Antimoderatorsko-administratorsko-ktitorske definicije (Ud'ri ga po printskrinu)

1. Hahaahhahahaahaahhaha SVRŠAVANJE JEBE!

Napokon i ja ulovih nešto...
    http://www.dodaj.rs/f/1L/MM/wf1onOc/capture.png

2. Aj kad linkujete postavite i komentare na definicije, cesto umeju da budu i smesniji od same defke.

3. http://img811.imageshack.us/img811/1753/pederv.png

edit

ali ovaj je za razliku od ovih gore koji JEBU MAJKE PEDERSKE NA SRED GLAVNOG TRGA I STERILNIM RUKAVICAMA NABIJAJU PALČEVE U DUKAT OČEVIMA I ĐEDOVIMA stigao da napiše nešto smisleno.

4. како ти је геј позадина

5. Prije sam stavio to, bilo mi muka da tražim, sjutra kace probudim ima da nađem neku kul black texture pozadinu. I nije gej.

6. Prije sam stavio to, bilo mi muka da tražim, sjutra kace probudim ima da nađem neku kul black texture pozadinu.

одма на знаш како знам да си геј

7. одма на знаш како знам да си геј

Али ја стварно немам појма шта ти хоћеш да ми кажеш, шта стварно желиш да ми кажеш а шта не желиш да ми кажеш, је л разумеш шта хоћу да ти кажем ?

8. Али ја стварно немам појма шта ти хоћеш да ми кажеш, шта стварно желиш да ми кажеш а шта не желиш да ми кажеш, је л разумеш шта хоћу да ти кажем ?

не власуљари

9. "волио бих да ми неко у коментару рече зашто то и шта им сме.."
    цар.

10. Šerloče, kako ja ne videh ovu "pažnja, pažnja"
    Svaka ti čast.

11. JEBEM VAM MAJKU SVIMA POCEVSI OD HANSA FOLCIJUSA PA NADALJE

seselje vrci se, ubij modove

trololoo

12. Citam sad ponovo pvt-ove od Luli, SVE SE UKLAPA, TELA JE DA ME PRODA ZABARIMA!!!

13. Jebote, nemeš ubit fridriha pa da ga jebeš

14. јеричо не лажи, месо ти се убуђало! жабари само рахло и младо наручују

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.