su trenera pred F4 i igraju slabije nego pre mesec dana, dok mi igramo bolje nego pre mesec dana.

Ovo će biti tvrda tekma, sa malo koševa. Mi tako i igramo, a oni nisu bili šuterski raspoloženi u poslednje vreme. Dosta promašuju za tri poena.

Uglavnom ja volim tvrde tekme, pune naboja i elektriciteta, tako da jedva čekam da počne utakmica i tripujem da će ovo biti ona utakmica kakva je finale kupa trebalo da bude. Znači jedna legendarna tekma.

Naravno, JEBI LIMENKE!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.