Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Oni mogu da dobiju u litvaniji ko iz picke.. Al nadam se da ce CSKA odigrati muski..
А јебига, јесте да је Ритас танак, али ако Бамберг стварно добије те две утакмице онда и треба да прођу даље.
Ako oni izgube večeras od CSKA, Lijetuvos se eventualnom pobedom na svom terenu protiv Bamberga vraća u igru a opšte je poznato da oni tamo znaju da ubacuju svu vrstu bele tehnike kako im se ćefne tako da ne bi ja tako lako otpisao Ritas. Ovo večeras svakako bitnije.
Брате, ти к'о да си на конференцији за штампу. :) Реци слободно да очекујеш да ће Хријапа јебати швабе ко Зајцев '42.
А јебига, јесте да је Ритас танак, али ако Бамберг стварно добије те две утакмице онда и треба да прођу даље.
Realno :)
Ma bre jebacemo RITASA, jebacemo BARSU, jebacemo BAMBERGA!!!
Tek sam ustao lolo
A više se uzdam u one crnce pogotovo Vimsa da će da im jebu sve po spisku a Hrijapa nek spakuje Nahbara i eto.
Al ozbiljno ako je nešto poznato kod Mesine to je da nema zajebancije nikakve, već su porazom od Barse ispunili kvotu a čeka ih još jedan meč sa njima :D
Bacite neki linak za strim.
Ajmo bre.
JEBANJE LIETVUSA!
O jebem ti kolje kako mutavo navijanje, ovo odavno nisam vidio...
http://atdhenet.tv/52495/watch-partizan-belgrade-vs-lietuvos-rytas
eo link ko hoće
Jebem ti život opet loš početak 4/4 i opet od gotovog napravimo veresiju al dobro je dobismo nekako
Bertans izobjašnjavao
Замало опет да победимо сами себе. Браво за победу. Идемо даље. Само да нам се не обије од главу што смо резервисали Арену за топ16, а ЕЛ није ни почела.
Не знам да ли сте приметили да сваки напад играмо до краја и да смо ту доста лопти губили. То ми се не свиђа. Много брже морамо да играмо и треба нам неки Кецман или Божић.
Добро је што смо побједили. Само је то битно. Је л' може неко да каже какве су нам сад шансе за пролазак у топ16?
Ako pobjedimo Bamberg tamo sa većom razlikom nego oni nas onda idemo dalje 100%.
А побједили су са 5 разлике, што значи да је сасвим реално да се надамо.
Ма добијамо све до краја и то је то. :)
Zavisi sve od sledećeg kola da li će biti potrebno 6 razlike protiv brosea ili ne
Mi i brose sad imamo 2-6 ritas 1-7
E sad meni nije jasno što ovaj priča da je ritas bez šanse jer ako dobije brose u 9 kolu a mi izgubimo od barse svi bi imali 2-7
JEBALI SMO RITASE, SILOVANJE RITASEEEEEE!
Мислим да је најреалније да узмемо Брос са више од 10 разлике, а да изгубимо од Барсе, пошто су они фуњарска екипа.
Ukoliko u sledecem kolu, ritas dobije bamberga, a mi dobijemo barcu, onda u poslednjem kolu nam treba bilo koja pobeda.
Ukoliko oboje puknemo, ili mi puknemo a brose dobije ritasa, treba nam pobeda sa 6 ili vise razlike.