KK Partizan

1. Faul je pravljen jer je Milosav imao 5 ličnih a Navaro je već par puta izigrao Bogdana kao malo dete. Zna se na koga bi išla lopta a Navaro u takvim situacijama ne maši pogotovo kad ga čuva neko koga je do tad preveslao nekoliko puta. Drugo na bilo koji kontakt sudije bi svirale faul a onda bi imali mnogo manje za napad.
    Da smo dobili Dule bi bio genije, ovako pošto smo izgubili pljuje se i to je to.
    A inače većina naših trenera bar ovih boljih voli da ima poslednji napad, to rade i Željko i Duda...
    Dule je i sa Tepićem radio isto pokušavao da napravi pobednika od njega ali nije uspeo, posle je prešao na Novicu i njemu davao odlučujuće šuteve i ovaj je pokazao muda i uspeo.
    Napad je bio dobar, Musli se uplašio i to je to. Jebeš ga i Savan se u daleko boljoj i čistijoj poziciji protiv Francuza usrao i promašio čist zicer a još je bio sam kao duh a ne Musli koji igra prvu ozbiljnu sezonu i ukupno drugu seniorsku.
    Pa jebem ga najstariji je Čakarević koji maše peškirima a i on je mlađi od mene godinu dana. Ovo su deca. Kad se ovako bore ne mogu da im zamerim ništa, kad odigraju preko kurca kao protiv Igokee onda zaslužuju kritike.

2. Ne bih da branim Vujoševića, ali jebiga, protiv Olimpijakosa na fajnal 4 nije pravljen faul, pa nije valjalo, sad je pravljen pa opet ne valja...
    Trenerska pozicija je takva da donoseći odluku takve vrste on i preuzima najveću odgovornost, s tim što u slučaju da odluči da ne pravi faul, poneko možda oda i treneru priznanje posle pobede, dok u ovom slučaju da je Musli dao koš on bi bio heroj, a ne Dule.
    Ispada da je debeli napravio nesebičan potez.

Sada je lako biti pametan, ali čini mi se da su se igrači Barse unezverili (nisu bili u dobrom napadačkom ritmu), i da taj poslednji napad ne bi uspešno završili. S druge strane ko zna možda bi baš bilo ovako:

na bilo koji kontakt sudije bi svirale faul a onda bi imali mnogo manje za napad

Šteta, jer ponavljam Barsa nikada slabija, još bez Lorbeka!
    Koliko su u "dobroj" formi govori plasman u španskoj ligi.
    Uspeh u EL će se svoditi na kraju sezone, a ne deluje mi da će igrati fajnal 4.
    Partizan ima svoju šansu u Nemačkoj, ali mislim da Anđušić mora da igra.

3. A inače većina naših trenera bar ovih boljih voli da ima poslednji napad, to rade i Željko i Duda...

Можда ја грешим, али подсети ме на неку ситуацију да је неко и од њих двојице правио фаул на -1. А чак и да јесте, не могу да се пореде нападачки потенцијали тимова које су њих двојица водили и овог тима у чијој петорци готово ниједан играч не може да погоди дугу двојку са прихватљивом сигурношћу као Кецман, рецимо.

4. YouCantHandleTheTruћ
    Иначе, на сајту Евролиге може да се види оно што је видело пола хале. Барселона је била у бонусу при резултату 27:22 кад је Волас направио фаул на Гордону, а одмах после тога добио и техничку.

