Kviz - ''Istorija''

1. Blago onome ko se ne nervira oko naše reprezentacije, od mene je to jače.

2. Kako uopšte možete da se nervirate oko reprezentacije, ako vas ne sjebe na tiketu k'o mene, i to onako iskusno?

Singliro X za 1500 dinara.
    Srećom imao sam još 1500 i udario X na Bosance, bar su mi oni došli.
    JEBEM TI MATER RASPALI INTERNETU!

3. Ajde, ko hoće da pita?

4. Ja sam rekao pratim reprezentaciju samo kad su kvalifikacije za svjetsko, a nisam htio da gledam ni jednu fudbalsku utakmicu Srbije poslije one u Italiji, jer kako igraju tako su se i plasirali

5. Ja sam otiš'o, imam sutra rano predavanja a mora malo da se spava. Laku noć ljudi.

6. dzela imal kak'a pomoc???

7. Nalazi se u Kragujevcu i izgrađena je u vreme kada je Kragujevac bio prestonica.

8. Gimnazija? Licej?

Edit. Stvarno nemam pojma kako su izgledale ove škole, a obzirom koje je vreme bilo, možda i ovako na samom početku.

9. Nije Gimnazija, nije Licej. Nekada je sa još dve zgrade činio Milošev dvorski kompleks, sada je ostao jedina sačuvana zgrada.
    Edit:
    Evo ti je Gimnazija
    http://aurora.ekof.bg.ac.rs/~grbovicmaja/images/moja%20skola1.jpg

10. Ma ja sam mislio na neku prvobitnu zgradu, znam da su to posle sigurno bile mnogo drugačije zgrade. Lupio sam pa sam ostao živ. :)

11. Nekada je sa još dve zgrade činio Milošev dvorski kompleks, sada je ostao jedina sačuvana zgrada.

jel ovo odgovor il trazis konkretan naziv?

12. Recimo neka biblioteka?

13. Tražim konkretan naziv. Pa jebemu zar je moguće da ne znate? 'De li su Coa ili Gešihte da vas povadi.
    Nije biblioteka Drebine, već sam rekao, jedini preostali deo Miloševog kompleksa, sad samo treba d'ubodete čiji je ovo konak.

14. Karadjordjev lololol

15. Mislio sam da je možda imao biblioteku u okviru dvorskog kompleksa, to ne bi bilo ništa čudno, čak ni za nepismenog Miloša.

Edit: Čisto mi bezveze palo na pamet, znao sam da najverovatnije nije.

16. Ccc. Aj nema veze, prepuštam pitanju Frenku, on se jedini trudio, Kajtez nemaš pojma. :P
    U pitanju je Amidžin konak koji je služio kao konak za dvorsko osoblje.
    E da, i izguglao sam ko je bio Lažni Dimitrije s obzirom da smo prešli to pitanje, brate veruj mi da nikad ne bi pogodili...

17. дош'о цоа!
    ал' касно, јебемукоцку! :Д
    то ми је бре у школском дворишту, лоололо

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.