Čuj normalan seks, dok imaš jednocifren broj godina?! Pa tad je samozadovoljstvo, najveće zadovoljstvo. Osim možda kad postigneš gol, ono prečka-linija-prečka-gol.
Odlagao sam ovu rabotu sve do drugog razreda. Naravno, u početku ne možeš da svršiš nego cepaš dok ti kure ne da signal u vidu golicanja da više ne može. Ili, ako bi gledali iz ugla jednog optimiste, svršiš, ali vazduh.
Али пипкање, диркање, јахање фотеље и трљање о оштре предмете није маструбација. Она почиње тек касније. Деци после 4-ог разреда не треба улазити у собу! :D
Ja sam bio šesti razred čini mi se ali nisam znao ništa o tome pa sam nekih 3-4 meseca obustavljao radnju pred kamšot, jednom sam se zaneo kad eto ti nekog čudnog osećaja radosti i sreće a i punih gaća nepoznate tečnosti... Inače jednom sam uradio to i uz spot Jelene Karleuše za pesmu "Samo za tvoje oči", to mi je nešto ostalo u pamćenju, jebiga, bili smo mladi i ja i JK, a znate kako je to mladost-ludost...
Imao sam oko 11-12 godina. Šta znam. I u početku sam drkao samo dok sam se tuširao, bez njave i drugih vizuelnih pomagala.
Čuj normalan seks, dok imaš jednocifren broj godina?! Pa tad je samozadovoljstvo, najveće zadovoljstvo. Osim možda kad postigneš gol, ono prečka-linija-prečka-gol.
Што јес јес. Или кад поправиш 4+ на 5-.
Oko 7.
Bilo lepo.lololo
Ne sećam se kolko sam godina imao, znam da je bilo leto i da je na rts-u išo neki film sa merlinkom.
На Мерлинку? Не сеееери?!
Pa u čemu je generalno čar :)
Seks je 40% hype, 20% nagon, 20% navika a ostatak zadovoljstvo.
Odlagao sam ovu rabotu sve do drugog razreda. Naravno, u početku ne možeš da svršiš nego cepaš dok ti kure ne da signal u vidu golicanja da više ne može. Ili, ako bi gledali iz ugla jednog optimiste, svršiš, ali vazduh.
Što?!
Perfektno objašnjeno!
Sa stilom!
Прво сам почео да јебем, па сам онда одлучио да јебем само особе које волим, стога сам почео са самозадовољавањем. А кад, не знам.
Drugome ti to, Latinče.
http://www.dodaj.rs/f/2Z/9m/1MEoW7hh/1/image1.jpg
http://zena.blic.rs/data/images/2010-03-11/5858_savo-bojovic-foto-ALO-Dimitrije-Goll_hf.jpg?ver=1268331201
Ja sam počeo onda kad sam završio školu, odslužio vojsku, zaposlio se i oženio se!
Zbog toga mi se i nije osušila kičma!
Ja sam bio šesti razred čini mi se ali nisam znao ništa o tome pa sam nekih 3-4 meseca obustavljao radnju pred kamšot, jednom sam se zaneo kad eto ti nekog čudnog osećaja radosti i sreće a i punih gaća nepoznate tečnosti... Inače jednom sam uradio to i uz spot Jelene Karleuše za pesmu "Samo za tvoje oči", to mi je nešto ostalo u pamćenju, jebiga, bili smo mladi i ja i JK, a znate kako je to mladost-ludost...
Valjda to nije ostavilo negativne posljedice po tvoju psihu... :)
Ne, taman posla, ja sam još i dobar, a vidi ovog ludaka što ga drvio na Jelenu Karleušu, hahaha, kakav bolid, buahahahaha, sve ću ve potepam... :)
Ja uz njenu pesmu ne bih mogla ni nuždu da vršim.
пре 6 минута.
лоололол