Antimoderatorsko-administratorsko-ktitorske definicije (Ud'ri ga po printskrinu)

1. Јесте ли сконтали да највише тих бунџија има надимке који садрже скраћетице типа ФКЦЗ, НУСКНВП и обавезно 90 и неко годиште?

2. Нисмо сконтали Јанковићу, зато си ти ту да нас просветлиш.

3. зато си ти ту да нас просветлиш

+1

4. Moj favorit do sad.

Mada ni mače nije loše.

5. ''Dodži vamo na jedan zagrljaj''

olololololol.

6. http://vukajlija.com/groblje/pretraga?q=%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BD

Ето вам ту има, па принтајте, мени мука

7. Принтскрин, немамо сви ктиторис. :)

8. Mrzi me da radim print, evo 'vako:

Vukajlijinih top 100 autora

Empirijski dokaz dobro poznate izreke "Ne jebe lep, nego uporan".

Sve slučaj do slučaja. Genijalci (e, al' malo sutra, e). Svi naizgled posebni, ali u samoj srži potuno isti. Dosadni kao ja kad malo popijem (pu,pu,pu ne ponovilo se) pa puta hiljadu.

U narodu je u skorije vreme krenula navala šaljivih fraza, takoreći internih sleng fora za ljude koji su zanimljivi koliko i pokvarena veš mašina u mom podrumu, a samo neke od njih glase:
    - Dosadan si kao black_hole kad se trudi da bude interesantan
    - Koja fora! zabavan si kao reservoir dog kad pokušava da bude kreativan.
    - Koketiraš sa idešminakuracoitisom kao Korleone i sevast, samo malo manje.
    - Pametan si kao celt i surovi u paketu, aj sad marš u pizdu materinu!
    - Ideš mi na kurac kao ona majav u treznom stanju.
    - Kad progovoriš, toliko se smorim da poželim da pročitam neku definiciju od MarijaneP.
    - Pre bi jeb'o Џимија u pazuh i lizao mu nozdrvu nego popio pivo sa tobom.
    - Kulturan si kao Jelena Tihi Ubica. Dobro, malo si kulturniji, ali opet užas.
    - Dođe mi da se obratim Slavk0-u kad čujem koliko si zaniimljiv.
    - Ponekad mi te žao kao gamby-a zyclona i neobaveštenog u paketu.
    ...
    ..
    .

Hiljade i hiljade definicija, stotine hiljada utrošenih sati, zilijarde slika i komentara, KOJI KURAC?!

Aj palite malo iskulirajte, smorili ste mrtvog konja. Kapirate da se ljudi smeju vašim forama i kao vole vas samo kako bi shvatili da je bilo dosta. Baš ste zabavni, pametni i duhoviti, ajde sada paljba.
    Niko vam neće ukrasti lizalicu ako odete do wc-a da se olakšate, ne morate konstantno to da radite na ovom sajtu.

(pogrešno bi bilo ovo shvatiti kao šalu zbog pokušaja sveobuhvaćanja što više pacijenata, pošto nije)

P.S.
    Ovo je samo na osnovu definicija pošto nisam preterano aktivan na drugim poljima. Ne mogu ni da zamislim koliko smaraju na četu i forumu.

9. - Pre bi jeb'o Џимија u pazuh i lizao mu nozdrvu nego popio pivo sa tobom.

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

10. Moja treca najbolje rangirana definicijaje protiv te odabrane bagre!!!

11. Stvarno su najkvalitetnije kad su upućene jednom modu lolo ukuco dzimi u pretragu izađe nekoliko sjajnih
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-82.png
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-83.png
    smajliji objasnili