Ubijo si kviz dechko. A sad nisi tu. Menjam pitanje pa neka se tvoje nastavi kad se vratiš.
Ajmo za početak jedno lako.
Na koja dva ostrva je Napoleon bio zatvoren?
Jeste, postoje razne teorije od čega je umro a jedna od njih je da je farba kojom su farbali njegovu sobu sadržala kancerogene materijale. Ili je to jedina teorija, nisam u stanju da razmišljam sad, još sam iznerviran. Goveda. Retardi. Posebno onaj Vidić...
Kako uopšte možete da se nervirate oko reprezentacije, ako vas ne sjebe na tiketu k'o mene, i to onako iskusno? Ja se posle SP-a smejem ama baš svakom našem neuspehu. Elem, da ne davim, ne znam odgovor.
Da jeste laŽni je.
Ajde Blejce :)
LuKaShh, nisi ti ovo lepo razumeo... :)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sad jesam :D
Ubijo si kviz dechko. A sad nisi tu. Menjam pitanje pa neka se tvoje nastavi kad se vratiš.
Ajmo za početak jedno lako.
Na koja dva ostrva je Napoleon bio zatvoren?
Jbg, izgleda da sam postavio neko levo pitanje, nema veze, samo pici sa pitanjima pa nek ljudi odgovaraju na koje hoce.
Mislim da je jedno Sveta Helena, a za drugo ne znam!
Elba i Sveta Jelena?
Sveta Jelena i Korzika.
Frenk ub'o.
Prvo na Elbu, a posle kad se vratio bio onih 100 dana, pa ga sjebali kod Vaterloa i onda ga poslali na Svetu Jelenu, tamo je i umro valjda.
Jeste, postoje razne teorije od čega je umro a jedna od njih je da je farba kojom su farbali njegovu sobu sadržala kancerogene materijale. Ili je to jedina teorija, nisam u stanju da razmišljam sad, još sam iznerviran. Goveda. Retardi. Posebno onaj Vidić...
Ajde jedno da živne kviz:
nesto Maria Liza ili tako nesto slicno
Bez pominjanja fudbala, molim! Još se nisam smirio.
Edit: Valjda će ovo da nas relaksirala. :)
Marija Luiza.
Nije MArija Luiza, jedino ako se nije više puta ženio, ja sam samo za jednu njegovu ženu čuo.
Kako uopšte možete da se nervirate oko reprezentacije, ako vas ne sjebe na tiketu k'o mene, i to onako iskusno? Ja se posle SP-a smejem ama baš svakom našem neuspehu. Elem, da ne davim, ne znam odgovor.
Pa danas sam citao clanak u blicu kako je prekrecio neku palatu za svoju suprugu mariju luizu.
Edit: http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/282611/U-Rimu-otkrivene-freske-koje-je-Napoleon-prekrio
Dva puta se ženio. izvinjavam se, ja sam mislio na Žozefinu, a druga je Marija Lujza. Kajtez je bio dovoljno blizu. Teraj dalje!
jbg, ni na proslo pitanje nisam dobio odgovor, neka neko drugi postavlja, jer ne pada mi nista na pamet...X)