Ma sve je kul, samo treba više ljudi da dolazi (pogotovo kad se pogleda ko je sve dobio pas).
jašta, samo jedan traži po mraku sa sijalicom i kad ih nađe ubije ih
Ma sve je kul, samo treba više ljudi da dolazi (pogotovo kad se pogleda koliko je ljudi dobilo pas).
Ima samo mapa ili neki mod?
mod ceo, mapa kol'ko oćeš
lako, treba ti malo iskustva da znas koje vrste hakova postoje, recimo wh upalis i gledas ko prati kroz zid iams opciju da snimis i lepo snimis i uplaodujes da ne bude zabune ako se neko bude zalio kad ga banujes.
Jodža je uvek citovao, peder.
Мрш оџа никад није читовао!
Ко читује јебем га у пркно.
kako ja sa da se igram sa vama, laka sam meta
A mi smo profesionalni jebalo se
Nek uđe neko.
Ombre i ja tandem lololo
ae neko!
jodzo aj idi nadji neki drugi server smaras
AJDE KANTERA PIZDE MALE
Уф, ја бих игра' али ми је миш на куглицу, не купих још то смеће смрдљиво па ми све $ецка док играм покрет :/
dao džonovanu pvt
Dobro.
Šta je sa serverom?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ma sve je kul, samo treba više ljudi da dolazi (pogotovo kad se pogleda ko je sve dobio pas).
jašta, samo jedan traži po mraku sa sijalicom i kad ih nađe ubije ih
Ma sve je kul, samo treba više ljudi da dolazi (pogotovo kad se pogleda koliko je ljudi dobilo pas).
Ima samo mapa ili neki mod?
mod ceo, mapa kol'ko oćeš
lako, treba ti malo iskustva da znas koje vrste hakova postoje, recimo wh upalis i gledas ko prati kroz zid iams opciju da snimis i lepo snimis i uplaodujes da ne bude zabune ako se neko bude zalio kad ga banujes.
Jodža je uvek citovao, peder.
Мрш
оџа никад није читовао!
Ко читује јебем га у пркно.
kako ja sa da se igram sa vama, laka sam meta
A mi smo profesionalni jebalo se
Nek uđe neko.
Ombre i ja tandem lololo
ae neko!
jodzo aj idi nadji neki drugi server smaras
AJDE KANTERA PIZDE MALE
Уф, ја бих игра' али ми је миш на куглицу, не купих још то смеће смрдљиво па ми све $ецка док играм покрет :/
dao džonovanu pvt
Dobro.
Šta je sa serverom?