Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://www.youtube.com/watch?v=JkUqLHs6mwY
По мени наш најбољи играч, тренутно. Ако не иде у нападу у одбрани ће да развали.
Погледати дефанзивну клинику.
Dobio ritas navijamo za turke u poslednjem kolu
Al pazi sad ovo Bamberg ima bolji međusobni skor sa Ritasom jer je izgubio sa manje od 6 razlike tako da Ritas navija za nas a mi za Turke a Švabe zavise od sebe.
To se ne zna ko koga jebe.
Ako Turci budu igrali ozbiljno očistiće Ritas jer su za dve klase bolji. Ali njih realno zabole kurac da se troše ne mogu ni gore ni dole. Sve je do njih.
Jeste da je za Bešiktaš utakmica rezultatski nebitna al ne verujem da će da dozvole sebi da izgube kući od daleko slabijeg protivnika.
Ja se nadam da će da idu na to da bi im bilo mnogo da izgube i četvrtu u nizu, da će da se trgnu zbog navijača. Da ih oni Turci ne popale tamo ako izgube još jednu lolo
То, ima da ih nataknu na kolac ako i ovu izgube.
Nema nama top 16, puci ce besiktas lagano od ovih.
Овако је и боље можда.... Бешикташ би морао да добије Ритаса, а вама онда одговара било каква победа....
Ili, šta vi mislite, ko je ozbiljniji? Ovi Turci su nekonstantni, pogled na ruster bi rekao da je Fener najjači, ali nije. Olimpijakos je jeban tim, Žalgiris je kompaktan, Makabi nikad puniji (u Evropi) malo poznatih, ali dobrih Amera, tako da i oni mogu.
И Месинин ЦСКА брате Оксе - да су пукли и 50 разлике код куће од Барселоне и даље имају најбољег тренера у овом тренутку у Евролиги уз Пасквала и Блата.... Јес да немају више Кириленка, али њега успева лепо заменити Вимс.... Довели су и Крисмаса који фино убада тројке за сада на двојку.... А и Тео се адаптирао коначно на Месинин начин игре....
Mislim da bi Barselona od 100 tekmi, 95 dobila protiv ovakvog CSKA. Oni, otkad su rešili da prave "tim za titulu EL", zapravo su samo usrali motku jer više nemaju standardne jake igrače sa više sezona u timu poput Holdena, Lengdona, Šiškauskasa, Smodiša... e tada su bili jaki, ovo dovođenje prosečnih Amera više priliči Prokomu.
Уиграће се они још до плеј-офа, и биће ту негде 50:50.... Било је још увек пар мана у екипи ЦСКА у том првом мечу (пре свега, мислим да ни једну тројку из једно 15-20 покушаја нису дали) и мислим да ће овај други меч показати праву слику колико ЦСКА може и очекујем тесну борбу....
Од Амера ми једино Џексон смрди, али већи проблем од Вимса и Крисмаса ми је Мицов нпр, којег само Бог зна зашто су довели (јесте он наш, али јебем ли га, лик није калибар за ЦСКА, Барсу, ПАО, Макаби и Олимпијакос, већ баш за те екипе попут Канута, Уникахе, Бешикташа и сличних тимова). Крисмаса сам мало гледао, што је играо против Партизана и Бамберга је пристојно одиграо, поготово против Шваба, а у ВТБ и руској лиги не знам какве партије има. Али и Крле је ту, који се може комотно извлачити на полудистанцу и један од ретких у Европи који би, кад би се вратио у НБА лигу, имао пристојну улогу, Хријапа је ту, затим Понкрашов за прљаве послове, да су довели некога попут Ленгфорда нпр. (или да им је Швед остао) уместо Џексона, не би то био ништа слабији тим од оног из првог Месининог мандата, јер у овом тиму је једина мана двојка....
e ljudovi, nama je u cetvrtak potrebna bilo koja pobeda, i poraz ritasa , jel tako?
Ne moramo da jurimo onih 6 razlike?
Тако је, било каква победа вам ваља ако Бешикташ јебе Ритаса....
Ja uplatio 1500 na banberg i 1000 na ritas neće mi biti žao ako puknem obe da napomenem da sam isto uradio protiv bešiktaša kad smo dobili lolo
daj brate, 1500 na kvotu 1.30? :)
Само 1500? Џанкела ставио шесет милијона евра што му остало од ужине.
1.6 i stavio bi više al me mrzi da idem do kladionice po ovom snegu a na računu u mocartu mi ostalo 2500 tako da sad imam 0 :)
Otkud znam, gledam preko neta kvote pise 1.30 - 1.40
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=12&nav_id=668518
ŠEIKE KUPI NAS!!!!!!!!1jedanaes
Ko ce veceras da jebe mame bambergu?
BAMBERG IMA SAMO JEDNU MANU!