KK Partizan

1. Брате Туцани, далеко је Мишко од Фаљија.... Мишко је као кошаркашки Мино Рајола, јер јеби га, ипак он покупи оно што заправо ваља са Балкана, а и шире....

2. Јбт не можемо да добацимо до коша, а камоли да погодимо тројку. Треба нам центар. Ови су хаос.

3. Treba nam pobeda ovde baš. Ali nam treba i jedan ozbiljan šuter.

Inače ne znam zašto sada na kraju Gordić nije šutirao. Jesu mladi, ali deluju mi ponekad kao neka deca od pet godina.
    Jebemmumater šutni na taj jebeni koš dve sekunde pre kraja. Ni da je stigla lopta tamo gde je hteo, ne bi ovaj stigao da šutira. Ovde fali zrelih, iskusnih igrača.

4. Па то. Фали Божић или Кецман тај тип играча са искуством. А ово је лагано могао и за два да заврши и ово није први пут да се последњих пар секунди не искористи.

5. Cele sezone gubimo bitne, guste utakmice. Sa Cibonom smo trebali u poslednju četvrtinu da uđemo sa minimum 10 poena razlike. Ne volim što sa njima ulazimo u gusto, jer nam definitivno to ne ide.

6. Kakva crna lična Vestermana. Ove sudije su poblesavile skroz. Kako nas kradu i to kući.
    A Bertrans....špricer.

7. Sad treba da ih slomiš. Sad da odeš na 10. Čvrsta odbrana, siguran šut i ćao.

8. I kad je frka kupi protiv nas lopte u napadu ko god hoće. Kao da se plaše završnice meča.

9. Немамо ми шансе ове године. Све је ово слабо. Много глупо играмо. Све разумем и младост и да им треба искуство, али неке грешке аматерског типа не могу да схватим. Али нема везе. НАПРЕД ПАРТИЗАН!

10. OOOOO JEBI USTAŠE
    OOOOO JEBI USTAŠE
    OOOOO JEBI USTAŠE
    JEBI JEBI USTAŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. Pratio sam poslije prekida, ponekad nisu znali šta će u napadu, išli na foru "aj se dodajemo pa pred kraj kod koga bude lopta taj šuta"... Kraj je bio totalno drugačiji nego na ostalim tijesnim utakmicama ove sezone, smireno, čekali, pogodili tricu, 2+1, Lučić zakuc'o...
    Ja sam opet zadovoljan, dobru su odbranu igrali, malo je napad škripao, malo su i sudije imale neke mutave odluke al' sve u svemu, ja sam se zadovoljio da izvinete.

12. Dobro je, s obzirom da je Cibona igrala najbolju partiju sezone.
    Završnica najzad ubitačno dobra, ali i morala je biti jer su se baš borili iz sve snage.
    I ja zadovoljan.

13. Dobro je!
    Zadovoljan sam.

14. kako je lepo najzad videti partizan koji u 3 od 4 cetvrtine ne udje u bonus.
    Odbrana odlicna,i ako se izuzme fantasticna rola one njihove Jagodice, ovo bi bila lagana tekma sa 15ak razlike.
    Al jebiga, solirao je i pogadjao.
    Iskreno, ja sam ocekivao vise od napadacke igre, mislio sam da ce tokom ove pauze vezbati neke akcije, ono ispade da opet muljamo , al ipak je primetan napredak..
    Sudije u nekim trenucima kriminalne (floping westermanu, pa odmah zatim sviranje nepostojecih koraka jagodici, onom cupavom crncu je trebalo dati bar 2 namerne licne, posto je 3 od onih 5 faulova napravio udarajuci u glavu, a ne u ruke i loptu).
    Zadovoljan sam pomaganjem igraca u odbrani, centri i bekovi skupljaju i lupaju dandare kad god za to ima prilike, sto je prijatno osvezenje.. Sut za tri moramo pod hitno da popravimo,al sreca pa je proradio kad je trebalo..
    Luca kapitenski, i moram da ga pohvalim posto je na ovoj utakmici dobio batine ko da je imao boks a ne kosarkaski mec.

Sve u svemu, drago mi je sto sto dobili, vazna je ovo utakmica bila,pogotovo nakon pobede zvezde i poraza cedevite. Drago mi je i zbog zvezde i krivo mi zbog radnickog i voleo bih da i oni na kraju izbore f4.

Na papiru, igokea bi trebala da ima opusten finis do prvog mesta, em sto imaju relativno dobar raspored gostovanja em sto imaju dobru zalihu od 2 pobede i plus igraju samo ovu ligu.
    Zvezda i buducnost imaju i igranje u Evrokupu , i to ce se sigurno odraziti na utakmice, dok nam je ovaj poraz cedevite sasvim fino legao..

Predstoji nam teska borba,al nakon 2 tesne pobede (za promenu,jer smo obicno gubili utakmice u neizvesnim zavrsnicama), valjda ce i momci dobiti na samopouzdanju , i samim tim igrati sve sigurnije i bolje.

15. Mislim da će nam igranje samo ABA lige dobro leći.
    Poraz cedevite je odlično legao i pičimo dalje. Mnogo mi je drago što Igokei tako ide. Šteta što verovatno neće All Serbian F4...to bi bilo do jaja. Da im objasnimo.

16. Šteta što ovog Strouberija nismo mi doveli, kida lik. Dobijena druga tesna završnica i to je najbitnije. Gazimudo već rekao sve i sa većim delom se slažem.
    Gordon ubija dečko! Najviše napredovao od svih igrača.

17. Свака вам част за завршницу.... А и за победу.... Има и то неиграње топ16 фазе и својих позитивних страна, а пре свега ће се огледати у свежини код најмлађих.... Јер ритам са два меча по недељи не би издржали још 14 мечева.... А за центре вам фали Владе или да доведете Милојевића....

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.