Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Хоћу и ја, ал могу тек после 22 часа. Поздрав!
EVO NEKI SERVER ZA PROBU LOLO
193.104.68.48:27022
Aj ja sam za, svejedno nemam šta da radim :P
Može u pola 11?
кад се игра?
Meni odgovara, samo tutni IP
IP : 193.104.68.48:27022
ZNAČI VEČERAS U POLA 11 DA SE JAVITE OVDE
Nemo' neko da čituje lolo
Ај ако будем ја ође, играм исто...
Нисам игра' па има годину дана ја вјерујем :)
Ту сам после текме!
Da s' upišem za sutra ako bude sreće, kad mi stigne nova grafička, hoću i ja, nisam mnogo dugo pikao ovo.
Evo još jedan server
193.104.68.7:27024
Ljudi dajte još servera, sa ovih mogu da nas kikuju.
ово су цв сервери да нађеш неки празан
oće neko oko pola 10 - 10 ?
dajte više nas da cepamo :)
a da napravimo vukajlija klan pa da pičimo cw s nekim? naravno kad se malo uigramo... verovatno ste to već radili samo ja nisam bio u toku
Ja sam za
Inače sam pre rasturao lololo, u Vrbasu bio turnir, sve do jaja ekipe, 4gl, itd. I neki iz jagodine, meščini sMk - šmekeri, falio im igrač i trebao ja digram lolo.
Može u pola 23, vidimo se!
A a dajte server, tj ip.
ovaj prvi [to je elektri;ar stavio, dakle 193.104.68.48:27022 ajde ulazite, ja sam tamo