Prijava

Ovo za pitanje da li ima fb nalog je totalno debilno. Ko danas pa nema?

Jebiga, ima ih mnogo. Dovoljno je samo preleteti prvom stranom podforuma "predlozi", i naći ćeš nešto od toga šta si želeo da predložiš.

I koji kurac gledaš u kom podforumu je... Poenta je bitna. Nerviraš me, samo nešto sereš.

http://vukajlija.com/forum/teme/31623-mole-se-autori-da-pripaze-na-svoje-ponasanje-na-forumu#post_1518057

Такође ће бити бановања због отварања тема у погрешним подфорумима, а то се нарочито односи на теме које служе за игру, а које су отворене ван подфорума 'Игре'.

I zar mogu u par reči toliko da te iznerviram, da moraš da vređaš?

Јес' тачно ово што каже Стефи.
Ја сам видео пешес оваквих тема.

Интелигенција није битна (што сајт показује дуго). Ја сам за то да се уведе старосна граница. Сви који су старији од Пекија д Џема могу да се региструју, а млађи нек иду да се лоптају.

Костићу, шта ти тачно глумиш? Тј шта покушаваш? Много смараш.

I zar mogu u par reči toliko da te iznerviram, da moraš da vređaš?

Није те нигде вређао, него је рекао да ''само нешто сереш'' и у праву је човек.

YeahBatch
Ovo za pitanje da li ima fb nalog je totalno debilno. Ko danas pa nema?

Dejs nema Fejs!

Totalno jadno je videti neku patetičnu definiciju, koja nije odabrana, a ima 3000 pluseva...

Ukoliko je nešto lošeg kvaliteta, Kaizen će napraviti sistem koji će pomoći istom ili uposliti još ljudi koji će da čiste nekvalitet.

Интензивно ради на томе.

Sigurno neće uraditi nešto što bi smanjilo posetu sajtu.

Интензивније ради на овоме и дезинтензивира претходно у рапидном стилу.

nisam ovde dugo i vise čitam no sto pisem, ali mi nije jasno zašto bi postavljali uslove pri registraciji. čemu onda služe moderatori? pooštrite kriterijume i produžite vreme banova zbog uvreda, gluposti i nedoličnog ponašanja i polovina tih klinaca se već nakon drugog bana neće vise ni vraćati.

meni se čini da je ovo malo elegantnije rešenje

Totalno jadno je videti neku patetičnu definiciju, koja nije odabrana, a ima 3000 pluseva...

Pa onda bi trebalo da je obrisu, kao i onu o detinjstvu devedesetih. Koji kurac ono govno stoji onde? Autoru dve trecine poena od glupe definicije. Bitno je da je 20 iljada nju lajovalo na fejsu...

Ma kakav test inteligencije, pa neće Kaizen umanjiti posetu sajtu i priliv novca od potencijalnih klinaca koji žele da budu ktitori samo da bi povećao nivo intelektualaca.

A za godine svako može da slaže. Uostalom, verujem da među mlađim naraštajima ima dobrih autora, samo im treba dati priliku.

Jedno od mogućih rešenja jeste povećanje broja moderatora.

pooštrite kriterijume i produžite vreme banova zbog uvreda, gluposti i nedoličnog ponašanja i polovina tih klinaca se već nakon drugog bana neće vise ni vraćati.

Protiv gamadi ni Raid ne pomaže. Ako se ne varam, pojedinci su imali i po 30 naloga.

Nisam pročitao sve o čemu ste ovde diskutovali, ali banula mi ideja u vugla. Pošto nisam siguran da li pri registraciji može da se meće test inteligencije, može to da se odradi ovako:
Da se napravi poseban sajtić mali sa nekoliko testom inteligencije. Zatim, svim autorima, nakon registracije se traži konfirmacija putem maila tako što bi kliknuli na onaj link da prihvataju uslove korišćenja. E sad, ja bih da se umesto tog linka stavi link za taj neki test, pa, ako se uspešno reši, da se onda pojavi link za konfirmaciju na koji se klikće i piči na sajt. I to da bude za sve nas, da ne možemo da pišemo ni pravimo postere dok to ne obavimo, a autori koji ne prave sadržaj će i dalje moći da ocenjuju, iako ne odrade testić.

Sad, ako ste odustali od ideje, jbg, ako niste, ovo bi moglo da prođe.
I da, Kostiću, došlo bi do zloupotrebe, aj sad ostala mišljenja.

PROTIV

Ал рецимо, ја бих предложио да се фејсбук лајкови оставе само на одабраним дефиницијама и за неке боље ауторе. (Нема везе са овим предлогом али да не отварамо нову тему).

ZA

Ako se ne varam, pojedinci su imali i po 30 naloga.

Možda bi rešilo taj problem da se registracija načini superlativom ekstremno zaguljene zajebancije, ništa mnogo teško ali da te šeta po sajtovima ili ti daje da popunjavaš par strana kojekakvih mudarija, nači smor. Ako otvaraš samo jedan nalog i možeš da potrošiš pola sata na to ali teško da bi iko imao živaca da stalno otvara novi.

Izvinjavam se ako je neko predložio pre mene, mali mi koči net, pa mi je teško da listam strane, mislim da je ovo dobar predlog, mada možda ne kao test, nego da se prvih petnaest definicija novog člana gleda od strane moderatora i onda odobri ili ne. Ukoliko se pojavi pet loših fejs fora (dakle trećina sadržaja autora) da se taj trajno banuje. Ali ne znam koliko je to izvodljivo, ima mnogo novajlija, mada ne pišu toliko puno defki.

Kaizena baš zasvrbi za to šta mi mislimo.

Realno, on uzima pare, a mi ovde gubimo zivce zbog svakakvih debilizama na svakom koraku.

Ništa ja tu ne bi menjao, idioti i klinci se pre ili kasnije banuju i to je to, za sve ovo što ste predložili može da se nađe neko zaobilazno rešenje i opet bi sve bilo isto.
Ovo je slobodan sajt, ko god ima dovoljno mozga da se registruje dobrodošao je i biće sve u redu sve dok se ponaša normalno...

što se tiče duplih naloga, pouzdano znam da se moze odraditi ban na IP adresu. tako će bar jedan problem biti rešen