Ode, još kad bi se na njega ugledali Čakar i Đekna pa i neka vajda.
Njega mi je donekle i žao jer ima smisla za igru al ga jebe odbrana al kad bi ova dva balvana otišla tačno bi slavio.
Hvala mu za Milano i finale kupa.
Crvenoj Zvezdi (da, tako sam napisao) dolaze Miličić i Kešelj. Samo da i Andjuša ne završi kod njih.
Dašić će da se posvadja na trećem treningu sa Vujoševićem ako dodje.
Treba nam Kecman!
Veličković i ako dodje će biti loš, ali će biti bolji od polovine tima opet.
Treba nam ozbiljno za ovu sezonu neki iskusan povratnik tipa Miloje, Ostojić, Šćepanović, Drobnjak, Berić, Vujanić nekad... Nek skine Vujanić odelo i nek udje u igru i nek ide sve u kurac. I siguran sam da bi Varda kod nas jebo Katića (sećam se kako se tukao protiv nas i celu prošlu godinu mi je išao na kurac, jebo ga nosati krpelj u dupe)
I da izgube titulu, da budu peti u Aba ligi Dule treba da ima kredita još za pet godina. Da nas upropasti ako treba. Jel se sećate kako smo jebali cigane svih ovih godina? Što ga tad nismo terali pička li nam materina nezahvalna. Jel se sećate Bersija, jel se sećate Pedje Drobnjaka i one trojke? Jel se sećate Zagreba? Jel se sećate one timčine prebogate Zvezde sa Rakočevićem u životnoj formi koju smo isto ugasili? Jel se sećate kako je Slavko Vraneš naučio da igra košarku nekih mesec dana kad se Marić povredio? Jel se sećate Miloja i Šuputa? Jel se sećate Šćepanovića? Jel se sećate Pekmena kad je bio rezerva Perovića? Jel se sećate Veličkovića dok je samo grejao klupu? Jel se sećate Ostoje? Jel znate da smo uz North Karolinu dali najviše NBA igrača?! Jel se sećate Hausa i KAmingsa?
Dule će opet uzeti sve titule pa makar mu centra igrala Razija Mujanović, a pleja Lola Smiljanić. Zapamtite šta sam vam danas rekao. Neka nadje neko ovaj post tamo krajem maja. ЈА ВЕРУЈЕМ ОПААААААААА
Ако већ не игра и треба да раскину уговор. Отвара се можда простор за неког другог у ротацији или можда неког новог играча.
Када би могли овако нешто урадитит са Чакаревићем били би на коњу. Колико сам упознат он има један од јачих уговора па би било добро утрпат му исто.
i da pitam jos jednom, jesam li ja jedini koji na ovom sajtu skuplja slicice IMA JEDAN TIM?
Ma sigurno će im prijati ova pauza,imamo mladu i neiskusnu ekipu,od nove godine jebemo balkan.
Gazimudo de mogu da kupim to?
Valjda sad ima po svim trafikama... Krenulo je pa je bilo povučeno pa sad ponovo ima...
Ima u Krusevcu a?
Nemam pojma, procunjaj pa vidi. Kad kreneš u kladionicu da baciš pare a ti prvo svrati do trafike lolo
idi na sajt KK partizan, ima informacija o tome, i lista svih mesta na kojima se moze kupiti.
Istekla kazna Duletu. Dobro je, pošto me Gašićevo vođenje utakmica zabrinjava.
Andjusa raskinuo ugovor! Izbacio ma fejsu! Preko moba sam pa me mrzi da kopiram linl
http://www.mondo.rs/s271755/Sport/Kosarka/Andjusic_hoce_iz_Partizana.html
Ode Anđuša.
Ode, još kad bi se na njega ugledali Čakar i Đekna pa i neka vajda.
Njega mi je donekle i žao jer ima smisla za igru al ga jebe odbrana al kad bi ova dva balvana otišla tačno bi slavio.
Hvala mu za Milano i finale kupa.
http://www.netnax.net/imgs/rip/rip-poems10.gif
Crvenoj Zvezdi (da, tako sam napisao) dolaze Miličić i Kešelj. Samo da i Andjuša ne završi kod njih.
Dašić će da se posvadja na trećem treningu sa Vujoševićem ako dodje.
Treba nam Kecman!
Veličković i ako dodje će biti loš, ali će biti bolji od polovine tima opet.
Treba nam ozbiljno za ovu sezonu neki iskusan povratnik tipa Miloje, Ostojić, Šćepanović, Drobnjak, Berić, Vujanić nekad... Nek skine Vujanić odelo i nek udje u igru i nek ide sve u kurac. I siguran sam da bi Varda kod nas jebo Katića (sećam se kako se tukao protiv nas i celu prošlu godinu mi je išao na kurac, jebo ga nosati krpelj u dupe)
I da izgube titulu, da budu peti u Aba ligi Dule treba da ima kredita još za pet godina. Da nas upropasti ako treba. Jel se sećate kako smo jebali cigane svih ovih godina? Što ga tad nismo terali pička li nam materina nezahvalna. Jel se sećate Bersija, jel se sećate Pedje Drobnjaka i one trojke? Jel se sećate Zagreba? Jel se sećate one timčine prebogate Zvezde sa Rakočevićem u životnoj formi koju smo isto ugasili? Jel se sećate kako je Slavko Vraneš naučio da igra košarku nekih mesec dana kad se Marić povredio? Jel se sećate Miloja i Šuputa? Jel se sećate Šćepanovića? Jel se sećate Pekmena kad je bio rezerva Perovića? Jel se sećate Veličkovića dok je samo grejao klupu? Jel se sećate Ostoje? Jel znate da smo uz North Karolinu dali najviše NBA igrača?! Jel se sećate Hausa i KAmingsa?
Dule će opet uzeti sve titule pa makar mu centra igrala Razija Mujanović, a pleja Lola Smiljanić. Zapamtite šta sam vam danas rekao. Neka nadje neko ovaj post tamo krajem maja. ЈА ВЕРУЈЕМ ОПААААААААА
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/382956_10151199321045835_1718477003_n.jpg
Vise bih voleo da je Cakarevic izdao ovakvo saopstenje,al nadam se da ovo bar znaci prostor za nekog novog igraca u rotaciji..
Da je Čakar izdao ovakvo saopštenje sad bi već slavio u kafani :D
A ovako sam ravnodušan.
Da li Čakar uopšte zna da sastavi ovakvo saopštenje?
Meni nesto zao jebiga, karao je i Andjusa, ima taj gen..
Ако већ не игра и треба да раскину уговор. Отвара се можда простор за неког другог у ротацији или можда неког новог играча.
Када би могли овако нешто урадитит са Чакаревићем били би на коњу. Колико сам упознат он има један од јачих уговора па би било добро утрпат му исто.
Nego ljudi, danas poceo sa radom www.grobari.net
Mogu vam reci da sam se prijatno iznenadio izgledom,a vreme ce pokazati kakvi ce biti sa azuriranjem sajta i pouzdanosti..
Наш бананамен(Дру Гордон) и његова одлична банана против Бросе Баскетса, изабрана за 2. најбољи потез у Евролиги, до сада!
Идемооо!