Ovde je partizan ostecen za dva bacanja gordona. Dao bi sigurno jedno. Dodajte taj jedan poen na rezultat i dobijete da ne bi bilo ni produzetaka a pogotovo ne pobede barce.
    Jedno, bez preterivanja, deset koraka sudije nisu svirale barci, vracanje preko pola, faulove u napadu ( centri su redovno stavljali ruku na centra kad ga okrenu, sto je odmah faul u napadu bez obzira na konakt ),aute pod kosem su sve svirali za barcu (recimo onu kontru kad je mikelu ispala lopta a oni dali barci , satro je gordon izbio,a decko kasni 2 koraka za igracem) nama su svirali i postojece i nepostojece.. vestermanu nabili 3 greske u prvoj cetvrtini, sasvim dovoljno da nas hendikepiraju na 20 minuta.. Navaro je dobio 6 bacanja na njegovo bacakanje glavom, Tomic se krece u bloku i drzi vestermana na 2 metra od igraca, sudije naravno ne sviraju faul u napadu, a ovaj mucenik ne moze da ga obidje.. Voleo bih da se pojavi snimak i za ovu tekmu kao onaj "Vujosevic i brat grk" gde ce neko da izdvoji sve sudijske greske.
    Nije da trazim izgovore, sad kad hladne glave razmislim, nije mi ni Vujosevic kriv, rezonski je bilo da se pravi faul (cak i nije bio navaro fauliran), al sudije su nas ostetile samo tako. Ne znam da li nekome mozemo da se zalimo. Treba to da uradimo,bas zato sto nam nije odlucujuca tekma, stvar je principa. Onakvo sudjenje Barca nema ni kuci,a ne u Pioniru.

5. Ja se naprotiv sećam kada je Željko u finalu EL branio +2 protiv CSKA, a Šiškauskas šutirao trojku i pogodio obruč, a PAO osvojio EL.

6. Jedine dve situacije kad se ja secam da je Dule branio poslednji napad je protiv Barce kad smo ih dobili u produzetku (ispostavilo se dobar potez jer se barca izgubila u iscekivanju faula), i protiv Cibone u Zagrebu pre Kecmanove trojke (jebiga, tad su nam odradili brz napad, da li nisu stigli ili nisu hteli da prave nisam siguran).

7. i protiv Cibone u Zagrebu pre Kecmanove trojke

:) Јеееесте. Још да је и ту на 5 секунди до краја правио фаул...

8. Hm generalno se slažem ali reći za jedini neporažen tim u EL da je nikad slabiji baš i ne ide. To što su loše krenuli sezonu u ACB(dva iznenađujuća poraza u prva dva kola) ne znači apsolutno ništa, zna se da prvih osam ide u play off a i da sem Reala niko ne može da im uzme titulu ustalom i prošle godine su to pokazali. Druga dva poraza su na dva teška gostovanja i oba tesna. A i jebe im se za titulu kad imaju A licencu. Ako su onakav CSKA koji je i ove godine slovio za prvog favorita u EL otrsili lagano sa 21 u gostima i Bešiktaš sa drugom postavom čak 30 razlike teško da su nikad slabiji.

9. I na F4 u Parizu je branio pa je popljuvan najgore.

Ja se naprotiv sećam kada je Željko u finalu EL branio +2 protiv CSKA, a Šiškauskas šutirao trojku i pogodio obruč, a PAO osvojio EL.

I Željkova izjava da je ta odluka mogla skupo da ga košta.
    Čitao sam negde baš za Željka kako uvek voli više da napada jer ima Dijamantidisa, slažem se sa Trućom da ne mogu da se porede ekipe koje su ova dvojica vodile sa ovom Duletovom ali ako hoćemo da napravimo pobednike od ovih klinaca neko mora da počne da preuzima odgovornost u poslednjim trenucima utakmice. Drugo Barsa nas u regularnom delu nije dobila ne zato što smo se mi fantastično odbranili nego zato što su oni promašili otvoren šut, mislite da bi dva puta promašili šut za pobedu. Ja baš i ne.
    A glavni razlog je što nije imao ko da čuva Navara.
    Uostalom šta je bilo bilo je. Možemo samo da kenjamo ovde.

10. MIslim, realno, bli nas kurac, BARCA NAM JE SAMO TRENING PRED BAMBERG OPA!

Kad im podvikne Dule ima da ostavimo svabe na 50 poena za celu utakmicu. Mi cemo biti negde na 67

11. I na F4 u Parizu je branio pa je popljuvan najgore.

То уопште не може да се пореди. Није исто кад је +1 и +2. То све мења. А уз то, потребно је и да имаш Мекејлеба да би у сваком случају имало логике да играш последњи напад. Ја сам већ рекао зашто мислим да има оправдања да се прави фаул, али просто није логичан потез. Штавише, тек нема логике да у Паризу не прави фаул, а да овде прави.

12. Što se tiče komentara da je Barsa slaba, ona je dozvolila sebi prilično neubedljiv centarski tandem, dobri su Tomić i Džavai, ali nisu u rangu Navara ili Majkla. Ozbiljnije je izgledalo sa Vaskezom i Ngogom. Ono što sasvim menja sliku o Barseloni su onaj Ingles i Si Džej Nešto - u dve tekme protiv Partizana deluju kao creva od svinje, čak ne mogu da dešifrujem koju poziciju igraju. Malo šutnu, malo skaču, a uglavnom loše. E pa, oni u nekim tekmama trpaju po 20 poena, očigledno nisu baš ljaljani kakvim su se prikazali protiv Partizana. Kad njih uračunaš, kao i Lorbeka koji je najbolji ofanzivni visoki igrač Evrope, onda je Barsa ipak najozbiljniji kandidat za titulu EL.

Ili, šta vi mislite, ko je ozbiljniji? Ovi Turci su nekonstantni, pogled na ruster bi rekao da je Fener najjači, ali nije. Olimpijakos je jeban tim, Žalgiris je kompaktan, Makabi nikad puniji (u Evropi) malo poznatih, ali dobrih Amera, tako da i oni mogu.

13. E da, jel primetio jos neko da je sinoc andjusic igrao mozda 2 minuta?
    Mislim da je u nekim trenucima mogao da ga ubaci, npr kad je vesterman izasao zbog 4 licne,a Gordic nije radio nista pametno..

Moje misljenje je da tu postoji neki sukob..

14. Ceo sukob je u tome što kod Duleta igraju defanzivci, a Anđuša je napadač. Milosavljević ima čini mi se najveću minutažu čak i kada ne pogodi ništa samo jer igra odbranu.

15. Postoji sukob kad mali ispadne u prvom koraku koga god da čuva. Nikako da pomeri tu defanzivu makar malo na bolje.
    Jbg dok ne promeni pristup neće igrati uopšte i to je to.
    Ima odličan napadački potencijal ali teško da će kod nas to da pokaže.
    Previše spor za Sadu i Uertasa, a previše defanzivno glup da bi čuvao Šarunasa. Na dvojci pored onakvog Milosava sinoć nije imao šta da traži...

16. Ja se samo nadam da će Bog sve ove poraze u zadnjim sekundama da nam nadoknadi protiv Bamberga ...

17. Рекао је Вујошевић на конференцији за штампу да могу да играју само играчи који могу да одговоре задацима у одбрани. Ту је сигурно мислио на Анђушића, тако да ће се он тешко изборити за место у тиму и вероватно нема неку перспективу код Вујошевића, па било много боље за све да негде игра него да седи на клупи. А ко је крив за то тешко да ћемо сазнати.

18. Pa dobro, los u odbrani,al mi sino nismo mogli da damo kosa jedno 5 minuta, sto nije radio hokejasku izmenu,samo na minut, da vidi oce li ih razmrdati u napadu..
    Jebem li ga, kako ce da unapredi odbranu ako je ne igra na zvanicnim tekmama. To prakticno znaci da mi imamo 2 igraca manje u rosteru (posto ni djekic ne igra ni minuta).

Eto nek otpusti njih dvojicu i nek ulozi u kvalitetnijeg igraca posto stalno kuka da nema para.

Sa 10 igraca da izguras sezonu u 3,4 takmicenja? Ne moze ni Majami, a ne Partizan..

19. Јој, газимудо, не отпуштају се играчи тако лако кад имају уговор. Ко ће да плати тај раскид уговора? Да могу, прво би Чакаревића отпустили. А Ђекић није ни у 12, он и не заузима никоме место. Мора неко да буде и дванаести играч и да покрене екипу понекад. Као у Сплиту, рецимо.

20. On bi Čakarevića odavno otpustio ali ovaj neće sporazumni raskid a ima masnu platu da bi ga oterali na našu štetu. Đekić ne zarađuje ne znam koliko i nije ni u 12. A ni on neće da raskine ugovor.
    A Anđušić je protiv CSKA sebe vratio na početnu poziciju iako se posle povrede Bogdana izborio za minute. Njegovim i Gordićevim solažama i glupostima smo od 1 razlike za nas napravili 10 za Ruse. Kad Duda nije mogao da ga nauči odbrani onda nešto nije u redu sa njim. Kod odbrane je najbitnija volja.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.